İstersen 20 kilo ver bu adam yine eleştirecek bir şey bulur. Bak eski eşimle ilk tanıştığımda biraz samimi olmaya başladığımız gibi beni fiziksel olarak eleştirmeye başlamıştı. Yüzümde küçük benler vardı. 3. Veya 4. Buluşmada dediki yüzüne bakınca benlerin dikkatimi çekiyor gözlerim kayıyor benlerine. Ay kafama taktım 1 hafta sonra gidip hepsini aldırdım
sonra dedi ki kilon biraz fazla sanırım hemen diyete girdim zaten zayıftım iyice zayıfladım. Giyim tarzımı beğenmiyordu işte ben tesettürlüyüm ve üstüme başıma baya para harcarım. Ama mutlak bir kusur bulurdu. Salak gibi bende neyden rahatsız olduysa düzeltmeye çalıştım. Fakat bana bunları söyleyen eski kocamın gözleri şaştı. Ameliyat olmuş düzelmemiş. Çok dikkat çekmiyordu ama yüzüne bakınca da anlaşılıyor. Kafası kel. Giyim kuşam desen ailesi mi çok iyi giyiniyor. Kimseyi küçümsemek değil niyetim fakat köyden şehire adım atmamış bir ailesi var. Giyim denen bir şey yok. Ben neyi düzelttiysem o başka kusur buldu. Bitmedi o kusurlar. Ne temizliğimi beğendi ne başka bir şey. İkimiz de öğretmeniz onun ek dersi 500 lira fazla diye bile bana senin maaşın da maaş mı diye kavga ederdi. İçinden ek iş yapmamı isterdi biliyorum. Yani hiç yok kedim yok kilom diye kafana takma. Dünyanın en kusursuz insanı da olsan bu adam böyle