Eşiniz dili zehir zemberek, bir erkek bir kadına bu kadar rahatlıkla hakarete varan onu yeren sözler söylüyorsa net sevmiyordur. Aksi taktirde en sert görünen erkek bile sevdiğine karşı minnoş bir kedi gibi oluyor. Yıllardır psikolojik baskı uygulamış size. Mesele kedi falan değil
Evliliklerde hemen cocuk fikrine karşıyım ama karşımdaki evlendiğim adam bana gelip de nasıl gideceğini bilmediğim bir şeye çocuk yapmam derse o an anlarım ki bize evliliğe olan inancı yok, e niye evlendin o zaman ? (Baştan karşılıklı anlaşarak çocuk istemeyen çiftlere değil sözüm)
Normalde sağlık sıkıntısı bir hastalık gebelik emzirme falan dışında kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra hızla kilo alınması ya da fiziksel olarak bakımsız olunması bana biraz itici geliyor aslında ama her şeyin bir adabı vardır. İnsan güzel güzel kırmadan dile getirebilir ama yok deniz anası yok şu yok bu denmez. Hadsiz. Ki sizin kilo almanız muhtemelen bu sağlıksız evlilikleri ruhsal değişikliklere bağlı olmuş.
Eminim evde de hiç bi şey yapmıyor her şeyi sizden bekliyordur sonra da yok kendine bile bakmıyorsun yok şu yok bu diyordun. Hem çalış hem evi çekip çevir hem de karşılığında böyle sözler duy nankör bir esiniz var.
Yazacak çok şey var aslında ama kabaca toplarsak bu adam sizi sevmiyor (bence) mutsuzsunuz ve mutsuzluğunu fiziksel olarak bile kendini göstermeye başlamış. Bana göre ayrılmak için illa ihanet fiziksel şiddet vs gerek yok. Sizin haklı sebepleriniz var bence. Hakkınızda hayırlısı olsun