- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 34
-
- Konu Sahibi kesenmakas
bence bosanma konusunu icap ettirecek sorun goremiyorum ben sende.ama sunu soyelyimadem esin girdigi butun islerde batiyot.senin yerinde olsam esine kendim is bulurdum ne biliyim markette calismak firinda ama en azindan sabit bir isi olur.mesela benim esnistem markette calisiyor isi sabit kac senedir ablamda calisiyor iyi kotu geciniyorlar.isi maddiyata baglayipda yuuvanizi yikmayin.her aklina esen bosanmk istiyor.bosanmak cozummu ki hersey para degil bence .esiniz de ins duzelir.bence si ona guzel bir is bulun .Evet benim eşimi sıklıkla uyardığım konu insanlarla fazla samimi konuşmasıydı. Ben de hiç hazzetmiyorum. Bu konuda çok uyardım fakat değiştirmedim.
İşim gereği tüm gün sanayilerde erkeklerle iletişim halindeyim. Müşterilerimle mesajlaştığım da watsupdan dan yazdığım da olur. Ama beyefendi, abi kalıpları haricinde adamlara hitap etmem. Yanlış anlaşılmayım diye gülmem bile. Eşim ikili ilişkilerde daha large evet.
Yazdıklarınız beni dumura uğrattı. Bulursa bulsun. Evinin kirasını ödemekten aciz kadınlarla kızıştırmak yerine ev ekonomisine kanalize olsun bi zahmetCanm eşinin çok üstüne gtmişinokuyunca içim acıdı kocana. Erkek için çok ağır olsa gerek para konusnda kadına muhtaç olmak. Eğer çok üstüne gidersen o msj atan kadında arar mutluluğu. Orta yol bulun konuşun başka yolu yok..
Öncelikle objektif yorumunuz için çok teşekkürler. Burada derdimi ön plana çıkartmak için kendimi biraz daha ön plana çıkarmış olabilirim haklısınız. Evin patronu ben değilim ama bu konuda haklılık payınız çok yüksek çünkü kontrolu hep elimde tutmak istiyorum aramızdaki ufak tefek tartışmalar da genelde bundan çıkıyor.Maddi konuda cabaladigi icin bir sey diyemeyecegim. 2 sene cok uzun bi zaman degil is tutturamamak icin. Debeleniyor deniyor ugrasiyor. Baskasinin yaninda calisip 1000 tl almak her nitelikte adamin harci degil. Su an icin sindiremiyor onu, kendi isinin pesinde. Bunu bi olcude anliyorum aslinda.
Kadinla yazismasini normal bulmuyorum hatta bana gore olculu tepki vermissin. Benim icin o daha hazmedemeyecegim bi sey. Ne gerek var bu kucuk ahlaksizliklara bak isine gucune evdeki karinla ilgilen di mi? Ama isin bi cephesi de su ki, siz surekli kendini ve basarilarini anlatan bi kadinsiniz. Her paragrafta bu var. ikinci mesajlara bakiyorum yine var. Muhtemelen sizi kadindan ziyade evin patronu gibi goruyor. Tercuman da biraz isveliyse ona hemen ask gondermesi yapmistir. Adamin aska ihtiyaci var patrona degil.
Bosan bosanma diyemem. Erkekte sorumluluk onemli ama bu adam da evde yatan adam degil. Rizik Allahtan. Bazen nasip olmuyor iste. Debelendikce batiyosun dunya hali olabilir. Tam sorumsuz diyemem bu adama.
Bosansan daha iyi mi hayatin olacak? Bilemem. Maddi olarak belki rahat olursun ama manevi yikintilarini iyi hesap et. Babanin kalp krizi gecirecegini sanmiyorum ama sen bayagi yipranacaksin kendi cepheni de dusun biraz. Oylesi daha makul olur
Evet neden ne olursa olsun bunu hazmedemiyırum.bence iki seçenek var belki otomatik düzenleme olayından dolayı aşk öyle yazmıştır ama buyuk harfle yazılmş bu küçük bi olasılık
benim aklımda olan şey şu bence kocanız da sizin ona dediklerinizi düşünüyo kendisi için ve özgüveni gitmiş sanırm sırf özgüvenden kaynaklı bi şekilde yavşamış mı diyim bu kaba bi tabir ama anlayın işte bence tamamen kaybettiği özgüveni kazanmaya çalışıyo eşiniz ama yanlış bi şekilde
Iş arkadaşı ortak arkadaşımız ailece oturup kalktığımız birisi. Onun da sevgilisi ile yaşadığı bir kaç konuda bana akıl danışmışlığı var. Bu mesajlaşma konusunun olduğu hafta bayan arkadaşın cenazesi vardı. Işe gidememişti. Bu tercüme reklam vb gibi konular onun sorumluluğunda. O nedenle tercüme işine o bakacak bundan sonra.İş konusunda böyle olmasını o da istemeyeceği için ve bunun mahcubiyetini hissettiği için anlayıla yaklaşmaya devam edin diycem. Ancak asıl sorun kadına resmen yürümüş, kadından hoşlandığını kadına bayaa açık açık yazmış aslında, e kadın karşılık verseydi.. ki verebilirdi ve hatta hala verebilir. Ben bunu takardım asıl, Onun kafa gönül kaymış sanki. Bu arada iş yerindeki bayan arkadaşa nasıl anlattınızda o kadınla iş yerindeki kadın ilgilenecek. Ki bu da çözüm değil, bugün o kadına kur yapan yarın kur yapacak başka kadın bulur. Ben şu AŞK kelimesinden çok kıllandım. Hatta bu konuda eşinizi gayet rahat gördüm, bu konuda rahat olan kişiler deneyimlidir diye düşünürüm hep. Umarım yanılıyorumdur.
Daha öncede yazdım sanırım. Eşimi bu konuda hiç ezmedim diyemem. Yapmışlığım var muhakkak. Sanırım mesaj olayı olmasa bu konuyu içimde bu kadar çok büyütmezdimMesaj konusuna hiç değinmeden ) bulunduğunuz yüksek maaşlı işte eşiniz , bir türlü işinde sebat göstermeyen siz olsaydınız durumlar değişir miydi acaba ?
Haklı mısınız evet ancak bence , " maddi konuda hiç ezmiyorum v.s " desenizde, ister istemez yapar insan. Özellikle tartışma anlarında bunu ortaya koyar ya sozleriyle ya da baskınlığıyla.
Evlendiğinizde bu durum ortada değil miydi ?
Haklısınız sanırımSu yazismaya sinir olmakta haklisin canm da biraz agir olmus maddi konuda cok ustune gitmek , tamam erkek bi adim onde olmali diye yetistik guduselnolarak da bunu istiyoruz haklisin ama aymaz biri degil belliki biseyler yapmanin pesinde adam da, piyasa da berbat zaten yeterince senin sansin varmis ki maasin iyi ne guzel, ama yuksek maasli olan biriyle beraber olsan da egosu tavan biri olurlar genelde o kadar yuksekse senin onunko daha da yuksegini dusunursek o tabaka icin konustum, bence haksizsin hic calismaz eyvallah ama onur kirici laflar ellerinle kiskandigin adami baska kucaklara itiyorsun farkindaysan adama sen ise yaramazsin demis gibisin o boslugu biriyle doldurma durumu yasaninca da kuzip kusme bence olur mu cok uzgunum ama gordugim bu canm
Ben de çok üzülüyorum eşime. Çırpınıyor bunu da görüyorum. Ama sabretse bir de. O zaman sorun kalmayacak.Canm eşinin çok üstüne gtmişinokuyunca içim acıdı kocana. Erkek için çok ağır olsa gerek para konusnda kadına muhtaç olmak. Eğer çok üstüne gidersen o msj atan kadında arar mutluluğu. Orta yol bulun konuşun başka yolu yok..
Korkularım bu yazdıklarınız dan ibaret. TeşekkürlerVallahi para ve iş konusunda istikrar sağlayamayan bir grup erkek var. İşte onlar eşlerini ve çocuklarını ömür boyu süründürürler. Hayatları boyunca ne olduğu belirsiz borçları olur. Ve hiç bitmez. Bu tiplerde asla düzelme olmaz. Ya çekersiniz ya gidersiniz. Ama düzelme beklemeyin.
Bizde "o ki heryerde,hiçbir yerde" denir..