Evliliği azaba çevirerek mi ayrılmayarak mı kendime haksızlık ediyorum?

bence bosanma konusunu icap ettirecek sorun goremiyorum ben sende.ama sunu soyelyimadem esin girdigi butun islerde batiyot.senin yerinde olsam esine kendim is bulurdum ne biliyim markette calismak firinda ama en azindan sabit bir isi olur.mesela benim esnistem markette calisiyor isi sabit kac senedir ablamda calisiyor iyi kotu geciniyorlar.isi maddiyata baglayipda yuuvanizi yikmayin.her aklina esen bosanmk istiyor.bosanmak cozummu ki hersey para degil bence .esiniz de ins duzelir.bence si ona guzel bir is bulun .

Canm eşinin çok üstüne gtmişin okuyunca içim acıdı kocana. Erkek için çok ağır olsa gerek para konusnda kadına muhtaç olmak. Eğer çok üstüne gidersen o msj atan kadında arar mutluluğu. Orta yol bulun konuşun başka yolu yok..

Vallahi para ve iş konusunda istikrar sağlayamayan bir grup erkek var. İşte onlar eşlerini ve çocuklarını ömür boyu süründürürler. Hayatları boyunca ne olduğu belirsiz borçları olur. Ve hiç bitmez. Bu tiplerde asla düzelme olmaz. Ya çekersiniz ya gidersiniz. Ama düzelme beklemeyin.
Bizde "o ki heryerde,hiçbir yerde" denir..

Yazdıklarınız beni dumura uğrattı. Bulursa bulsun. Evinin kirasını ödemekten aciz kadınlarla kızıştırmak yerine ev ekonomisine kanalize olsun bi zahmet

Benim sürdürmeyi düşüneceğim bir evlilik değil, sen ne yaparsın bilemem, yıllardır düzenli işi olmayan, olsa ve eli para görse sapıtacağı aşikar olan (AŞK lı mesajı kastediyorum baya yazmış kadına) bir adamla nereye kadar, şu durumda eli para görsün de isteyemem görmesin de isteyemem gibi gibi

sen bilirsin

Psikolog, psikoterapistler bile asla boşanın demezler. Sadece artı ve eksileri kişinin farketmesini sağlarlar. Burada insanlar ne rahat boşan diyorlar . Aklım almıyor inanın. Tamam bazen kişinin arkasına bakmadan kaçması, boşaması gereken durumlar vardır. Bunlardan bahsetmiyorum. Boşa gitsinciler var yahu bilirkişi misiniz? Bu boşan arkadaşım lafı size bir vebal yüklemiyor mu?

Bence bu adamdan bir cacik olmaz. Kac yasina gelmis hala kendini gecindiremiyor. Acikcasi ben cok maddiyat duskunu biri degilimdir hatta paraya hic önem vermem, bu arada esimden de fazla maasim sukurler olsun. Mesele senin daha fazla kazanman degil. Asgari ucret alsin ama tutarli olsun. O ne oyle aylarca ev kirasina bile destek olamamak. Ben olsam böyle birine saygi duyamazdim. Ne yapsa batardi gözüme.

burda mesele işsizlik değil, AŞKolsun meselesi. kaba tabirle "yürümüş" eşiniz bayana. aldatmaya son adım gibi bişey.. babanıza yavaş yavaş söyleyin alıştıra alıştıra, kuzenınızde bir kere yaşadı bu durumu birdahakine böyle yıkılmaz sanıyorum

herkes okuduğundan ne anlıyo bilmiyorum ama empati yapıyorum, esimden fazla kazanmak benim için sıkıntı olmazdı kendisi de sıkıntı etmediği sürece geçinir giderdik, ama düzenli bir işi olmaması sürekli hayaller peşinde olması aynı hatayı defalarca yapması evin tüm yükünün omzumda olması beni erkekleştirirdi kocamı bir süre sonra arzulamamaya başlardım, çekiciliğini kaybeder daha kötüsü gözüme başka erkekler çekici gelebilir benim için en kötü senaryo bu yoksa kadın 10 kazanır adam 1 ama 1 gelir yani eve

Esiniz resmen flort ediyor iki defa ask olsun hem de aski buyuk yazmasu esinizin giriskenliginden laubali olmasindan daha ote birsey.cok acı bence bi kadin icin.ayrilmak tabi ji kolay degil iyi dusunun esinizle iyice konusun.

Durum zor görünüyor evet ama ben yine de boşan demeyeceğim. Eşin hissedebilen, üzülebilen, senin sözünden ağlayabilen biri ise onda gurur ve ümit vardır. İşi için biraz yaptırım yap, gerekirse işini sen bul. Yorulmuşsun belli.Yoruldukça tahammülü de azalıyor insanın ve daha hassas oluyor problemlere. Bunda da haksız değilsin.Yine de işi olayını zorlamayla da olsa halledin çoğu sorun kendiliğinden bitecektir bence

Öncelikle objektif yorumunuz için çok teşekkürler. Burada derdimi ön plana çıkartmak için kendimi biraz daha ön plana çıkarmış olabilirim haklısınız. Evin patronu ben değilim ama bu konuda haklılık payınız çok yüksek çünkü kontrolu hep elimde tutmak istiyorum aramızdaki ufak tefek tartışmalar da genelde bundan çıkıyor.
Evet evde yatan bir adam değil bu konuda asla haksızlık edemem. Ama sizin yazdığınızı okuyan kadar nasip olmadığını, kısmetsizliğini çok düşünmemiştim ne yalan söyleyim.

Evet neden ne olursa olsun bunu hazmedemiyırum.

Iş arkadaşı ortak arkadaşımız ailece oturup kalktığımız birisi. Onun da sevgilisi ile yaşadığı bir kaç konuda bana akıl danışmışlığı var. Bu mesajlaşma konusunun olduğu hafta bayan arkadaşın cenazesi vardı. Işe gidememişti. Bu tercüme reklam vb gibi konular onun sorumluluğunda. O nedenle tercüme işine o bakacak bundan sonra.

Daha öncede yazdım sanırım. Eşimi bu konuda hiç ezmedim diyemem. Yapmışlığım var muhakkak. Sanırım mesaj olayı olmasa bu konuyu içimde bu kadar çok büyütmezdim

Haklısınız sanırım

Ben de çok üzülüyorum eşime. Çırpınıyor bunu da görüyorum. Ama sabretse bir de. O zaman sorun kalmayacak.

Korkularım bu yazdıklarınız dan ibaret. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…