Evliliği azaba çevirerek mi ayrılmayarak mı kendime haksızlık ediyorum?

Daha öncede yazdım sanırım. Eşimi bu konuda hiç ezmedim diyemem. Yapmışlığım var muhakkak. Sanırım mesaj olayı olmasa bu konuyu içimde bu kadar çok büyütmezdim

Evet mesaj konusunun içindekilerinizi püskürttüğü açık.. Haklısınız da..

Kadınların fıtratında bu var,( kendini törpüleyenler haricinde ), ister kızılsın ister kızılmasın ; çalışan kadınlar, hele iyi bir yerde çalışıyorsa güven konusunu aşıp kibire geçiyorlar. "Ben seni işimle döverim, bende çalışıyorum tamam mı, hem de şurda burda iyi bir maaşla "
Bunu sizinle alakalı yazmadım. Konunuz bana bunları hatırlattı.

Evet mesaj konusunun içindekilerinizi püskürttüğü açık.. Haklısınız da..

Kadınların fıtratında bu var,( kendini törpüleyenler haricinde ), ister kızılsın ister kızılmasın ; çalışan kadınlar, hele iyi bir yerde çalışıyorsa güven konusunu aşıp kibire geçiyorlar. "Ben seni işimle döverim, bende çalışıyorum tamam mı, hem de şurda burda iyi bir maaşla "
Bunu sizinle alakalı yazmadım. Konunuz bana bunları hatırlattı.
Belki bastırdığım birşey bu. Olabilir

Tüm mesajlara teşekkürler.
Şunu söylemek istiyorum. Evliliklerin eft en püften nedenlerden bitirilmesine karşıyım. Ne olursa olsun tolerans gösterebileceğim şeyler de var.
Burada onlarca konu okuyor ve yorum yapıyoruz. O adama dayanma, o evliliği nasıl sürdürüyorsun gibi şeyler düşünüyor ve söylüyoruz.
Insan bazen kendi durumunun vehametini göremiyor. Buradaki yorumlarla onu görmek istedim aslında. Ve kazandığım en büyük bakış açısı eşimin çabalarını biraz yok saydığım oldu. Sanırım takdir etmesem de aymazlığını biraz daha destek olmalıyım. Belki benim imalarım onu iyice çıkmaza itti bilmiyorum.
Ama ne olursa olsun mesaj konusunda içim soğumayacak. O ayrı bir şey. Bu konuda onu haklı gösterecek hiç birşey bulamıyorum. 40 kere kötü olsam da bu yaptığını mazur göremiyorum maalesef.

Ah ne istediğini bilse...
Ama iş konusunda hiç beni dinlemedi.
Eşim turizm mezunu. Malum konya da çok şansı yok bu alanda. Bir de yabancı dil olmayınca bu şans daha da azalıyor
bir ilişkide kadının erkekleşmesi kadar sevimsiz birşey yok, ben hak veriyorum sana

Kadınlar erkekle eşit değil mi?
Erkek fazla kazanıp yaptıkları zulumlerin aynısını kadın da mı yapsın ?=

Kadınlar erkekle eşit değil mi?
Erkek fazla kazanıp yaptıkları zulumlerin aynısını kadın da mı yapsın ?=

ne demek istediğini anlamadım

kadın erkek sosyal haklar, iş dünyası gibi konularda elbette eşit, burdaki durum zaten eşitliğe aykırı, kadın evin gelir gider tüm hesaplarına hakim ve üstlenmiş eş olmaktan çıkmış anne gibi

Tüm mesajlara teşekkürler.
Şunu söylemek istiyorum. Evliliklerin eft en püften nedenlerden bitirilmesine karşıyım. Ne olursa olsun tolerans gösterebileceğim şeyler de var.
Burada onlarca konu okuyor ve yorum yapıyoruz. O adama dayanma, o evliliği nasıl sürdürüyorsun gibi şeyler düşünüyor ve söylüyoruz.
Insan bazen kendi durumunun vehametini göremiyor. Buradaki yorumlarla onu görmek istedim aslında. Ve kazandığım en büyük bakış açısı eşimin çabalarını biraz yok saydığım oldu. Sanırım takdir etmesem de aymazlığını biraz daha destek olmalıyım. Belki benim imalarım onu iyice çıkmaza itti bilmiyorum.
Ama ne olursa olsun mesaj konusunda içim soğumayacak. O ayrı bir şey. Bu konuda onu haklı gösterecek hiç birşey bulamıyorum. 40 kere kötü olsam da bu yaptığını mazur göremiyorum maalesef.

para konusunda ben bi sıkıntı göremiyorum eminim eşiniz de ister düzlüğe çıkmak, en az sizin kadar kazanmak. bu işler biraz da kısmet işleri eşinizin şansı dönmemiş olabilir siz iyi kazanıyorsanız desteğe devam bence.

amaaaaa mesaj konusunda hiç iyi şeyler düşünmüyorum ortada bi flörtleşme durumu olduğu ortada. eşinizin pişman olup olmadığını ancak siz bilebilirsniz. geçmişi kolay atlatabilen biri iseniz görmezden gelip yolunuza devam edebilirsiniz ama sanmıyorum ben yapamazdım.

ne demek istediğini anlamadım

kadın erkek sosyal haklar, iş dünyası gibi konularda elbette eşit, burdaki durum zaten eşitliğe aykırı, kadın evin gelir gider tüm hesaplarına hakim ve üstlenmiş eş olmaktan çıkmış anne gibi

Umudunu Kaybetme filmi izledin mi bilmiyorum belki fikir verir

Allah yardimci olsun canim. Benim de kararsiz kaldığım durum vardi.istiare ye yattım rahatladim.sana da tavsiye ederim.
Internette nasil istiareye yatildigi hakkinda bilgi alabilirsin..

Bu arada babanız niye kalp krizi geçirip felç oluyor?
Ben Güneydoğu'dayım. Buranın en dağ köylerinde bile boşananların babaları kalp krizi geçirip,felç olmuyor.
Babanız katolik mi?

Bu arada babanız niye kalp krizi geçirip felç oluyor?
Ben Güneydoğu'dayım. Buranın en dağ köylerinde bile boşananların babaları kalp krizi geçirip,felç olmuyor.
Babanız katolik mi?
Ne alaka canım? Bunu boşanmaya karşı çıkacağı için söylemedim. Bu onu çok üzecek olduğu için söyledim. Tam anlayamamışsınız sanırım.

X