Evliliği azaba çevirerek mi ayrılmayarak mı kendime haksızlık ediyorum?

bravo tam ben yazacaktim sizin yazdiklarinizi siz yazmissiniz .cok dogru tespitler yazdiklariniz.benim esimde konu sahibinin esi gibi defalarca isyeri acip batirdi.sizin dediginiz gibi yaptim. Is buldum ona ve yonlerdisim esimi.ondan sonra maddi olarak hersey yoluna girdi ve halada hersey benim kongtrolum altinda:)))))Konu sahibide bunu yapabilir.

Yanlış anlaşılacak birşey yoktu derken o aşk büyük harfle yazılmasa dikkatimi çekmeyecek kadar sıradan bir iş mesajlaşmasıydı.

Benim kafa gidik sanırım, yanlış anlamışım öyleyse.
Bence bu işinde beceriksiz olmasından daha kötü bir şey.
Çok söyledim demişsiniz, eşiniz flörtöz bir adam mı sizce?

Bence benim param senin paran diye devam ederseniz sadece siz üzülürsünüz.
Evet iyi bir maaşınız olabilir ama esinizi bu konuda ezmeyin sonuçta yarın başınıza ne geleceği belli olmazz :)
Etme bulma dünyası

Mesaj konusuna gelirsek evet suçlu ama sizinde suçunuz olamaz mı bu hatada siz onu ezer küçük düşürürseniz en küçük ilgi bile ona cazip gelmez mi kendinizi onun yerine koyun
Hayatta hiç bir zaman büyük konuşmayın olmaz denen olur.
Aynı durumda siz ev hanımı olsaydınız esiniz size böyle davransa ne hissedersiniz?
Boşanıcam dese gelirin yok veya cok düşük?
Çok üzülürsünüz yapmayın destek olun !

Aynen bende öyle oldu diye düşünüyorum birkez büyük kaydetmiştir sözlük sonunada olsun diye ekleyi vermiştir dikkat etmezler böyle şeylere.Bana gelen mesajlarda olıyor büyüklü küçüklü.Eger başka işaret yoksa sıtf bu msj ı yargılamayın.iş konusunda Haklısınız.Bende dilimi tutamam sonra haketse bile çok üzülürüm.siz yine kavga edin ama dilinize dikkat edin haklıyken kendinizi suçlu hissedersiniz.

evet yıkmak kolayda yıkana kadarda çok sabretmişsiniz, rahat inşalar beni deli ediyor, siz davanızda haklısınız, öfke ayınca eşinize üzülmenizede gerek yok, öfkelenen var ama ozaman bide öfkelendiren var. hiç darlanmayın bence, sabrınızı çok zorlamış, hele o mesaj nasıl bir yüzsüzlüktür ve sonrasında kurulan cümle nasıl bir hadsizliktir!!!! ben bile sinirlendim okuyunca !!!!!

Sevgili arkadaşım, hislerimle tercüman oldun. Işimde kazancım iyi ama nasıl kazanıyorum bir bilsen. Her iş zor kabulum. Türkiyenin en büyük bankalarından birinde ticari pazarlama bölümünde yöneticiyim. Hedef baskısı, kibirli zengin ukala müşteriler, şube müdürü,bölge müdürü hepsi ayrı dert. Mobbingin haddi hesabı yok. Böyle olunca kaç kez işi bırakmak geldi aklıma. Ama yapamadım. Yapamadıkça eşime kızdım, eşime kızdıkça da daha bileyleniyorum. Bugüne kadar eşimi bu konuda rencide etmemeye çok gayret gösterdim. Ama yapmadım diyemem. Onu kamçılayan tek şey iş zaten. Ama ben eşim az kazanıyor derdinde değilim. Sebat etmiyor derdindeyim. 9 ay otelde 600 tl maaşa çalıştı. Emin olunuz gık etmedim. Çünkü geliri sabit, işi düzenli... 3bin 5 bin kazansın da değil derdim. Sabit olsun, düzenli olsun.
Ben kadınım. Gider Anam ın babamın yanına sığarım. Allaha Şükür gık etmezler. Ya bu adam. 35 yaşında 5 yıllık sigortası yok. Bu hayatın yaşlılığı var hastalığı var. Yarın çocuğumuz olsa ( tekrar korunmaya başlayacağım ) bu sabinin hastalığı sağlığı ne olacak. Bunları düşündükçe çok kızıyorum eşime. Herşey para değil biliyorum. Babamın parası vardı, Gül gibi oğlunu 20 yaşında toprağa verdi amansız hastalığına çare bulamayınca.
Söylediklerinizin hepsi benim de karın ağrım. Ama bu düşüncelerden de kendimi alamıyorum.

Maalesef öyle.

Yazık, çok sıkılmışsınız.

Kocanızı en iyi siz tanırsınız. Eğer daha önce çapkınlığı olmadıysa mesajdaki AŞK olayını ben talihsiz bir laubalilik olarak yorumladım. Erkekler bazen hele karşıdaki kadından yüz bulunca dozajı ayarlayamıyorlar.

Ticarete gelince kimi insanın yıldızı mı düşük oluyor nedir neye elini atsa kurutuyor. Belki çok zeki, iyi niyetli, becerikli bir adamdır. Kısmet işte. Bazen de erkekler 'Melis, biz çok zengin olucaz, tamam mı' modunda hırs yapıyorlar. Ekonomi malum. Kendi işini kurmak sermaye ister. O işin oturması zaman alır. Oturup oturmayacağı da garanti değil zaten. Sizin tek hatanız (hata da değil aslında insan eşine destek olmak istiyor) ilk batan işten sonra ikinci işe, üçüncü işe, dördüncü işe izin vermenizdi. Şu andaki iş bana şark kurnazı bir patronun eşinizi bedava kullanması gibi geldi. Siz işten anlayan bir kadınsınız. Şu iş neymiş, ne zaman kazandırmaya başlayacakmış, hayal mi, gerçek mi bir iyice araştırın. Eğer umut yoksa kocanız kendi işinin sahibi olma hevesini bıraksın. Bir işe girsin. Gelirinizi, giderinizi bilin. Amerikalıların çok güzel bir lafı vardır. Böyle kaybeden yatırımlarda ısrar edenler için 'kötü paranın ardından iyi para atıyor' derler. Sizinki de öyle olmuş. Her seferinde kaybettiğinden daha fazla kazanayım derken eldeki birikimden olmuşsunuz. Size de yazık.

Boşanmaya gelince. Aşk bitti mi? Saygı bitti mi? Hep başarısız olan bir adama olan hisleriniz değiştiyse suçlu siz değilsiniz. Babanıza durumu anlatmanın bir yolu vardır herhalde. Ama hala seviyorsanız yeni kurallarla devam edin.

Son düzenleme:

Peki onun yapabileceği bir iş bulmak konusunda uardım edemez midiniz ?
Beraber güzel bir iş arasanız hep yanında olduğunu gösterseniz?
Kendisinin bir mesleği varmı yardımcı olmak isterim

Teşekkürler öncelikle.
Eşim sadece 1 kez iş kurdu. Diğer işleri maaşlı girdiği ve tutunamadığı işlerdi. Sezar hakkını sezara vereyim :) Bu işe de sermayesiz girdi, tabi ticaret onun bildiği hayal ettiği gibi değil. Bir kere zihni zincir projesi. Ama dinletemedim işte kendimi.
Yıllık 500 mio tl cirosu olan firmaların yatırım kararlarını yönetip de kocaya söz dinletememek pek acı.
Şu mesaj konusuna gelince. Bir kaç yanıtımda da belirttiğim gibi. Eşim çok girişken, çok samimi biridir hep (dediğiniz gibi laubali de olabilir belki ). Daha önce bu olay benzerini yaşamadım diyemem o nedenle. Ona kalırsa ben sadece çok mesafeli biriyim.
Bu sorunlar haricinde evine bağlıdır, etkinlik yapmaktan hoşlanırız. Evde vakit geçirir,dışarı çıktığında kiminle olduğunu bilirim. Genelde arkadaşları bize gelir. Hani desem ki aldattı onu da yanımda yapması lazım.
Beni en çok üzen Boşanmayı düşündürtecek raddeye getirmiş olması. Sevgi elbet var ama 2 gündür çok boş içim. Bu nedenle emin değilim.

Peki onun yapabileceği bir iş bulmak konusunda uardım edemez midiniz ?
Beraber güzel bir iş arasanız hep yanında olduğunu gösterseniz?
Kendisinin bir mesleği varmı yardımcı olmak isterim
Ah ne istediğini bilse...
Ama iş konusunda hiç beni dinlemedi.
Eşim turizm mezunu. Malum konya da çok şansı yok bu alanda. Bir de yabancı dil olmayınca bu şans daha da azalıyor

İş kurma konusunu ben yanlış anlamışım. Siz aslında kocanızı seviyorsunuz galiba. Son birkaç gün bu kira inatlaşması yüzünden yıpranmışsınız. Şu andaki iş size sağlammış gibi gelmiyorsa kararlı davranın. Maaşlı bir işe gir, önümüzü görelim, çok geç olmadan ailemizi kuralım diye konuşun.

Mesaj konusuna hiç değinmeden ) bulunduğunuz yüksek maaşlı işte eşiniz , bir türlü işinde sebat göstermeyen siz olsaydınız durumlar değişir miydi acaba ?

Haklı mısınız evet ancak bence , " maddi konuda hiç ezmiyorum v.s " desenizde, ister istemez yapar insan. Özellikle tartışma anlarında bunu ortaya koyar ya sozleriyle ya da baskınlığıyla.

Evlendiğinizde bu durum ortada değil miydi ?

Maddi konuda cabaladigi icin bir sey diyemeyecegim. 2 sene cok uzun bi zaman degil is tutturamamak icin. Debeleniyor deniyor ugrasiyor. Baskasinin yaninda calisip 1000 tl almak her nitelikte adamin harci degil. Su an icin sindiremiyor onu, kendi isinin pesinde. Bunu bi olcude anliyorum aslinda.

Kadinla yazismasini normal bulmuyorum hatta bana gore olculu tepki vermissin. Benim icin o daha hazmedemeyecegim bi sey. Ne gerek var bu kucuk ahlaksizliklara bak isine gucune evdeki karinla ilgilen di mi? Ama isin bi cephesi de su ki, siz surekli kendini ve basarilarini anlatan bi kadinsiniz. Her paragrafta bu var. ikinci mesajlara bakiyorum yine var. Muhtemelen sizi kadindan ziyade evin patronu gibi goruyor. Tercuman da biraz isveliyse ona hemen ask gondermesi yapmistir. Adamin aska ihtiyaci var patrona degil.

Bosan bosanma diyemem. Erkekte sorumluluk onemli ama bu adam da evde yatan adam degil. Rizik Allahtan. Bazen nasip olmuyor iste. Debelendikce batiyosun dunya hali olabilir. Tam sorumsuz diyemem bu adama.

Bosansan daha iyi mi hayatin olacak? Bilemem. Maddi olarak belki rahat olursun ama manevi yikintilarini iyi hesap et. Babanin kalp krizi gecirecegini sanmiyorum ama sen bayagi yipranacaksin kendi cepheni de dusun biraz. Oylesi daha makul olur

bence iki seçenek var belki otomatik düzenleme olayından dolayı aşk öyle yazmıştır ama buyuk harfle yazılmş bu küçük bi olasılık
benim aklımda olan şey şu bence kocanız da sizin ona dediklerinizi düşünüyo kendisi için ve özgüveni gitmiş sanırm sırf özgüvenden kaynaklı bi şekilde yavşamış mı diyim bu kaba bi tabir ama anlayın işte bence tamamen kaybettiği özgüveni kazanmaya çalışıyo eşiniz ama yanlış bi şekilde

İş konusunda böyle olmasını o da istemeyeceği için ve bunun mahcubiyetini hissettiği için anlayıla yaklaşmaya devam edin diycem. Ancak asıl sorun kadına resmen yürümüş, kadından hoşlandığını kadına bayaa açık açık yazmış aslında, e kadın karşılık verseydi.. ki verebilirdi ve hatta hala verebilir. Ben bunu takardım asıl, Onun kafa gönül kaymış sanki. Bu arada iş yerindeki bayan arkadaşa nasıl anlattınızda o kadınla iş yerindeki kadın ilgilenecek. Ki bu da çözüm değil, bugün o kadına kur yapan yarın kur yapacak başka kadın bulur. Ben şu AŞK kelimesinden çok kıllandım. Hatta bu konuda eşinizi gayet rahat gördüm, bu konuda rahat olan kişiler deneyimlidir diye düşünürüm hep. Umarım yanılıyorumdur.

Su yazismaya sinir olmakta haklisin canm da biraz agir olmus maddi konuda cok ustune gitmek , tamam erkek bi adim onde olmali diye yetistik guduselnolarak da bunu istiyoruz haklisin ama aymaz biri degil belliki biseyler yapmanin pesinde adam da, piyasa da berbat zaten yeterince senin sansin varmis ki maasin iyi ne guzel, ama yuksek maasli olan biriyle beraber olsan da egosu tavan biri olurlar genelde o kadar yuksekse senin onunko daha da yuksegini dusunursek o tabaka icin konustum, bence haksizsin hic calismaz eyvallah ama onur kirici laflar ellerinle kiskandigin adami baska kucaklara itiyorsun farkindaysan adama sen ise yaramazsin demis gibisin o boslugu biriyle doldurma durumu yasaninca da kuzip kusme bence olur mu cok uzgunum ama gordugim bu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…