ayrılmalı mıyım, herşeyi bi kalemde silip nişan mişan boşvermeli miyim diye düşünüyorum..
Canım kendine kızma bende senin gibiyim isterimki en çok beni sevsin. Ama kendini düşün herkesi eşit sevemezsin öyle değilmi. Bazen birşeyi elde edemeyince insan takılıp kalıyor. O da öyledir. Zaman geçiyor insan olgunlaşıyor. Zamanı geri döndüremeyeceğine göre onunla tekrar olsalar bile eskisi gibi hissedeceğini düşünmüyorum. Burada önemli olan bunu onun anlaması. Sen bu durumda bence sessiz kal ve izle. Ne yapıyor tepkileri ne onu ne kadar etkiledi. Umursamıyormuş gibi yap. Zaten aklı varsa senin kıymetini anlar ve kendine gelir
Erkek arkadasiniz kadinlar yuzeysel sever, erkekler derinden sever diye bir genelleme yapmis , bu noktada genel bir dogrudan bahsettigini dusunmuyorum. Cinsten cinse kisiden kisiye degisir bu durum.
Buyuk bir askla sevdigim eski erkek arkadasimin facebook sayfasina her baktigimda basa donuyorum ben. Kiminin ici sizlar, kimi sinir olur, kimi sadece hafif bir uzuntu yasar, kimi bir sey hissetmez.
Ben sifir noktasina donuyorum yeri geliyor eksilere dusuyorum. O yuzden facebook dondurdum, bakamiyorum, bakma dusuncesi bile uzuyor beni.
Onun bir baskasi ile mutlu olmasi, o kisi icin ciddi duygular beslemesi, kisacasi bir baskasinda aski bulmasi o kadar can yakici ki, her baktigimda gecmisimiz, benim yaptiklarim, kendimi dusurdugum durumlar akla geliyordu. Kendime mi aciyayim yoksa kizayim mi, neden o diye cevabini bilemeyecegim sorular mi sorayim bilemiyordum yani.
Yani erkek arkadasinizinki gibi bir gulumsemeyle karisik huzun degil.
Bakmiyorum o yuzden, yok sayiyorum, bir kez bile bakmiyorum.
Onun bakmasi daha cok merak olabilir. Bazi erkekler de merakli, insan dogasi.
Belki o kendi yaptiklarina, gosterdigi cabalara aciyordur daha cok. O kizla hic cikamamis, ulasamamis, onun huznudur bence.
Ama gonlunuzu almaliydi, icinizi rahatlatacak sekilde tavir gostermeliydi.
Hayir bence. O yillar icinde seni su kiza alternatif olarak gordugunu sanmiyorum. Sen de diyorsun kendimi sevilmis hissettim diye. Ama ileride bu tur seyde daha hassas olmasi icin biraz soguk davran bir ara, yani kirildigini belli et. Sevgilin inat oldugu icin bunu tantana yapip degil, sadece biraz mesafeli olarak belli et
Bence hemen kestirip atma canım biraz daha bekle belki erkek arkadaşın bir adım atar.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Umarım atar, bu sefer de biterse geri dönüşümüz yok
tam anlaşılmamış sanırım, sorun bakması değil kesinlikle.
sıkıntı edecek şey şu benimle olduğu halde 5 senedir, bu hatunun evlendiğini görünce üzüldüm ve o gün yas tuttum demesi.
Kadınların yüzeysel sevdikleri ile ilgili söyledikleri tamamen saçmalık zaten.
Bunun doğru olmadıgını anlatmak için bir 20 dk mı harcadım dün gece ona.
Kilit nokta bu zaten, onun acaip konulardaki acaip fikirlerine alışkınım artık.doğru ,öyle olabilir diyip geçiyorum.
Ama dün gece adeta üniversitede panel veren ilişki uzmanı gibi konuşması canımı yaktı,sıktı.öyle ifadesiz ve yalın bir ses.
isterdim ki, gönlümü alacak şekilde konuşup beni de rahatlatsın.. şu an ben ilişkimizi sorgulama boyutuna geldim, sevilmedim mi o kadın kadar falan diye yiyorum kendimi..
o da oturuyor orda öyle 1500 km uzakta..
Senin adına da çok üzüldüm bu arada barışma ihtimaliniz yok mu?
nasıl değerlendirmeliyim peki bunu? üzüldüm ve yas tuttum demesi beni benden alan zaten..
ayrılmak mı gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?