-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Bende dedim ünlüleri geçti sizin yaptıklariniz die hatalı farkındalar bile bile yapıyorlar sohbet etmedim analiz ediyorum bazen dışardan göründüğü gibi olmuyor
Kadın kocasından boşansa kocanada gel dese kocan gidecek gibi ben öyle anladım yoksa kadına neden çiçek gönderip şiirler yazsın ve kocasıyla olduğunu bildiği halde kendi kaderini bir adamın eline bırakma en azından gururunu onurunu kurtarırsınO bana bu kötülüğü yapmamak için boşanmak istiyor ilk öğrendiğimde eskisi gibi olacam demişti bn boşanmak isteyince anlamiyorum ne yapmak istiyo
Konya ovasimiMidesiz olanın eşiniz olduğuna emin misiniz? Maşallah genişlik bakımından siz de Konya ovası gibisiniz.
Konu sahibi de aynı durumda hiç kimse normal değil bu konuda.Kadinin aldatildigini bile bile evliligini devam ettiren kocasi hakkinda ne dusunuyorsunuz peki? Yaptigi normal mi sizce?
Konu sahibi de aynı durumda hiç kimse normal değil bu konuda.
Rusya da olabilir.Konya ovasimialemsin
Rusya da olabilir.
Siz şaka mısınız? Keşke bi okuyup anlamaya çalışsaydınız. Konu sahibini genişlik bakımından önce Konya ovasına (Türkiye’nin en büyük ovası) sonra da Rusya’ya (Dünyanın yüzölçümü bakımından en geniş ülkesi) benzetmişim. Metaforik açıdan ele almışım yani.Yav bu Rusya size neetti allaseniz? Benim annem de Rus, ne babamı aldatmıştır ne eskortluk yapmıştır. Çoğu Rus kadın da eskortluk yapmıyor, tıpkı Türkiye'de herkesin hayat kadını olmadığı gibi. Şu iğrenç genellemeleri bırakın artık lütfen.