Evli çocuklu

Size gerçekten inanamadım. Kadına senin saçını başını yolmaya geldim demek ne? Öğrendiğiniz dakika kocanızın valizini kapının önüne koymanız lazımdı. Gurur mutlu etmez sözünüzü de başka anlamlar için kullanıyorlar. Zira aldatma sonrası gurur harici insanın kendine saygı duyması için de bu hareketler gerekir. Mutluluk demişken böyle de mutlu olamazsınız ki? Aldatma konusu taze bir konu değil sizin için 2 aydır kafanızda bitmesi gerekirdi. Lütfen çocuğunuza böyle bir ortamı uygun görmeyin.

bak en büyük intikam başarıdır.gerçekten böyle.eşinin ipini sal gitsin.ben hanımlara katılmıyorum öyle yüksek nafakalar istemeyin çocukları için makul ölçü neyse nafakanızı da alın.eşinizle ilişlinizi modern biçimde saygı çerçevesinde çocuklar için devam ettirin çalışıyorsanız daha iyi yerlere gelin daha iyi bir eş bulun daha mutlu olun ama o kocanın ipüni salın gitsin

Çocuğu bahane ediyorsun da derdin adam senin. Ben boşanırsam o kapacak kocamı, o evlenecek ben ortada kalacağım diyorsun. Zaten ortadasın ki sen, rezalet bir durumdasın. Kadın iki tarafı da elinde oynatıyor, sen daha ahlaksız kocamı ona kaptırmayayımmmm diye gez. Kaptırmışsın çoktan, bu kadın olmasa başka bir kadın bulur senin kocan. Çünkü senin kocan ahlak yoksunu bir insan. Kusura bakma. Bazı şeyler gurur meselesidir, çoluk çocuk bakmaz -ki dediğim gibi sen çocuğunu bahane ediyorsun sadece.

Gerçekten de öyleymiş araları okumamıştım. Acıdım bu zavallılığına. Kocan ahlaksız, sen de acizsin. Sonra çocuklarımız bizden niye nefret ediyor, bizim suratımıza bakmıyor diye ağlıyorsunuz az yaşlanıp elden ayaktan düşünce.

Bırak şu adamı. Yazık sana ve evladına. Aşk yaşıyormuş. Kafaya koymuş o kadını.daha ne deniyecen canim.senin de gururun var kendini bu kadar küçük görme. Defolsun gitsin bosan. Yoluna bak. Evladını büyüt onunla mutlu ol.hersey eş değil.tek mutluluk evlilik değil.evladin daha önemli onu bu aşk üçgeninin içinde bırakma. Kendini de yıpratma.ac davanı.

Valla buna yakin bir olaya sahit oldum. Adam 2 sene aldatti karisini genc bir kizla ve kadin defalarca yakaladi. Adam her ay sevgilisiyle tatile giderdi, eglencelere falan kadin evde oturdu ses etmeyip bekledi. Arada uyardi yapma, etme kendine gel diye ama adam inkar etti yapmiyorum birsey diye. Kadin delil toplamak icin hic ugrasmadi, eşelemedi, daha oncede defalarca hatta senelerce suren sekilde aldatilmisligi var ve hep anlayip duzelir diye ses etmemis. Hatta kadin adamin sevgilisiyle yasadigi evi bile buldu ama gitmedi bile. En son kadinin cocuklari yakalayinca olaylar patlamis, hatta adamin sevgilisini ve adamin arkadaslarini arayip iliskinin ciddiyetini sormus. Yani kafaya bakarmisin o kizla ciddiyse bosanacak ciddi degilse devam edecek. Adam iki aglamis, iki cicek yollamis karisiyla baristi. Hatta kadin aldatildigini ogrendiginin ertesini gunu sosyal medya hesaplarina kocasiyla kalpli paylasimlar yapti, mutluyuz diye. Yani insan bunlari duydukca hicbirseye sasirmaz oluyor. Heee ne oldu adam o kiza geri donus yollari ariyor suan araya birsuru kisi sokup haberler yollatiyormus. Karisi hala kalpli paylasimlarla mutluyuz pozlari vermekte. Huylu huyundan vazgecmiyor. Birkez affedersen hep devam eder. Ornekleri cokca mevcut. Yapacagin sey ayrilmak.

Bende dedim ünlüleri geçti sizin yaptıklariniz die hatalı farkındalar bile bile yapıyorlar sohbet etmedim analiz ediyorum bazen dışardan göründüğü gibi olmuyor

Onlarinki gecti de sizinki gecmedi mi?
Buna camiada open relaitonship deniyor ve toplumda basimiza tas yagacak diye karsilaniyor...
Bu iliskinin taraflarindan biri de sizsiniz farkinda misiniz? Basbaya açık iliski yasiyorsunuz, bari bunu kabul edin.

E tabi haklısınız insan şaşırır tabi ne yapcağını bilemez siz bekleyin ya eşiniz ya da hanımefendi sizi yönlendirirler nasılsa onlar kararlarını versinler hele bir sabırlı olun. Boşanmak tabi aklınıza niye gelsin dimi gayet normal yaşananlar aa ne gerek var boşanmaya takılın böyle siz:işsiz:

O bana bu kötülüğü yapmamak için boşanmak istiyor ilk öğrendiğimde eskisi gibi olacam demişti bn boşanmak isteyince anlamiyorum ne yapmak istiyo
Kadın kocasından boşansa kocanada gel dese kocan gidecek gibi ben öyle anladım yoksa kadına neden çiçek gönderip şiirler yazsın ve kocasıyla olduğunu bildiği halde kendi kaderini bir adamın eline bırakma en azından gururunu onurunu kurtarırsın

Bence konu sahibi dalga geçiyor.

Ne bekliyorsunuz burada yorum yapan insanlardan anlamıyorum.
Aferin devam et kırmızı gecelik giy kendine bağla demelerini mi??
Değil kırmızı gecelik, ten rengini avatar yapsan bu adam iflah olmaz.
Yazık gençliğine aç davanı topla delillerini al çocuklarını.
ağla bağır haykır ama onunda canını da parayla yak başka türlü anlamaz o adam.
Yarın öbürgün grup teklifiyle bile gelebilir.
yazık günah evlatlarınıza da sizede.

Biz bir şey diyemeyiz. Burada karar sizin. Siz bu kişiyle evli kalmak istiyor musunuz, istemiyor musunuz bu olayların üzerine? Artık eşinizin gerçek yüzünü ve karakterini gördünüz. Bundan sonrası sizin kabul edebilirliğinize kalmış. Evlilik çocuk oyuncağı olmamalı. Bir erkek/kadın evleniyorsa, üzerine bir de çocuk sahibi oluyorsa o eşe, o çocuğa karşı sadakatli, merhametli olmalı. Siz bunların üzerine evliliğinizi sürdürecek misiniz, ihaneti normal gören bir insanın değişebileceğine inanıyor musunuz? Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kadın kabul etmediği için kocan seni bırakmıyor. Ettiğinde anında bırakıcak. Bu kadına gitmese bile başka bi kadına mutlaka gidecek. Bari sen bu rezaleti bitir de daha fazla gururun yerlerde sürünmesin!

Rusya da olabilir. :-)

Yav bu Rusya size neetti allaseniz? Benim annem de Rus, ne babamı aldatmıştır ne eskortluk yapmıştır. Çoğu Rus kadın da eskortluk yapmıyor, tıpkı Türkiye'de herkesin hayat kadını olmadığı gibi. Şu iğrenç genellemeleri bırakın artık lütfen.

Yav bu Rusya size neetti allaseniz? Benim annem de Rus, ne babamı aldatmıştır ne eskortluk yapmıştır. Çoğu Rus kadın da eskortluk yapmıyor, tıpkı Türkiye'de herkesin hayat kadını olmadığı gibi. Şu iğrenç genellemeleri bırakın artık lütfen.
Siz şaka mısınız? Keşke bi okuyup anlamaya çalışsaydınız. Konu sahibini genişlik bakımından önce Konya ovasına (Türkiye’nin en büyük ovası) sonra da Rusya’ya (Dünyanın yüzölçümü bakımından en geniş ülkesi) benzetmişim. Metaforik açıdan ele almışım yani.
Bunu uzun uzun açıkladığıma inanamıyorum.

X