Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim
Ah güzel arkadaşım yapma bunu kendine. Seni çok iyi anlıyorum ben 2 yıl önce deliler gibi aptalca sevdiğim iki küçük çocuğumun babası tarafından aldatıldım ve boşandım.
Kafam öyle karışıktı, öyle doluydu ki. Önce söylediği yalanlara inandım, inanmak istediğim için inandım. Zaten bitiriyordu, yanlıştı dedi. Sen öğrenmesen kendiliğinden bitiyordu dedi. Ağladım saatlerce nasıl yaptın bunu bana , sen benim tutulduğum dalımdın dedim, benimle birlikte ağladı. Kadını aradım konuştum evli olduğunu bilmiyorum, öğrenince bitirmeye çalıştım dedi...
İnandım onlara. Canım acır, içim yanar bir süre ama unuturum, unutturur sevdiğim adam, bir defalık bir hatadır dedim önce. Ama bir yandan da hafiye oldum resmen. Ordan kurcala burdan karıştır. Ve öğrendim ki bana bitti diyen karaktersizler dakikalarca konuşmaya devam etmişler.
Yapma inanma. Evliyken aldatan bir insanın yalan söylemeyeceğini düzeleceğini sanma.
1 ay ne gelgitler yaşadım, 10 kg verdim depresyona girdim. 1 ayın sonunda anlaşmalı boşandım, hazmedemedim çünkü. Ve ne oldu 8 ay sonra evlendiler. Ayrılmışlardı ya hani, ben de yutmadım ya iyi ki.
Zor atlattım ama atlattım. İnan kendine yaptığın işkenceye değmez. Ben de 8 yıldır evliydim ne oldu? İlk birkaç ay depresyonun dibini gördüm ama sonra bir ayağa kalktım ki şimdi ben bile kendime şaşıyorum. Araç kullanmaktan deli gibi korkan ben arabamı aldım istediğim gibi geziyorum. Onun yaşatmadığı hayatı yaşıyorum.
Acını erteliyorsun sadece. Kendine saygını yitirirsin zamanla. Yada sen beklerken kocan olacak adam şartlarını ayarlar afedersin atar sana tekmeyi. O zaman hiç kaldıramazsın.
Hakkında hayırlısı olsun.