Evli biriyle birlikteyim :(

size ilgi gosterse belkide suan bunları yazmayıp hala devam edicektiniz..yanlıs oldugunu kendiniz soyluyorsunuz zaten yıllarda gecmemiş daha yeni gorusuyorsunuz bile bile lades demeyin kesin gorusmeyi bu okdr zor birsey degil

Adam karısını boşayıp seni alacak değil ya?
Biraz kafanı çalıştır yaaaa.
Of bıkkınlık geldi bu konulardan.
Ayrıl ve insanların mutluluğuna engel olma.
Kendini de daha fazla küçük düşürme.

Ayy ne çok şey yazmak istiyorum ama terbiyem ve kk kuralları izin vermiyor. Ne kötü ühühü

Ben son zamanlarda bu tür konulara inanmıyorum. Çünkü sonucu fos çıkıyor. Doğru olduğunu düşünürsek.
Burada söz konusu olan adamın evli olması, kimse sen nasıl ilişkiye girersin demiyor. Bu zaten kimseyi ilgilendirmez. Neden evli bir adam diyor. İnsan duygularına hakim olmayı bilmeli. Adam zaten sana evli olduğunu söylemiş. Birde konuyu böyle dram modunda anlatman komik oluyor. Burada üzülecek tek kişi o doktorun eşi.

Yani bir adam evliyim dedi mi iş bitmiştir zaten .. Başka bir kadına ait adamı benim midem almaz. Herşey sahte gelir. Adam size olta atmış sizde yemi güzel yutmuşsunuz. Evliliği için tehlike değilim demişsin bir de "hee afferin böyle ol yuva yıkma ama çaktırmadan yuvaya dahil ol" filan mı diyelim? Bu konuda akıl istenmesi bile başlı başına saçmalık. Adam evli mi KES İLETİŞİMİ! bitti bu kadar.

Dün akşam arkadaşım eşinin kendisinin aldattığını öğrendi. Nasıl bir durumda biliyor musun? Hem aldatıldığı için üzgün, hem evliliği bittiği için üzgün hem de öyle ya da böyle sevdiği adamı kaybettiği için üzgün. Dönüp dönüp sürekli geçmiş yıllarını sorguluyor. Acaba o gün de eşim o kadınla mıydı bana yalan mı söylemişti diye.

Bir kadına bunu yapmaya ne hakkınız var? Kendi mutluluğunuz için, cinsel tatmininiz için bir insana böyle bir acıyı nasıl yaşatabilirsiniz? Hiç mi vicdanınız yok ya?

Sen ve senin gibiler için Allah'tan tek bir şey diliyorum. İnşallah tek suçu kocasını sevmek olan kadının sebepsiz yere yaşadığı acıların aynısı yaşarsınız!!!

Harbiden 2011 de üye olmuşsun kou açmayı bırak yorum bile yapmamışsın o zamandan beri bunu mu düşündün yani senaryo olarak?

Burda böyle konu acip ne okuyacaklarin belli.. ama okuyacaklarin isledigin günahi hafifletmez..
tövbe kapisi ariyorsan yanlis yerdesin.

Ya hayir, bide herkes gayet ciddi bir sekilde yorum yaziyor. Yani fake oldugu o kadar çok belli ki. Sanirim kk hatunlari birazda stress atmak için fake'mi gerçek mi bakmiyorlar. Kisacasi SALDIRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIN

kib butonunu kullanıyoruz genelde bu fake şu fake diye yazmak yasak demişti mune eğer fake olduğunu düşünüyorsanız kib butonuna basmanız yeterli

bu konu fake de. hem bu tiplere sövmesi zevkli. hem bi sürü kadın okuyor. olur da evli adama meyledesi vardır belki yorumlar alıkoyar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…