Evli biriyle birlikteyim :(

Oyyyy yine sevgilim evli ühühühühhühünnnnkkk ağlaşmaşları!!!
Ayol yok mu şöyle ekşınlı bir konu?
Biz bıktık siz sıkılmadınız he!
Gidem anam bekler beni.

amma çok evli erkekle birlikte olan var

evli erkekler bazılarına daha cazip geliyor nedense

Dusta foto çekme konusunun samimiligine inandigimdan beri konulara fake demeden once bir kez daha dusunuyorum :):)

erkek tarafı açsaydı konuyu ona söverdik...
alkışlamazdık ki :)
Hata iki kisilik ise illa heriki tarafinda sucunu itiraf etmesi beklenmez.kadin hata yapmis zaten orda hemfikiriz oda bilincinde ama sanki kadin bi virus burdaki herkesin kocasini elinden alacakmis gibi hucuma gecilmis.zaten burdaki kadinlar guzellik kralicesi esleride bulunmaz hint kumasi :))

Ne bekliyordun eşini ihmal edip yada zamanla boşayıp seni baş tacı etmesini mi? Sen hiç mi ailenden ar edep ahlak öğrenmedim.Bide akıl istiyor.Evli adama yanaşan zaten kullanılmayı kabul etmiştir adamda öyle düşünmüş ki sonuç ortada.

Bak canım...
erkek açsaydı konuyu ona söverdik
aldatılan kadın açsaydı konuyu,bu ikisine söverdik...
metres kadın açtı konuyu,ona sövüyoruz
temelde evet hata yüzde 50
ama konuyu açana göre yorum gelir ....uniqueangel

ya ben bu konuyudanmı okudum. yabancı gelmedi bana

Ar damarının yerinde olmasını, güzellik kraliçesi olmasına tercih ederim.

Yediğim haltın farkındayım diyosunuz napim diye soruyosunuz ,ruh halinizmi bozuk? bir bitmediniz karısını rahatsız etmez miş miş yok bide etseydin anca tek gecelik olursunuz işte peynir türleri nolcak

...Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem...

Yorumlamayım dedim ama duramadım..

Anlatılanlar şayet gerçekse, şu cümle ile kişinin eşi rahatsız edilmediği sürece ihanet legal bir olguya mı dönüşüyor, bana mı öyle geldi bilemedim!?

ne dememizi bekliyosun bu ne aptal bi konu ya.

senin hissettiğin gibi hissetmiyo tabiki büyük ihtimal seni bir gece yatmalık bile olsa pek güzel bulmamış ve vakit harcamaya kayda değer görmemiş.. bunu bilerek büyük aşkına devam edebilirsin

bu arada o adam da ne eş ne de doktor olarak beş para etmez. ne evlilik yemini, ne hipokrat yemini birşey ifade etmiyor sanırım

Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem.

Ahh canım benim ne de düşünceli diimi dimii.. rahatsiz etmeden kocasini ayartmis kadinin. Halbuki sana teşekkür etmesi gerekliydi uzme kendini onun terbiyesizliği bu sadece. Senin gibi dusunceli bi şekilde kocasiyla aldatan kadını nerden bulacak bi daha kendi kaybeder

Yazdıklarınız çıldırmaya yeter ne demek tehlike değilim ya çok güzel kılıfınıza uyduruyosunuz adam tabiki sizin gibi hissetmicek karısı var.. siz kendinizi eşinin yerine koyun öyle yardım isteyin

beni topa tutacağınızı biliyorum. tutun. ama yazmam lazım. tanımadığın insanlara anlatmak ve onların yorumlaması mantıklı geldi düşününce.

adam beni doktorum oluyor. muayeneye gittiğimde tanıştık. evli, çocuklu bir adam. karısı öğretmen. adam aylardır ağzımdan girdi, burnumdan çıktı. ilk başlarda ciddiye almadım. mesajlarını pek sallamıyor, arada kibarca cevap verip kesiyordum. hatta arkadaşlarımla gülüyorduk duruma. "ne saçma yaa, bir şansı olduğunu nasıl düşünebilir" diyordum. evli adamla ne işim olur diyordum. bütün hastalarında şansını deniyordur bu diyordum.

ne oldu nasıl oldu bilmiyorum, bir gün bir baktım muhabbetinden keyif alıyorum. bir baktım dertlerimi anlatıyorum, ya da komik bişeye gülüyoruz. bir baktım, ona kontrole gitnek için gün sayıyorum. tabii tahmin edeceğiniz üzere eşiyle sıkıcı ve görev icabı bir cinsel hayatları olduğunu, beni gördüğü zamanlar hariç rutin ve sıkıcı bir yaşam sürdüğünü anlatıyor. iltifatları, aylarca benim için nasıl delirdiğini anlatmalarına falan girmeyeyim hiç.

neyse ben bir geri zekalı olduğum için görüştüm bu adamla. beraber oldum. yalnız mı hissediyordum, büyüye mi kapıldım bilmiyorum. gerçekten de anormal bir uyum var aramızda.

facebooktan fotoğraflarını buldum. kafayı yedim. çocuklarına, karısına ve mutlulukla gülümsemelerine baktım. allah benim belamı vermiş dedim. kendime bu adamla görüşmekten daha büyük bir kötülük yapamazdım, gerçekten. insan ne yaparsa kendine derler ya, çok doğru. sonra az önce günlük yazarken, içimi buraya dökmeye karar verdim. çünkü kimseye anlatamıyorum. fikir soramıyorum. fikir derken, kendimi nasıl uzak tutabilirim, nasıl karşı koyabilirim duygularıma, bu anlamda. yoksa hain planlarım yok, karısından boşatmak gibi. kaçmam lazım bu ilişkiden. iradesiz miyim diye kendime kızıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evli-bir-adama-asik-olmak-uzereyim.792211/
31 Ocak 2015
benzerlik fazla

evli erkekler konusunda ilk adımdaki suçlu kişi kesinlikle erkektir. bu kaçınılmaz bir faktördür. evdeki karısına-çocuğuna bilerek ve isteyerek yalan söyler. çoğu zaman eşine davranmadığı kadar ince, hassas ve düşünceli davranır diğer kadına. ve diğer yandan da başka bir kadının "acaba beni tercih eder mi?" düşüncelerine kapılmalarına neden olurlar ki bu durumda gerçekten ilk birinci suçlu olan taraftır nazarımda. bu durumları kesinlikle evli oldukları eşlerinin bir şekilde bilmelerinden yana olmuşumdur. çünkü evlilikte şartlar eşit olmalı, hata yapan taraf hatasıyla yüzleştirilmeli ve evliliğin devamına kadın karar vermelidir.
ancak diğer yandan bu örnekte de görüldüğü üzere erkekler "duygusal vaatler" de vermeyebilirler diğer kadına. bu durumda diğer kadının hem haksız, hem de toplum önünde suçlu ilan edilmeleri konusunda kuvvetli bir kanıt haline gelir.

konu sahibine tavsiyem, hatanın üstüne hata ile devam etmeyin. bu erkek sizi yine arayacaktır ancak yine herhangi bir söz, bağlılık göstermeyecektir. mesleği nedeniyle de insanlarla iç içe bir erkek, kuvvetle ihtimal başka kadınlar da var hayatında. bu işlerde usta birisi. o nedenle kendi değerinizi kendiniz biçin ve bu kişiyi tamamen hayatınızdan uzaklaştırın.

evliliğinden sıkılmış, heyecan arayan bir erkeğin vakit geçirteci olmayın.

Ya doktorunuzla o muhabbetlere nasıl giriyorsunuz ben bunu çözemiyorum çözeyim diğer konuyada değineceğim

adam o tip bir adammış. senden alacağını almış.. çekmiş gitmiş... unut ve bir daha aynı hatayı yapma... utamıyorsan yardım al...

Bunlari nasil buluyosun canim saskina dondum nasil bir kafa bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…