Biliyorum hepiniz birden şuan benim için icinizden bir sürü şey gecirdiniz çokta haklısınız. Çünkü bende bir zamanlar böyle düşünüyordum.
Birlikte olduğum kişi doktorum kendisiyle ameliyatim öncesinde tanıştık. O çok ilgili güler yüzlü falan biri ara ara öylesine sohbet ediyorduk. Birgün kahve içelim falan dedik tabiki ben ona karşı zaten biseyler hissediyordum ama kesinlikle kendisine hissettirmemistim çünkü evli olduğunu biliyordum
Bulustugumuzda oturduk sohbet ediyorduk sonra kendisi benden çok hoslandigini falan söyledi bunun ne kadar yanlış olduğunun farkında olmasına rağmen engel olamadigini söyledi. O an bişeyler başladı işte sonra bir süre yüz yüze gorusemedik ama sürekli telefonlar falan devam ediyordu. Ilk kez gecen hafta görüştük ve bayada yakinlastik bana karşı çok kibar çok ilgili çok sevecendi tamda benim istediğim gibi... Fakat o şehir dışında yaşadığı icin o gün dönmek zorunda kaldı sonrasında ise o günden beri yoğunluğu yüzünden kısa telefon görüşmeleri falan yaptık artık ne kadar yogunsa? Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem. Fakat bir sorun varki o kişi maalesef benim hissettigim gibi hissetmiyor galiba...
Şu an kendimi kullanilmis gibi hissediyorum ve bunu düşündükçe kendime zarar verecek bişey yapmaktan korkuyorum.
sizden tek istediğim bana yardımcı olmanız ben zaten yaptığım hatanın kesinlikle farkindayim bunun için lutfen cok üstüme gelmeyin bana biraz yardımcı olun
Büyük cesaret :)Senin gibi motorlar oldugu sürece daha çok yuvalar yıkılır
Yani o da senin için ciddi bişeyler hissetse hiç pişman olmayacaktın öyle mi?Biliyorum hepiniz birden şuan benim için icinizden bir sürü şey gecirdiniz çokta haklısınız. Çünkü bende bir zamanlar böyle düşünüyordum.
Birlikte olduğum kişi doktorum kendisiyle ameliyatim öncesinde tanıştık. O çok ilgili güler yüzlü falan biri ara ara öylesine sohbet ediyorduk. Birgün kahve içelim falan dedik tabiki ben ona karşı zaten biseyler hissediyordum ama kesinlikle kendisine hissettirmemistim çünkü evli olduğunu biliyordum
Bulustugumuzda oturduk sohbet ediyorduk sonra kendisi benden çok hoslandigini falan söyledi bunun ne kadar yanlış olduğunun farkında olmasına rağmen engel olamadigini söyledi. O an bişeyler başladı işte sonra bir süre yüz yüze gorusemedik ama sürekli telefonlar falan devam ediyordu. Ilk kez gecen hafta görüştük ve bayada yakinlastik bana karşı çok kibar çok ilgili çok sevecendi tamda benim istediğim gibi... Fakat o şehir dışında yaşadığı icin o gün dönmek zorunda kaldı sonrasında ise o günden beri yoğunluğu yüzünden kısa telefon görüşmeleri falan yaptık artık ne kadar yogunsa? Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem. Fakat bir sorun varki o kişi maalesef benim hissettigim gibi hissetmiyor galiba...
Şu an kendimi kullanilmis gibi hissediyorum ve bunu düşündükçe kendime zarar verecek bişey yapmaktan korkuyorum.
sizden tek istediğim bana yardımcı olmanız ben zaten yaptığım hatanın kesinlikle farkindayim bunun için lutfen cok üstüme gelmeyin bana biraz yardımcı olun
Evli oldugunu bildigin bir adama pas vermek yasanilacaklara razi gelmek demektir.Evli bir kadina yaklasan erkekte karaktersizdir ama her iki durumdada kadina buyuk is dusuyor nefsini kontrol altinda tutmak kadin icin daha kolay erkekler her durumda sadece kani cukune giden vatandaslar adamda hatali tabii ama kadinin bir bakisi bir gulusu sacini bir savurmasi adamin aklina girmeye yeter kadin dik duracak kivirtmayacak kadini catacakti bak bakalim adam evliligini kariyerini tehlikeye sokup yaklasabiliyormu o kadina allah islah etsin seytana uydurmasin tabikuSanki tek suclu konu sahibiymis gibi arkadasin biri allah eslerimizi sizin gibilerden korusun demisKusura bakmayin ama tek tarafli olmamis olan yani adaminda meyili varmis.hemen hucum edin zaten kadina.erkegin hicmi gunahi sucu yok birakin allah askina yaa. Ne cok namus abidesi var burda.boyle kadinlarin gecmisini bir merak ediyorumki kimbilir neler yaptilar zamaninda.belkide hala yapan var.once allah seytana uydurmasin demeyi bilin cok bilmis namus bekcileri
namus bekçisi değilim. ahlakçı hiç değilim. karıkoca+2. kadın mevzularında her zaman erkeği öncelikli suçlu görürüm. benim için ötesi yoktur.Sanki tek suclu konu sahibiymis gibi arkadasin biri allah eslerimizi sizin gibilerden korusun demisKusura bakmayin ama tek tarafli olmamis olan yani adaminda meyili varmis.hemen hucum edin zaten kadina.erkegin hicmi gunahi sucu yok birakin allah askina yaa. Ne cok namus abidesi var burda.boyle kadinlarin gecmisini bir merak ediyorumki kimbilir neler yaptilar zamaninda.belkide hala yapan var.once allah seytana uydurmasin demeyi bilin cok bilmis namus bekcileri
evli olduğunu bilip buluşuyorsun sonra da vay efendim ben onun evliliğini etkilememçünkü evli olduğunu biliyordum
? Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem.
Biliyorum hepiniz birden şuan benim için icinizden bir sürü şey gecirdiniz çokta haklısınız. Çünkü bende bir zamanlar böyle düşünüyordum.
yediğiniz haltın farkında olsanız emin olun utançtan aynaya bile bakamazdınız.Ben zaten yediğim haltin farkindayim.
Teşekkür ederim
Burdan sana malzeme çıkmaz kızım haydee başka kapıya yallahBiliyorum hepiniz birden şuan benim için icinizden bir sürü şey gecirdiniz çokta haklısınız. Çünkü bende bir zamanlar böyle düşünüyordum.
Bulustugumuzda oturduk sohbet ediyorduk sonra kendisi benden çok hoslandigini falan söyledi bunun ne kadar yanlış olduğunun farkında olmasına rağmen engel olamadigini söyledi. O an bişeyler başladı işte sonra bir süre yüz yüze gorusemedik ama sürekli telefonlar falan devam ediyordu. Ilk kez gecen hafta görüştük ve
bayada yakinlastik bana karşı çok kibar çok ilgili çok sevecendi tamda benim istediğim gibi... Fakat o şehir dışında yaşadığı icin o gün dönmek zorunda kaldı sonrasında ise o günden beri yoğunluğu yüzünden kısa telefon görüşmeleri falan yaptık artık ne kadar yogunsa? Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem. Fakat bir sorun varki o kişi maalesef benim hissettigim gibi hissetmiyor galiba...
Ben dedim ay ne yapayım dayanamadım artık banlanabilirim ama tutamadim kendimiBirisi motor demiş konu sahibine. Çok kızdım ona nasıl güldüysem çocuğum uyandı
Yiyin naneleri, yiyin naneleri sonra kullanıldım diye ayılın bayılın, gerçekleri söyleyince namus bekçileri olsun adımız.
Bende ikinci yorumu kaptım
Kapamamışım