Evli biriyle birlikteyim :(

Doyecek tek soz yok yazik cok yazik Allah bildigi gibi yapsin

Vay be, 2011'de üye olmusstun teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh bügüne kadar beklemisin konu açmak için.
Nerden aklina geldik kiz?

Hani normal insan 4 yil sonra hangi site'ye kayitli oldugunu unutur ki

Dipnot 77 kisi bu konuyu okuyorlarmis, hepiniz el saliyoruuum

Yani o da senin için ciddi bişeyler hissetse hiç pişman olmayacaktın öyle mi?

Valla ucuz bir kadın olduğunu ortaya koymuşsun. O da sen izin verdiğin için seni kullanmış.

Ne tavsiyesi verebiliriz ki? Ders olsun, aynı hatayı bir daha yapma bari.

Evli oldugunu bildigin bir adama pas vermek yasanilacaklara razi gelmek demektir.Evli bir kadina yaklasan erkekte karaktersizdir ama her iki durumdada kadina buyuk is dusuyor nefsini kontrol altinda tutmak kadin icin daha kolay erkekler her durumda sadece kani cukune giden vatandaslar adamda hatali tabii ama kadinin bir bakisi bir gulusu sacini bir savurmasi adamin aklina girmeye yeter kadin dik duracak kivirtmayacak kadini catacakti bak bakalim adam evliligini kariyerini tehlikeye sokup yaklasabiliyormu o kadina allah islah etsin seytana uydurmasin tabiku

namus bekçisi değilim. ahlakçı hiç değilim. karıkoca+2. kadın mevzularında her zaman erkeği öncelikli suçlu görürüm. benim için ötesi yoktur.
2. kadın değildir, erkeğin karısına karşı sadakat borcu olan. o evliliği düşünmek vs zorunda da değildir, bunu bekar olduğum için de demiyorum, daha önce aldatıldım ve suçu diğer kadına değil, sevgilime buldum, bana sadık kalması gereken sevgilimdi yüzünü bile görmediğim bir kadın değil.
kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler o yüzden ahkam kesmeyi sevmem.
ama konu sahibi gelmiş fikir istemiş, kendisi açmış ve buraya üye olan birinin ilk günden öğrenceği birşeydir, böyle bir konuda sen haklısın boşver diğer kadını denmeyeceği.
şahsi fikrim konu sahibi için üzülüyorum, muhtemelen yaşı genç ve tecrübesizliği sebebiyle kendinden büyük kariyerli güven veren bir erkeğe tutulmuş, yasak ilişkinin heyecanıyla aradaki tutkuyu imkansız ve yenisi bulunmaz sanıyor ama bu hikayelerin sonu %90 aynıdır.
yok mudur, birbirlerini başkasıyla birlikteyken bulmuş gerçek aşklar muhakkak vardır ve bazen birilerini yıkıp dökmek pahasına ilerlemek gerekir.
ama burada adam konu sahibine ilgisini anlar anlamaz çıkmış mı eşinin evinden? yok.
gene kırılan konu sahibi olacak, ona üzülüyorum ben. yoksa namus bekçiliği değil yaptığım. o onu karısı için terk eden adamın arkasından ağlarken adam karısına bir kolye alıp unutacak gidecek.

çünkü evli olduğunu biliyordum
? Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem.
evli olduğunu bilip buluşuyorsun sonra da vay efendim ben onun evliliğini etkilemem oldu anacım evli adamlarla düşüp kalkın sonra neden böyle bi bitmediniz yeminle.....

gorusmeyi kesiceksin baska caren yok.

Ben zaten yediğim haltin farkindayim.
Teşekkür ederim
yediğiniz haltın farkında olsanız emin olun utançtan aynaya bile bakamazdınız.
Sizin tek yaptığınız niye ilgisi azaldı diye hayıflanmak. Ne zannediyordunuz ? Adam sizin cinsten (ahlaksız yani) diye sizinlemi devam edecekti. Gönlünü eğlendirdi eşine döndü.

bi de bu kendine güven beni şaşırtıyor
evli bir doktor bir kaç kez gördüğü hastasına aşık mı olacak? neden?

buluşmaya çağırmaya cesaret edebilmesi zaten adamın ne halt olduğunu gösteriyor.ve seni ne olarak gördüğünü. neyse hayal dünyasından çakılmışsındır umarım yere. gerçi kullanıldım, cart curt dediğine göre algılar kapalı.

Oyy kimbilir o doktor daha sen gibi ne kızları goturuyordur(bu tabiri hakettiği için kullanıyorum)
Sende kendini tek sanmıssındır ah benden hoslanıyo oda beni seviyo karısıyla bosancak zaten diye hayallere kapılmıssındır. Böyle yersin işte tekmeyi. Hiçte sanmıyorum adamı aramadığını fln. Deli gibi arayıp msj atıyosundur.
Aman neyse. Umarım karısı yakında uyanırda nasıl biriyle evli oldugunu farkeder.

Burdan sana malzeme çıkmaz kızım haydee başka kapıya yallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…