Evli biriyle birlikteyim :(

Bir de kendime zarar verecek bir şey yapmaktan korkuyorum demişsin ya ona çok güldüm.. hayır yani boğazına kadar "şeye" batmışsın, daha ne olabilir bilmiyorum..

üzülme yaw piyasada evli adam mı bitti.. elini korkak alıştırma..

Konu fake(sahte) değildir. Bu arada fake yerine face yazanlar lütfen İngilizce kullanmayın sahte demeniz yeterlidir.
sahte değilmiymiş
bir kadın kendine bunu neden yapar ?
yazık..

Yani anlamıyorum evli adamdan ne gibi bir beklentin var.. Adamın ne kadar karaktersiz olduğu ortada! Boşandı diyelim (boşanmazda) nasıl güveneceksin? Seni de çok rahat aldatabilir.

Evli oldugunu bile bile görusmeyecektn canm kendını atese atmısın bılerek kendıne gel ve vazgec !

Yahu evli adamdan nasıl hoşlanıyorsunuz Allah korusun büyük konuşmayayım ama adam EVLİ ise orada bitmiştir arkadaş yani anlamıyorum nasıl hoşlanıyorsunuz, pes ya bir de kendimi kullanılmış hissediyorum demişsiniz pardon da 'ya nolucuğdu' demek istiyorum. Adam karısından boşanıp sizinle evlensin isterseniz. Ben banlanmadan gidiyorum

Konu sahibi, davranışlarınıza bakarak pek zeki olduğunuza kanaat getiremedim.

Yalnız yine koca ayartmak, yuva yıkmak, evli adam avcısı falan yazanlar olmuş.

Yuva nerede? Böyle mi sizin yuvalarınız? Eşleriniz insanlara ilan-ı aşk mı ediyor? Ederse kadın kocanızı ayartmış mı oluyor?

Burada kadının yerine koysa ne olur konu sahibi kendini. Kocam şerefsizmiş deyip boşanması gerekir, konu sahibinden ve diğer kadınlardan medet umması değil.

Bir kere de şöyle konulara orantılı tepki verilse şaşacağım.

Evet konu sahibi, ilk cümlemde belirttiğim gibi, çok saçma bir şey yapıyorsunuz ve belli ki kendinize değer vermiyorsunuz. Başkasının da değer vermesini beklemeyiniz.

ya hakkaten sunu beynim kabullenemiyor bir kadin kendini ne kadar asaya goruyorki evli adamla birlikte oluyor
Ve erkekse ne kadar iradesine karaktesine serefine hicmi onem vermiyor
Ya bunu cevreden ogrenilse artik net aldatan kisi adam degildirrrr
Arkada kalan insanlari dusundukce vicdaniniz nasil sizlamiyor
Aldatip nasil insan esinin suratina bakar
Dusundukce migdem almiyor almiyor almiyor

adam evliymis sana hayir gelmez ayrica ask sandigin sey yasak olmasinin cezbi olmali asik degilsin bence .yapma adam evli kendini adamin karisinn yerine koy cikar hayatindan.cok incitici

Ya malesef sizin gibi insanlar yüzünden bizim evliliklerimiz tehlikede şunu bil canım kesinlikle seni kullanıyo ek olarakta erkek gezer tozar ama karısının hele birde çocuğu varsa tırnağına bile değişmez 2. Kadını o kadına yazık ya evli bi kadın olarak sölüyorum ayy fene sinirlendm ya evlenince anlarsın inş... ne diyeyim sana

Ben kesinlikle onun evliliği için bir tehlike falan değilim asla onun telefonunu aramam akşamları mesaj falan atmam asla eşini rahatsız edecek bir durum içerisine girmem.
Bi de ne kadar düşüncelıymıssın helal olsun aksamları aramaman ,rahatsız etmemen gercekten harıka bı jest tebrık ederım:):):):)

kullanılmak derken ne yaşadınız tam olarak, cinsellik yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…