Evli biriyle birlikteyim :(

valla arkadasim hatani biliyorsun ve en kotusude hats oldugunu bile bile devam ettiriryorsun ve bizden yardim istiyorsun sence sana ne demeliyiz ahh canim nasilda kandirilmismi

evet benim de dikkatimi çekti ama herhalde çapkın doktorların çiftleşme dönemi geldi diye düşündüm.

erkekler böyle işte ne sandınki.toparlanıp yoluna devam etmekten başka çaren yok.ama yapacağın en iyi şey o adadan uzak durmak.

bende diyorum neden dejavu yaşıyorum yaşlandım da ondan sandıydım

Konu gerçek ya da değil böyle insanlıktan yoksun kişiler hep var ve var olacak. Ve diyorum ki kendi ahlaksızlıklarında boğulsunlar kadınlarda erkeklerde. Ve hep birbirlerini bulsunlar.
Aynısını defalarca yaşamadan göçüp gitmesinler.

En çokta kızdığım bir kılıf bulmaya çok elverişili kucuk kafalarının beyin dolu olduğunu sanmaları. Aldattıklarını sanıp aldanmaları. Buldukları kişilerle hiç mutlu olamamaları da oldukça komik.

Oh rahatladım mı ne ?

Ya ne olacaktı? Adam biraz rol yapmış 2. buluşmada da istediğini almış. Sizin gibi sırada bekleyen kaç tane vardır. Doktor ya onlarınkinde keramet var herhalde. Ya da cüzdanında desem daha mı doğru?

O okypete nin hatırlattığı konu ile bunun alakası varsa yuh dicem senaryolar tükendi klişelere, kendini tekrarlamalara geçildi demek fake yazarlarımızda

Psikolog, pskiyatrist artık ne varsa gidin bir şekilde yardım almaya çalışın, anlattığınız durum iki güler yüze kanıp karşısındaki erkeğe tav olma durumu. Demek ki bir yerlerde eksiklikleriniz var, onları tamamlamaya uğraşın. Bozuk bir şeyler veya onları düzeltmek de olabilir. Onlara da bir şey hissetmemeniz için kendiniz çaba sarfedin ama.

Ben karşıdaki insanı suçlayamıyorum bu konuda ilgili ve güler yüzlü olmak ve ara ara sohbet etmek olabilecek bir şey ama Birgün kahve içelim falan dedik yazınca kimin ilk adımı attığı belli değil. Evli olduğunu bildiğim ve hoşlantı vs. bir şeyler hissettiğim insanın kahve teklifini kabul etmem ya neden edeyim? Doktor/hasta bağlamından çıkıyorum o zaman. Ben de teklif etmem çünkü ameliyat işiyle ilgili değil, en fazla denk gelirse kahvesini ısmarlarım vs. Taa en baştan benim hayatımda böyle senaryo yazılamadığından yardımcı olamıyorum.

konu sahte değilmiş.

o zaman evli bir adamla evli olduğunu bile isteye birlikte olan hiçbir kadına zerre saygım yok.ne yaşıyolarsa hak etmişler demektir.ikinci kadın olmayı kabul eden biri zaten kendine olan saygısını sevgisini de kaybetmiştir.

Bence devam edin iki karaktersiz.. İnşallah eşi yakalarda doktor beyin donuna kadar alır!

Birlikteyim degil birlikteydim denir ona, adam seni şutlamis bile gecmis olsun

yeni üye yeni bi evli adam vakası
ahhh bebeğim çok komiksin.

İlk okurken ben de bu konuyu daha önce okumuştum sanki yaaaaa diyodum
Meğer buymuş

karısını rahatsız etmıyorsun tlf etmıyorsun aferın ne kadar yuce gonullusun boyle devam et mı dıyelım?? ayrıca sert elestırı alacagını bıle bıle nıye konu acmayı uygun gordun?

bence şuan ki üzüntün kullanılmıs hissi degıl, zaten karsılıklı bır kullanma olacaktı
adam evlı daha nolacaktı..
şuan kötü olman yağlı kuyrugun gıtmesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…