Evli biriyle birlikteyim :(

OTE="chess, post: 39398148, member: 159216"]görüşme her yerden engelle, bu kadar basit

kendine oyalancak başka bişeyler bul, hayatın doktordan ibaret değildir sanıyorum, işin varsa işine, okulun varsa okuluna odaklan, hayatındaki başka şeylere yani[/QUOTE]

Dogru söylüyorsun teşekkür ederim.

Yalnız arkadaş evli olmasına değil adamın kendisi gibi hissetmediğine takılmış

Canım ya unut o şerefsizi. Seni haketmiyor bence

erkek tarafı açsaydı konuyu ona söverdik...
alkışlamazdık ki :)

doktorda işini biliyormuş, kullandığı yerde bırakmış, uzatmamış hiç... ah doktor ah ne diye oynarsın hanımların yurekten içten karşıkonulamaz aşklarıyla... seytana uymaktan korusun rabbım herkesi,

Adam karaktersizmis, ama bastan durumu soylemıs sana burada bır kullanılma yok. Kötü hissedecek bir durum da yok. Adamın kötü hissetmesi lazım. Medenı hali konusunda degil ama duygular konusunda senı kandırmış. O konuda kullanılmış hıssedebılırsın olabılır.. ama geri kalan her sey karşılıklı olmus

ne kadar anlayışlısın gözlerim doldu... doktorun eşi bilse bu yaptıgın fedakarlıkları akşam aramaman falan emin ol minnettar kalır sana... lütfen aklını başına al kendini neden kullanılmış hisediyorsun sende onu kullandın karşılıklı adam bişey saklamamış yalan söylememiş.. kendime bişey yapmaktan korkuyorum falan çok basit ve cahilce sil herşeyi başla kaldıgın yerden... yeni kişiler gelir hayatına

Biri daha vardı doktoruyla bırlıkte olan yada oda sensin. Valla dicek çok lafım varda sana...

Evet namus bekçisiyim. şu anda muhattapım konuyu açan kişi adam burada mı? ona da laf yazayım ruh hastası mıyım ben kendi kendime konuşayım?Hani nerede o adam aaa bak yok ? Eeee ne diyeyim ben salak adama?
Gözünü aç iyi oku ben namus bekçiliği yapmıyorum algılarını aç okey?
insan sevgilisi ile istediğini yaşar diyorum. Ben yargılamam öylesini. Buraya o doktorun karısı konu açsa vaay şerefsiz kadın pislik adam diye yorum yapardınız. Evet benim için evli bir erkeği ayartan kadın neyse yazmayacaım.

Kocan seni aldatırsa kadınla gider el sıkışırsın şekerim sen.

Senin gibi motorlar oldugu sürece daha çok yuvalar yıkılır

Doktora tedavi olmak için mi gidiyorsunuz adamın hayatını alt üst etmek için mi .Hasta değilseniz ne kalabalık ediyorsunuz .

Ben zaten yediğim haltin farkindayim.
Teşekkür ederim

Sen evli biriyle birlikte olmaya calismissin da olmamis gorunen o ki halbuki zarasiz bi metrescik olmakmis butun istedigin ne kadar da masum

bız napalım yanı alkışlayalım cok ıyı bıseymıs gıbı tebrıkmı edelım boyle bıseyı başardgın için napalım yanı ılla bagırıp cagıralımmı bızım soyledıklerımız senı vazmı gecırıcek yo aynı şeyı yapmaya devam edeceksın evli adamlardan ne anlıyosunuz bekar erkek gıtlıgımı var allah akıl vıkır versın ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…