Evli biriyle birlikteyim :(

Evet canım kullanımışsın!
Bu kullanılmak kelimesinden nefret ederim burada yazanlara kızarım.
Sevdiği adamla seviliyorsa ve evli değilse yaşar, yaşamaz bu herkesin kendi tercihidir.
Ama bu senin gibiler için geçerli değil layığın bu! Kullanışmışsın! İyi olmuş sana.
Gene ban yiyicem biliyorum ama tutamıyorum kendimi.
Adam karısı ile mutlu belli ki senin tavırlarından bir şey sezmiş ve yaklaşmış, senden alacağını almış ve bırakmış.
Allah eşlerimizi, sevgililerimizi senin gibilerden korusun!

Hey Allahım bu aralar da evli doktorlara Sardilar
bir de o kadar masum o kadar mağdur anlatıyorlar ki
aferin tehlike degilsen evlilikleri için
böyle devam

Tövbe Yarabbim zorla geldi adam sana sanki kim bilir ne sinyaller(başka birşey dicem de) verdin

Evli bir adam, başka hangi amaçla yaklaşabilirdi? Deliler gibi aşık olup bir anda eşini bırakacak değil herhalde. eşinden boşanacak olsaydı bile, bu bir süreç ve bu süreçte ya duygusal ya fiziksel ya da her ikisi birlikte olacak şekilde kullanılacaksın-kullanacaksın. Karşılıklı aslında olan biten. Seni bekarım diye de kandırmamış. Kendin istemişsin bu ilişkiyi.
Sonuçları bilerek ve gözeterek eylemi gerçekleştirdiysen, kötü gidişe katlanmak zorundasın.

görüşme her yerden engelle, bu kadar basit

kendine oyalancak başka bişeyler bul, hayatın doktordan ibaret değildir sanıyorum, işin varsa işine, okulun varsa okuluna odaklan, hayatındaki başka şeylere yani

Sanki tek suclu konu sahibiymis gibi arkadasin biri allah eslerimizi sizin gibilerden korusun demis Kusura bakmayin ama tek tarafli olmamis olan yani adaminda meyili varmis.hemen hucum edin zaten kadina.erkegin hicmi gunahi sucu yok birakin allah askina yaa. Ne cok namus abidesi var burda.boyle kadinlarin gecmisini bir merak ediyorumki kimbilir neler yaptilar zamaninda.belkide hala yapan var.once allah seytana uydurmasin demeyi bilin cok bilmis namus bekcileri

Evliliği için tehlike değilim derken? Daha ne yapabilirsin ki, adamın evli olduğunu bile bile görüşmeye devam etmişsin

bu yazdıklarını gerçek mi yani oda aynı hissetse siz bunu kabul mu ediceksniz?

size şöyle yardımcı olabilirim bir psikoloğa gidin yardım alın sadece yardım ama anladınız mı sadece yardım sakın ona da aşık olmayın...

offffff bir bitmediniz yahu...
bak arkadaşım nasılsa yazanlar olacak öyle ahlaktan edepten falan dem vuracak değilim. seni yargılayacak da değilim. adamın eşine yaptığın haksızlık da demeyeceğim. o eş o adamın sorumluluğunda birincil olarak.
ama sana daha acı gelecek bir şey söyleyeceğim.
Senin sevdiğin o adam var ya senin yanından kalkıp karısının koynuna giriyor. hem de eskisinden daha sık, sırf söylediği yalanlar anlaşılmasın diye.
adamı bırak yoluna bırak, mutlu olma ihtimalin varsa da bu adamın yanında değil.

Ben şöyle açılayım da daha rahat saydırsın arkadaşlar.
Hatta bir giyotin baya iş görürdü.

Nasıl yani ya. Evliliği için sorun olmamanız için sadece arayıp rahatsız etmiyor olmamak yetiyormu sizce? Bir eşi var ve belkide çocuğu. Sizin arayıp aramamaniz değil mesele burda.
Siz olmamanız gereken bir yerde duruyorsunuz şu an ve tek sorununuz kullanıldığınızı düşnmeniz mi?
Evli olmasi problem değil galiba sizin için.
Ne denirki size. Evet kullanılıyorsunuz, evli olduğunu bile bile bir adamla yakınlik kurabiliyorsanız ikinci kadın olmayı hakediyorsunuz dibine kadar.

kendine niye bişey yapmaktan korkuyorsun? gururun mu incindi? seninle aynı şeyi hissetse hele bir de doktor! evli bir adamla olmak gururunu incitmeyecekti değil mi? egon mu sarsıldı, kıyamam.

adam seni kandırmamış evliyim demiş ne kullanılması. vicdanını böyle rahatlatamazsın. bahanelerle kendini mazlum gösteremezsin, üzgünüm.acısını çekeceksin,bedelini bir şekilde ödeyeceksin.

Ahahaha kesinlikle evliliğine tehlike değilmiş Metresliğe dünden razı bir kadıncık karşınızda :)
Bir de ben bu kadar uysalken o beni yeterince sevmiyor diye ağlıyor ya hu çıldıracağım şimdi
Kızım zaten sana değer verse metres eder miydi seni? Karısından sıkılmış, farklı bir surat aramış sen denk gelmişsin işte. Başkası da olsa fark etmeyecekti

Evde namuslu eşi dururken seni ne yapsın yazmıştım ama vazgeçtim iki pislik birbirinize layıksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…