• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlarn grlerine ihtyacm var

bence tum malları ortak yapın ortak bir hesap acın maaşlarınızdan da harçliğinizi ayırın.herkez kime hediye alcaksa o ay ki harcamalarını kııp istediği hediyeyi alsın kalan parayı da giderlerinize ve birikiminize ayırın

eğer ortak biriktirmeye başlarsanız ortak bir amacınız olursa biririnize daha bağlanırsınız aynı şey için savaşin;)

he kim kim için ne kadar harcamış takmazsınız bundan sonra.herkes istediği kişiye kendi harçliğindan harcamış olur.

tüm herşeyi de ortak yapınca ben zamanında banyoyu yaptırdım gbi aklınızda sorular dertler kalmaz kendi eviniz için harcamış olduğunuz için unutursunuz.

uzun uzun okudum , genelde bilindik sorunlar , eşin , ailesi falan ama tek bi takıldığım nokta var , neden hesaplarınız ayrı ? neden ben ödedim , sen ödedin muhabeti dönüyor anlamadım , evlilikte tek bir cüzdan olmalı , o cüzdandan harcamalar yapılmalı , birikimler o cüzdana atılmalı , cüzdanlar ayrıysa zaten evlilik birliği kurulmamış demektir bana göre ..

bence cnm sorunların var ama o kadar da büyütme beterin beteri var.ama yinede canını sıkıyoo seni anlayabiliorum.eşini gerçekten çok seviosan onun davranışlarını göz ardı edebilirsin.oda sevdiğinden yapıyor seni kıskanıyor yada şu an işsiz olduğundan olabilir.ama kayınvaliden ve görümcene taviz verme derim.ben verdim şimdi tepemden indiremiyorum.gün geçtikçe farklı dert ve saçma sapan şeylerle kapım çalınıyoo.bu da ister istemez eşim ve beni fazlasıyyyla yoruyoo.sevgiler.

--------
bu mesajınızı okuyana kadar sakinliğimi korumaya çalıştım.
ama belki sert olacak ama bende film koptu..
tabi ki eşinizi siz tanıyorsunuz,
benim tanımadığım bir insan hakkında yapacağım yorum elbette sağlıklı olmaz.
fakat çok da iyiniyetli olduğunu düşünmedim açıkçası.
hayat müşterek,evet..
eşiniz geçici olarak işsizse destek olmak evliliğin gereğidir,buna da evet..
ama bir ev alacak kadar birikimi var ise evin genel giderlerini,tatil
giderini,kardeşinin bilmemnesini size yüklemesi beni bile rahatsız etti..
ayrıca madem ev alacak kadar parası var,
neden ihtiyacınız olan arabanızı almanıza engel çıkarıyor..
sanki bana X marka jeep al,kocamsın,alacaksın mı diyorsunuz..
kendiniz de çalışıyorsunuz..
inanılmaz gerildim.
çalışma hayatı o kadar kolay değil.
evet ,ben de iyi kazanıyorum ama kazanırken de canım çıkıyor.
ve eşimin iyiniyetli olmadığına dair en ufak bir sezgim olsa bu iş biter..
bana göre bu tarz bir niyet,eşine bu tarz bakan bir adam aldatmaktan daha büyük bir
suç işlemiştir.
sizin eşiniz için söylemiyorum,onun durumunu en iyi siz tahlil edersiniz
ama malesef erleğin evlilikte bayanı kullanmasına hiç tahammül edemiyorum.
(aksine de tabi ki fakat bana erkek yapınca daha çok batıyor)
arkadaşım,
bence kafanızı toplayın ve öncelikle eşinizin niyetinden emin olun..
başkaca bir yorum yapamıyorum şu an için,
inanılmaz gerildim..
eğer iyi para kazanıyorsak,
ve eşimiz hakediyor ise,
amenna,
hep beraber yiyelim,
ama olumsuz tek bir davranış teşebbüsü bu anlamda sonu olur..
çok netim..
EMEK ÇOK BAŞKA BİŞEY..

budur işte tek kelimeyle budur yazılanlara sonuna kadar katılıyorum

ayyy ayyy canım okudukça daral geldi sinekte küçük ama mide bulandırır eşinin yaptığı hareketler yanlış ama seninde yanlışların var !
Neden taviz verdin? neden eşinin her dediğine hee dedin? neden evlenirken mobilyaları beyaz eşyaları vs.. aldın? tamam yapman gereken şeylerde var ama bunlar eşinin yükümlülükleri ...

en önemlisi kendinden taviz vermişsin canım ...

yine de kolay gelsin inşallah herşey düzelir demek istiyorum ama zor olacağını hissediyorum

onun evi benim param beyaz eşyaları ben aldım daha birçok örnekte o ve ben var. böyle giderse yürümez. çünkü evlilik o ve ben işi değil biz işidir. bizim evimiz bizim paramız dendiğinde. kocanızda ailesine haddinden fazla yüz vermediğinde herşey yoluna girecektir.

Ya ben bir bayan olarak doğrularıma ters düşerse kendi anam babam ile bile tartışıyorum, saygısızlık yapmıyorum ama prensiplerim var, evli bir erkeğin hiçmi kişiliği kendi dorğrusu kuralı vs olmaz, bu kadarmı kişiliksiz bu adamlar, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum etrafımda gördüğüm herkes bu tip sorunlar yaşıyor.. Ne yazıkki erkekler bizim kadar kişilik sahibi değil, sıkıntıya da gelemiyorlar sırf bu yüzden evlilikten bile soğudum..

ayyyy cok uzuldum hatta bunaldım okurkenkı sımdı kımbılır sen ne durumdasın.Konusarak halletmeye calıs.gORUMCE ILe tatılemı gıdılırmıs demıcem bız balayı yapmadan esım ben kayınpeder kaynana bı de komsu kızı gorumcelerde kaldık mersınde.kusunctu.bu sene de aynı sey oldu ama bu sefer kayınvalıdeler degıl esımın teyzesı ve kızları geldı bazen esler boyle olabılıyor ama konusmadan da duzelmıyorlar.

Arkadaşlar merhaba
tüm yazılanlar ve yorumlar için teşekkür ederim yaklaşık 1 ay geçmiş eşimle bu süre içinde karşılıklı konuştuk ortak hesap açtık o aldığını ben aldığımı yatırıyorum hesaplarımız ortak artık eviniizin gda masraflarını elektrik, aidat,su,doğalgaz,tel,int,gibi masraflarını ortak hesaptan ödüyoruz geri kalan para ise birikim olarak ortak hesabımızda duracak sadece ben maaşımından bir kısım parayı kendime ayıracağım haşlık olarak bu arada hala iş bulamadı eşim, kayınvalidemle ilgili soruna gelince bunulada ilgili konuştuk tabi tam çözüm bulmuş değiliz aama ben çocuğumuz olursa para ile baktıramam kusuruma bakmasınlar birde onlara para ödemem dedim ve k.validemin yaptığı bazı hareketleri eşime söyledim annesi ile konuştu bu süre için 2-3 kez görüştük hiç ters bişey yaşamandı aramızda hatta annem yemeğe çağırdı baya ii de oldu annem biz anne olmalıyız kçvalide değil onlar bizim evlatlarımız onların mutluluğu bizim huzurumuz gibi şeyler söylemiş, görümcemi artık sallamıyorum sanırım sorunlarım ailevi ve maddi olarak düzeldi ancak başka bir konu var ona yeni bir konu açacağım görüşlerinizi bekliyorum..

aileler evlatlarının parasını yemeyi ne çok seviyorlar böyle hiç anlamam bu durumu
Allah hakkınızda hayırlısını versin

aileler evlatlarının parasını yemeyi ne çok seviyorlar böyle hiç anlamam bu durumu
Allah hakkınızda hayırlısını versin

haklisin canim hele gelin çalismiyorsa tamam burnundan getiriyo oglunun parasi gidiyo die kaynana ALLAHtan arkadas calisiyo da kendi parasini kendi evi için harciyo

Back