arkadaşlar ben onun aldığı 500 tl de değilim zaten hiçbir zamanda 500 tlden eve bişey harca diye demedim evi aldığında başka biryerden bir yer sattı sonra onla krediyi kapattık şimdi ikinci bir ev alacak kadar parası var, 500 tl yede yada o parayada ellemiyor biriktiriyormuş ama bazen benim param yetmeyecek derecede oluyor bana biriktirdiğinden bozdur diyor kendi parasına ellemiyor... evin tüm harcamasını ben yapıyorum tüm faturalar dahil o arada çıkıp mutfak masrafına kendince yardımcı oluyor ama kredi kartı ödemem geldiğinde (buna onun sağlık sigortası da dahil) kendi birikiminden bozdur diyor
Para konusunda bence biraz haksızsın... Ev onun üstüner olabilir ama ikinizin ortak malı beraber oturuyorsunuz o evde... Sonuçta o senin eşin, onun parası benim param olmamalı, zaten işsiz aldığı 500 neye yetecekki...
Ama kayınvalide ve görümcenin tavırlarında sen tamamen haklısın, herkes kendi işine baksın, size karışmaya sizi yönetmeye hakları yok...
--------arkadaşlar ben onun aldığı 500 tl de değilim zaten hiçbir zamanda 500 tlden eve bişey harca diye demedim evi aldığında başka biryerden bir yer sattı sonra onla krediyi kapattık şimdi ikinci bir ev alacak kadar parası var, 500 tl yede yada o parayada ellemiyor biriktiriyormuş ama bazen benim param yetmeyecek derecede oluyor bana biriktirdiğinden bozdur diyor kendi parasına ellemiyor... evin tüm harcamasını ben yapıyorum tüm faturalar dahil o arada çıkıp mutfak masrafına kendince yardımcı oluyor ama kredi kartı ödemem geldiğinde (buna onun sağlık sigortası da dahil) kendi birikiminden bozdur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?