- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi Guldendudarik
-
evet gördüm görmez olaydım bizim hızır orucumuz vardır 3 gün boyunca oruç tutup sonrada bir bardak su alınıp yatağınızın başına o gece kim size su verirse onunla evleneceksiniz derlerrr ama maalesefff uyuz kocamı gördümmmmm
Ben bir kac kisi birden görmüstüm
Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.
Üc gün oruc tutmak kismi dogru ama Son gün cok tuzlu et pisiriyorsun tuzlu oldugu icinde canin su cekiyor ruyanda sana suyu vereni veya onun kaldigi köyü /sehri Vs.görüyorsun...
Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum
Ben bir kac kisi birden görmüstüm
Merhaba biliyorum bu konu daha öncede acilmistir ..ama yeni üyeler de geldi tabii onun icin yaptim..hic evlenmeden önce evleneceginiz kisiyi gördünüz mü?? Birşey yaptiniz mi yatmadan önce ?? Yada yatmadan önce evlenecegimiz kisiyi görmek icin hep düsünmek olur mu??
Uyurken niyetleniyorsunuz 7 kere kevser suresini okuyorsunuz sonra sağ tarafınıza yatıyonuz. Ayrıca gördükten sonra akşam uyanıp yastığınızı ters çevirirsenizde rüyayı o evleneceğin kişide görüyormuş.Böyle bişey duydum bende deneyecem bugün.belkim görürüm
Başka bir yönden..Diyelimki istihareye yattınız evleniceğiniz kişiyi gördü nüz.Oandada bir erkek arkadaşınız var.Rüyadaki adamda o değil. ne yapacaksınız.?
ooo ne güzel işte...gece uyumadan bu konuyu okudum sonra aynen dedigini yaptim ve nisanlimin evinde oldugumu gördüm yani cikti degilmi ruyam ?
SEVGİLİM06 görürsen rüyyaı belirt bizlere merak ettim ben şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?