• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

evet gördüm görmez olaydım bizim hızır orucumuz vardır 3 gün boyunca oruç tutup sonrada bir bardak su alınıp yatağınızın başına o gece kim size su verirse onunla evleneceksiniz derlerrr ama maalesefff uyuz kocamı gördümmmmm

Üc gün oruc tutmak kismi dogru ama Son gün cok tuzlu et pisiriyorsun tuzlu oldugu icinde canin su cekiyor ruyanda sana suyu vereni veya onun kaldigi köyü /sehri Vs.görüyorsun...

Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.

Aynen bu sekilde yapiyosunuz kizlar. 2,5 senedir evliyim ve esimi ruyamda gordum. İsin ilginc yani ayni gece oda beni ruyasinda gormus. Biz ayni is yerinde calisiyorduk. Ams aklimizin ucunda boyle bisey yoktu. İkimizinde ayri hayati vardi. Ben sehir disinda halama kalmaya gittim.yastigimin altina anahtar koydum ve dua ettim" Allahim tuyamda bana evlenecegim kisiyi goster, ama iyle bir gosterki evet bu kisi diyeyim ve hatirlayayim ruyami" ( genelde hatirlamam cunku) arefe gecesiydi. Sabah ramazan bayramiydi yani. Ruyamda esimi gordum sariliyorduk falan.
Sabah halama anlattim, gulustuk. Cunku asla dusunmedigim biri.neyse istanbula geldim bi vesileyle bizi sevgili yaptilar. Ben olayi anlattim. Esimde beni ayni gece ruyasinda gormus. Dugun alisverisi yapiyormusuz. Oda sabah kardesine anlatmis.
Kader kismet yani.

7 gece 7 tane yıldız say, 8.gün evleneceğin insanı karşında bulacaksın ve konuşacaksın.
Bir tanıdığım bu şekilde yapmış şu anda evli olduğu eşini görmüş önereyim dedim sizlere de ben denemedim :)

ben de abdest alıp dua edip kimseyle konuşmadan uykuya yatmıştım ama akşam değildi istihare yapılıp evlenceğin kişiyi görüyosun rüyanda diye duyunca akşamı beklemeden yatmıştım öğle uykusuna:1: benim rüyalarım çok karışık ve ilginçtir herzaman :) neyse rüyamda dişimin koptuğunu ve dudağımın morardığını görmüştüm hafif bir acı hissederek.(benim rüyalarımda diş kırılması birinin ölmesi anlamını taşıyordu:( ) uyandığım gibi anneme gidip rüyamda evlenceğim kişiyi görmedğimi ama yakında bir ölüm haberi duycağımızı sölemiştim annem de inanamayıp çok sevdiğimiz bir komşumuzun ölüm haberini vermişti :( daha sonra bidaha denemedim ozaman sevgilim yoktu denemek lazım biara :49:

Üc gün oruc tutmak kismi dogru ama Son gün cok tuzlu et pisiriyorsun tuzlu oldugu icinde canin su cekiyor ruyanda sana suyu vereni veya onun kaldigi köyü /sehri Vs.görüyorsun...

yatmadan önce et yemiyorsunuz. 3 gün su içmeyin yeter

ben yapıp görmüştüm. gel artık gel:5:

Uyurken niyetleniyorsunuz 7 kere kevser suresini okuyorsunuz sonra sağ tarafınıza yatıyonuz. Ayrıca gördükten sonra akşam uyanıp yastığınızı ters çevirirsenizde rüyayı o evleneceğin kişide görüyormuş.Böyle bişey duydum bende deneyecem bugün.:27::27:belkim görürüm:37:

Son düzenleme:
SEVGİLİM06 görürsen rüyyaı belirt bizlere merak ettim ben şimdiden :1:

Çok atraksiyonlu konular :) Ben bir kez arkadaşımda kalırken yaptım ama kafam öyle takıldı ki adam akıllı rüya göremedim ama yıllardır ara ara dini ve güzel rüyalarıma giren birisi var, uzun boylu beyaz tenli,siyah saçlı yakışıklı birisi. Belki odur diyorum ama bu yöntemleri de uygulayacağım. Bir de evleneceğin yaşı gördme yöntemleri vardı ben küçükken yapmıştım 21 çıkmıştı şuan 20 aşındayım ve 21imde mezun oluyorum tam denk geliyor ama hayatımda kimse yok bakalım gerçekten çıkacak mı? Evlenirsem buraya yazarım ;)

Merhaba biliyorum bu konu daha öncede acilmistir ..ama yeni üyeler de geldi tabii onun icin yaptim..hic evlenmeden önce evleneceginiz kisiyi gördünüz mü?? Birşey yaptiniz mi yatmadan önce ?? Yada yatmadan önce evlenecegimiz kisiyi görmek icin hep düsünmek olur mu??

:) Ne sormak istediğinizi anlamamakle beraber fikir yürüterek cevap veriyim.

1)Evlenmeden önce görmek? Hani şu erkekler evlenince değişir cümlesiyse evlenmeden önce görmedik,göremeyiz,göremeyecekler. Yok çünkü öyle bir dünya.
2)Cinsel anlamda soruyorsanız, yatmadan önce cinsel ilişkiyemi girdiğinzi düşünüyorsunuz? düşünün ne olur yani.düşünmüyormusunuz? düşünmeyin ne olur yani.İkiside anormal değil.

3)Rüyanızda gördünüzmü diyorsunuz?
4)Birşey yaptınızmı yatmadan önce diyorsunuz? ' yatmadan önce genel olarak üzerimi değiştirir,dişlerimi elimi yüzümü yıkarım.vb. bu kendimi bildiğimden beri böyledir.
5)Genelde insanlar evlenmeden çok önce görür eşlerini :)

Ciddi cevap vermeye çalıştım anlamaya çalışarak.Zorladım anlayamıyorum espiriye vurdum. devamı uzun olur yazmışken siliyorum. :)

İlk yorumumu cevapları okumadan yapmıştım.Yazanlar istihareye yatmaktan bahsettiğini yazmışlar. :)

istihareye yatınca görürmüsünüz görmezmisiniz bilemem ama ben size görüceğiniz kesin bir yöntem söyleyebilirim.Bekleyip yaşayıp görürsünüz.

Ama siz yatın belki görürsünüz.Gerçi görüp ne yapıcaksınız bilmilyorum ama.fellik fellik rüyanızda gördüğünüz adamımı arayacaksınız memlekette belkide dünya çapında bir aramadan bahsediyoruz :) Bence hiç kendinizi yormayın çok çetrefilli.Diyelimki rüyadaki adamı buldunuz.sizin gördüğünüzü zannettiğiniz kişiyle gördüğünüz kişi aynı olmayacak.Rüyada gördüm diyip boşyere bağlılık yaratıcaksınız.

Başka bir yönden..Diyelimki istihareye yattınız evleniceğiniz kişiyi gördünüz.Oandada bir erkek arkadaşınız var.Rüyadaki adamda o değil. ne yapacaksınız.?

Bir başka yönden.Rüyalarımız bilinç altı oyunlarımızdır çoğunlukla. istihareye yattınız.Oan sevdiğiniz adamıda rüyanızda 'evleneceğiniz kişi olarak gördünz.Ya rüyanız sizi yanılttıysa bilinç altınız sevdiğiniz kişiyle evlenmek istediğinize yanıt veriyorsa? İstihareye yatamamışsanız..

vs vs vs. Öylece bir düşündüm işte.Örnekler çoğalır yazmıyorum :) Bence yatmayın hiçbir açıdan sağlıklı görünmüyor.

Son düzenleme:
istihare evleneceğin kişiyi görmek için değil ,yapılacak bir işin hayırmı şermi olduğunu öğrenmek için yapılır....evlilik vs..gibi

Uyurken niyetleniyorsunuz 7 kere kevser suresini okuyorsunuz sonra sağ tarafınıza yatıyonuz. Ayrıca gördükten sonra akşam uyanıp yastığınızı ters çevirirsenizde rüyayı o evleneceğin kişide görüyormuş.Böyle bişey duydum bende deneyecem bugün.:27::27:belkim görürüm:37:

:1: gece uyumadan bu konuyu okudum sonra aynen dedigini yaptim ve nisanlimin evinde oldugumu gördüm :1: yani cikti degilmi ruyam ?

Başka bir yönden..Diyelimki istihareye yattınız evleniceğiniz kişiyi gördü nüz.Oandada bir erkek arkadaşınız var.Rüyadaki adamda o değil. ne yapacaksınız.?

Aynen bende bunu düsündüm 1:1

O zaman insanin icine bir kusku düser bence yani yok ruyamdaki adamla evlenmem gerek onunla daha mutlu olurdum vs. :1:

:1: gece uyumadan bu konuyu okudum sonra aynen dedigini yaptim ve nisanlimin evinde oldugumu gördüm :1: yani cikti degilmi ruyam ?
ooo ne güzel işte...:27::27::27:
SEVGİLİM06 görürsen rüyyaı belirt bizlere merak ettim ben şimdiden :1:

tatlım yaptım ben ...Yastığım altına evimin anahtarıyla tarağımıda koydum.Karışık şeyler gördüm..:27::21::21::21::27::27::27::37::37:her zaman rüyalarımı net görürdüm bugün göremedim kızlar..bugün gine yapam bakalım net görecem mi:37::37::37:

Back
X