- 6 Temmuz 2023
- 5.685
- 21.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşımdan büyük duruyorum muhtemelen büyük zannetti o da28 yaşındaki adamın 20 yaşındaki kızla işi ne acaba adamın yaşı normal sen küçüksün ona göre
Ne yapmayı düşünüyorsun pekiYaşımdan büyük duruyorum muhtemelen büyük zannetti o da
Ay aklıma şey geldi bir çocukla tanışmıştım sosyal medyadan. Çocuğun görünen adı Mehmet Güneş olsun diyelim. Ben adı Mehmet soyadı güneş sandım çok uzun bir süre. Hatta Allah bu ya bana söyletti, dedim seni tanımıyorum bile belki ismin Mehmet güneş değil. Bana dedi nerden bildin ya. Hayır salak işte anlasana, sonra Mehmet güneş yazılı bir anahtarlık gönderdi bana falan. İnandım cidden Mehmet adı soyadı güneş diye.ne kadar iyi niyetlisin belki de sadece yeni flort adaylarini eklediği ikinci hesabidir
Bizim zamanımızda evet çok masumdu ama şimdi devir değişti14 sene once metrobuste bir cocukla bakismistik bir anlik, gülüşmüştuk. sonra ben indim, pesimden indi. oyle ayni yöne yürümeye basladik, sohbet ettik falan sanki beraber binmisiz metrobuse gibi:) tüm Kadıköy’ü yürüdük, numaralarimizi aldik. daha sonra beraber 1 baleye 1 de ask tesadufleri sever filmine gittik iki de kahve ictik. ama ilginç bir sekilde arkadas olduk. hala instadan ekliyiz. simdi evli 2 cocugu falan var.
olur yani böyle seyler
Ne yaşamışinizda hoslanmis acaba insan sizi begendim filan der bosver kimbilir kaç insana öyle yazdı etti belki resmini çekti ekran görüntüsü aldı googda aratti buldu filan ohoo aklıma neler geliyor bosver kardeşim sen çevrenden konuştuğun bildiğin insanlarla tanışmaya çalışBaşlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldi metrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Güvenilir değil. Sevgilin olabilirdi bunu önemsemeyip direkt size yazması normal değil.Başlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldi metrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Yaşını söyleyince ondan biraz geri durdum aslında 20-28 yaş olur mu sizce
Tam ergenliği bitirince (18-25 yaş arası tam ergenlik, ama ben iki-üç yıl daha olgunlaşma yaşı deyip 27-28 görürüm olgunluğu) problem değil de.. işte bizim yaşlar çok toy. Ee kiminin lise yaşında atlattığı tuhaf dönemi, kimi 20, kimi 23'te yaşıyor. O sebeple kişisel durumlardan ziyade, biyolojik genel geçerliğe güvenmek daha iyi oluyor.kızım 20 yaşında bir yaş büyük de bir yaş küçük de iğrenç geliyor ona
illa kendi yaşında olmalıymış
boy takıntısı da var uzun da kısa da olmamalı illa kendi boyunda olmalıymış
kadınlar maskülen erkekler feminen olmalıymış
iyi ki genç değilim ya
bu devir çok zor
Aşk dertlerini kafada bitirmiş kadın algısıMetrobüs aşkı diyince metrobüse binmeye ayılıp bayılıyorsun sandım
Aşk dertlerini kafada bitirmiş kadın algısı
Tamam da herkesin yasi anlasilmiyor ki nice 20 yasinda kizlar 30 a yakin gosteriyorTürkiye halkında kişisel sınırlar yok ki, fiziksel taciz olması gerekmiyor. Birisinin telefonunu incelemek rahatsız edici. Yaşlı teyze baksa telefonuma neyse de
Reşit olmak insanı hemen olgun yapmıyor, sevdiğim bir eğitimci Wattpad konusunda derdi ki "Kızların yaşını böyle yazılarda 18 yapıyorlar, eğer reşit olma yaşı 11 olsa, 11 yaparlardı".
Başka kimse tepki vermemiş, bilemiyorum. Bence 28 yaşındaki bir adam, 20 yaşındaki bir kıza bakıyorsa, kendi yaşındaki kadınlar tarafından beğenilmiyor olabilir, kullanmak için toy istiyor olabilir...
Umarım size kaba gelmemişimdir, ben sadece dışarıdan bakan yaşıt bir gözüm. Gencecik kızsınız, daha çook kişi peşinizden koşacak. Allah doğrusunu nasip etsin
Super baslamis sonunu begenmedim14 sene once metrobuste bir cocukla bakismistik bir anlik, gülüşmüştuk. sonra ben indim, pesimden indi. oyle ayni yöne yürümeye basladik, sohbet ettik falan sanki beraber binmisiz metrobuse gibi:) tüm Kadıköy’ü yürüdük, numaralarimizi aldik. daha sonra beraber 1 baleye 1 de ask tesadufleri sever filmine gittik iki de kahve ictik. ama ilginç bir sekilde arkadas olduk. hala instadan ekliyiz. simdi evli 2 cocugu falan var.
olur yani böyle seyler