• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

hiçbir şey.. ama epeydir düşünüyordum kim diye...bilinçaltı diyemedim ama çünkü çok korkarak uyandım değişik bir rüyaydı...sanki gerçekten birisi söylemiş gibiydi..hayır olsun..
O zaman ben gerceklik payinin cok oldugunu dusunmuyorum. Yusuf suresi i deneyin. Konustugunuz kisiye de soyleyin o da meryem suresini okusun ayni sekilde . Eger gercktn merk ediyosanz evlenecek misinz evlenmeyecwk misiniz . Bence :) insallah hayir olur

O zaman ben gerceklik payinin cok oldugunu dusunmuyorum. Yusuf suresi i deneyin. Konustugunuz kisiye de soyleyin o da meryem suresini okusun ayni sekilde . Eger gercktn merk ediyosanz evlenecek misinz evlenmeyecwk misiniz . Bence :) insallah hayir olur
henüz çok yeni zaten ..:) hiçbir şey belli değil o yüzden:) teşekkürler ama yine de olur da ciddi bir duruma gelirsek ileriki zamanlarda dediğinizi yapalım :)

ben daha önce gerçek hayatımda bir adam görmüştüm ama hiç tanışıp konuşmadık sadece birbirimizin varlığından haberdardık. üç senedir hiç denk gelmedik hala da öyle. neyse ben haziran ayında ablamın mezuniyeti için edirne'ye gittim ve bir arkadaşının evinde kaldık sabaha karşı bir göl kenarında kendim ve o adamı gördüm.bir deniz kenarındaydık hava sisliydi hafif birden karşımda beliriyordu ona sarılıyordum sonra gözlerini açıp bana bütün vücuduyla sarılıp kucağına alıyordu öyle yol boyunca taşıyıp götürüyordu. ne alaka yani ki ben onu çoktan unutmuştum o rüyayı gördüğümde ki başka birine aşıktım. şimdi baktım da ilk kaldığın evde görülen rüyalar diye eşin oluyormuş puhhahahaha:) o adam ve ben totomla gülüyorum çok afedersiniz. sonra baktım adamın instagram hesabına falan sevgilisi var. bırakın bu işleri...

Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.
bende olmadı ya:(

Back
X