net değildi ama gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ama ilk seferde görülmeye biliyo........ 3-4 kez yaptım ben çok nazlıydı hemen göremedim
Hırs yapmışsın sen de sevindim görmene canım
Ben de görmüştüm rüya yukarıda paylaşmıştım sanırım hepyesil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
net değildi ama gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ama ilk seferde görülmeye biliyo........ 3-4 kez yaptım ben çok nazlıydı hemen göremedim
Hırs yapmışsın sen de sevindim görmene canım
Ben de görmüştüm rüya yukarıda paylaşmıştım sanırım hepyesil
Ne güzelllll :)) ben de yaparım belki
Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.
Mülk suresi 14. ayeti okuyacaksın canım yatmadan önce
'' Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr ''
7 defa okuyacaksın.Rüyanda neyi görmek istiyorsan onu niyet alacaksın dua edeceksin.
Sağ tarafına yatacaksın ve uyuyana kadar da Ya Habir Ya Alim esmalarını zikredeceksin.
Yukarıda verdiğim ayetin anlamı da '' O en ince işleri görüp bilmektedir ve her şeyden haberdardır '' demek.
Ben bugün tekrar deneyeceğim ayrıca
Sen de denersen belirtirsin görüp görmediğini
arkadaşlar bende görmek istiyorum evleneceğim kişiyi..daha doğrusu suanda hayatımdaki kişiyle mi evlenicem o benim için hayırlımı değil mi onu öğrenmek istiyorum..istihareye yatmayı ben bilmiyorum..başkası benim adıma niyet edip yatsa acaba olur mu..veya ne gibi bi yöntem izlemek gerek
bir yumurtaya bolca tuz koyunnn asırı olsun bir tatlı kasıgından fazlaca onun yagda kızartın ve yiyin hiç su içmeden uyuyun gece su içirmeye gelen kişi eşiniz <3
Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum
canım dediğini yaptım gece 1 yumurtayı 2 çay kaşığı şekerle yağda pişirdim. yedim öyle zor yedimki anlatılmaz yaşanır.neyse yedim ben yattım rüyamda kocacığımı görme umuduyla abuk subuk rüyalar gördüm ha dedim benimki bana su içirecek içir artık yok neyse sonra rüyamda bi ses duydum bana kocanım ismini söyledi ne mi ismi"müş" müş müş rüyamda diyorumki lan müş diye isim mi olur acaba muş mu hani şehir olan baktım kimsenin bana su içirdiği yok artık kendim içtim suyumu dayanamadım.
bunu yapmadan önce yoga fln yapsaydın keşke bilinçaltın gölgelemiş olabilir... :)
değişik ilk defa duyuyorum bilinçaltımı yoga temizler mi diyosun denemek lazım sen denedin öyleyse seninki tertemiz olmalı:26:
Ben daha önce yapmıştım bir adam gördüm doktordu bana su veriyodu. Bilmiyorum ama ben başkasıyla evlenmek istiyoruuuum =)
yıllardır yoga yapıorum kuzum 13 yasından beri meditasyon yapıorummm ben öle yapmıstım kafamdaki herşeyi temizledim ruhumu arıdındırm dünyevi seyleri bir kenara attım .zihnimi tamamıyla bosaltıp o gece öle uyudum ve oldu bir daha denelisin bence