• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

net değildi ama gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Ama ilk seferde görülmeye biliyo........ 3-4 kez yaptım ben çok nazlıydı hemen göremedim:9:

Hırs yapmışsın sen de sevindim görmene canım :16:
Ben de görmüştüm rüya yukarıda paylaşmıştım sanırım hepyesil :34:

Bu ekmekli olanı yapmak istiyorum ama ayak ucuna süpürge konulması konusu kafama yatmadı, koca elektrik süpürgesi olmayacağına göre, bizde o çöp süpürgelerden de yok:44:..Eeee ne yapacağım şimdi ben? Yalnız önceden de yazmıştım bugüne kadar 4-5 rüyama giren birisi var her rüyada ilk uzun boyunu görürdüm o zamanlar hoşlandığım biri vardı 190küsür boylarında o herhalde diye heyecanlanırdım ama sonra yüzü netleşirdi hiç tanımadığım birisine dönüşürdü ama her defasında aynı surat sanırım. Şimdi bu söylenenleri yapar da çirkin birini görürsem eldeki yakışıklıyı kaçırırmışım gibi geliyor :1:

Kızlarrr konuyu az önce buldum tüm sayfaları itina ilen okudum ve bende görmek istiyorum ennnn acilinden,hangi yöntemi yapayım ki kesin göreyim?Nolur bi el atın buna cok ihtiyacım varrrrrr :5:

tekrardan merhaba herkese bu deneyimi yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki bence görmeyin

neden mi böyle olumsuz bişi söylüorum çünkü bu sizde bazen hayal kırıklığına bazen umutsuzluğa hatta bazen manyaklığada sürüklemiyor değil bide şu var evleniceğiniz adamı görünce diğer karşınıza çıkan insana şans vermiyorsunuz oturup onu bekliosunuz buda şaçma ben 2-3 kez gördüm aynı kişi düğünümü onun yüzünü herşeyi ve ne oldu hayatıma gelicek insanlara izin vermedim ona benzemiyor diye hatta ona benzeyen insanlar aradım bu gerçekten kötü he yokmuydu vardı benzeyen ben yok cnm bu olamaz hayır değil benim kocam böyle olamaz falan diyodum o yüzden bence böyle şeylere bulaşmayın zamana bırakmak ve bu tip şeylerle zaman kaybı yaşamak yerine hayatınızın 1 saniyesini dahi kaçırmayın anı yaşayın illa hemen evleniceğin adamla karşılaşman için zaman var zaten o alnında yazıo sen önce tanış yaşa tecrübe edin hayata dair sonra zaten fizandada olsan o seni gelir bulur ve o gün geldiğinde doğru insanın o olduğunu zaten anlarsın :))

Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.

evet cnm oluyo denemiş biri olarak ve 4senelik evli olarak diyorum. ablam yeni evliydi bende ona kalmaya gitmiştim görümcesi söylemişti bana bnde yaptı gece rüyamda eşimi gördüm sonra kayın validemler beni görmeye geldier sonra eşimle tanıstım ama yabancı gelmedi bana nereden tanıyorum falan derken rüyam geldi aklıma var gercek oldu:)

Mülk suresi 14. ayeti okuyacaksın canım yatmadan önce
'' Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr ''
7 defa okuyacaksın.Rüyanda neyi görmek istiyorsan onu niyet alacaksın dua edeceksin.
Sağ tarafına yatacaksın ve uyuyana kadar da Ya Habir Ya Alim esmalarını zikredeceksin.
Yukarıda verdiğim ayetin anlamı da '' O en ince işleri görüp bilmektedir ve her şeyden haberdardır '' demek.
Ben bugün tekrar deneyeceğim ayrıca :34:
Sen de denersen belirtirsin görüp görmediğini :34:

Bunu yapinca gercekten gorur muyuz acaba? Aslinda korkuyorum, birini gercekten gorursem surekli gozlerim onu mu arar diye dusunmuyor degilim. Ama yapacagim,suan hastayim malum olmaz hastaligim bitsin yapacagim insallah.

arkadaşlar bende görmek istiyorum evleneceğim kişiyi..daha doğrusu suanda hayatımdaki kişiyle mi evlenicem o benim için hayırlımı değil mi onu öğrenmek istiyorum..istihareye yatmayı ben bilmiyorum..başkası benim adıma niyet edip yatsa acaba olur mu..veya ne gibi bi yöntem izlemek gerek

arkadaşlar bende görmek istiyorum evleneceğim kişiyi..daha doğrusu suanda hayatımdaki kişiyle mi evlenicem o benim için hayırlımı değil mi onu öğrenmek istiyorum..istihareye yatmayı ben bilmiyorum..başkası benim adıma niyet edip yatsa acaba olur mu..veya ne gibi bi yöntem izlemek gerek

Baskasi senin adina yatabilir ama senin yatman daha makbuldur..
netten istiare namazi ve duasini aratarak bulabilirsin

canım dediğini yaptım gece 1 yumurtayı 2 çay kaşığı şekerle yağda pişirdim. yedim öyle zor yedimki anlatılmaz yaşanır.neyse yedim ben yattım rüyamda kocacığımı görme umuduyla abuk subuk rüyalar gördüm ha dedim benimki bana su içirecek içir artık yok neyse sonra rüyamda bi ses duydum bana kocanım ismini söyledi ne mi ismi"müş" müş müş rüyamda diyorumki lan müş diye isim mi olur acaba muş mu hani şehir olan :1: baktım kimsenin bana su içirdiği yok artık kendim içtim suyumu dayanamadım. :24::40::28:

bir yumurtaya bolca tuz koyunnn asırı olsun bir tatlı kasıgından fazlaca onun yagda kızartın ve yiyin hiç su içmeden uyuyun :D gece su içirmeye gelen kişi eşiniz <3

canım dediğini yaptım gece 1 yumurtayı 2 çay kaşığı şekerle yağda pişirdim. yedim öyle zor yedimki anlatılmaz yaşanır.neyse yedim ben yattım rüyamda kocacığımı görme umuduyla abuk subuk rüyalar gördüm ha dedim benimki bana su içirecek içir artık yok neyse sonra rüyamda bi ses duydum bana kocanım ismini söyledi ne mi ismi"müş" müş müş rüyamda diyorumki lan müş diye isim mi olur acaba muş mu hani şehir olan :1: baktım kimsenin bana su içirdiği yok artık kendim içtim suyumu dayanamadım. :24::40::28:

bunu yapmadan önce yoga fln yapsaydın keşke bilinçaltın gölgelemiş olabilir... :)

Ben daha önce yapmıştım bir adam gördüm doktordu bana su veriyodu. Bilmiyorum ama ben başkasıyla evlenmek istiyoruuuum =)

değişik ilk defa duyuyorum bilinçaltımı yoga temizler mi diyosun denemek lazım sen denedin öyleyse seninki tertemiz olmalı:26::27::41:

yıllardır yoga yapıorum kuzum 13 yasından beri meditasyon yapıorummm ben öle yapmıstım kafamdaki herşeyi temizledim ruhumu arıdındırm dünyevi seyleri bir kenara attım .zihnimi tamamıyla bosaltıp o gece öle uyudum ve oldu bir daha denelisin bence

yıllardır yoga yapıorum kuzum 13 yasından beri meditasyon yapıorummm ben öle yapmıstım kafamdaki herşeyi temizledim ruhumu arıdındırm dünyevi seyleri bir kenara attım .zihnimi tamamıyla bosaltıp o gece öle uyudum ve oldu bir daha denelisin bence

Sadece zihnini temizleyip uyudun di mi? Elmaymış,kabukmuş,tuzmuş bunları yapmadın mı?
Odaklanmak yeterli olur gibi geliyor bana. Bir yapabilsem harika olacak.

Back
X