Metrobüs aşkı

Birkaç yoruma baktım da herrrkes pek de ağırbaşlı maaşallah. İnternetten tanışma konusu açılınca bin tane yorum geliyor ben de sosyal medyada tanıştım diye. Bu nasıl oluyor o zaman??

Birkaç yoruma baktım da herrrkes pek de ağırbaşlı maaşallah. İnternetten tanışma konusu açılınca bin tane yorum geliyor ben de sosyal medyada tanıştım diye. Bu nasıl oluyor o zaman??
Burada bir konu daha görmüştüm bir kadına birisi yazmış tanışmak için sizi çarşıda gördüm üstünüzde şu vardı falan diye. Kadın korkmuştu ve burada konu açmıştı nasıl adımı soyadımı bulmuş olabilir vs diye. Yorumlarda hep alt tarafı tanışmak istemiş niye bu kadar büyüttün, adını soyadını yazarsan bulur tabii tanıyan gören falan yazmışlardı konu sahibine. Burada niye farklı oldu anlayamadım😂

Sosyal medyada tanişan butun insanlar bu şekilde tanişmiyor cunku. 😄 Boyle taşimada herkese profil ismini gostererek tanişmanin, telefon numarasini umumi alanlara yazmaktan cok farki yok. Eskiden kapi arkalarinda tel nolari gorurudum. 😬😬😬😬

Madem 1-2 gun takilip gecmek istiyor oyle yazmis kendisi takilmalik günlük insanlarin tanistigi profil olusturdugu yerler var oradan baksa hem daha fazla secenek cikardi sec begen al. 😄😄😄

Sosyal medyada tanişan butun insanlar bu şekilde tanişmiyor cunku. 😄 Boyle taşimada herkese profil ismini gostererek tanişmanin, telefon numarasini umumi alanlara yazmaktan cok farki yok. Eskiden kapi arkalarinda tel nolari gorurudum. 😬😬😬😬

Madem 1-2 gun takilip gecmek istiyor oyle yazmis kendisi takilmalik günlük insanlarin tanistigi profil olusturdugu yerler var oradan baksa hem daha fazla secenek cikardi sec begen al. 😄😄😄
Hiç görmediğin birine reel ortamda denk gelmediğin kişiye tamamen internetten yazıp tanışmak daha tehlikeli değil mi? Yazan kişiye olmaz dedim bu arada yaştan dolayı siz bilirsiniz dedi kapattık öyle. Bu da tam güvenilir değil tabii ki yaşadığımız ülkedeki insanlardan dolayı ama tamamen internetten tanışmanın da bence farkı yok

Hiç görmediğin birine reel ortamda denk gelmediğin kişiye tamamen internetten yazıp tanışmak daha tehlikeli değil mi? Yazan kişiye olmaz dedim bu arada yaştan dolayı siz bilirsiniz dedi kapattık öyle. Bu da tam güvenilir değil tabii ki yaşadığımız ülkedeki insanlardan dolayı ama tamamen internetten tanışmanın da bence farkı yok

Hic bir farki yok. Otobuste gordugun adam ne kadar guvenilirse o da anca o kadar guvenilirdir. Sadecd Fake forograf kullanamazlar 😄😄😄 Onun disinda kötü birine denk gelirseniz metroda görmüş olmanizin bisey kazandiracagini dusunmuyorum. Guvenlik endişeniz varsa onu da yapmazsiniz zaten.

😀Size boyle diyorum 31 yasimdayim ve kendim de internetten olsun l, sokakta olsun, kutuphanede gezide vs tanisip görüşmeler yaptim 15-20 yaşlarimda ama hicbirinde fotograflarimi adımı sanımı ortaya saçıp hadi biri beni bulsun incelesin begensin eklesin diye beklerken olmadi bu tanismalar.
Bi de suan eskiye gore biraz daha zor ortalik.
Cok begendiyseniz bir merhaba diyerek sohbet edin en azindan :)))

Hic bir farki yok. Otobuste gordugun adam ne kadar guvenilirse o da anca o kadar guvenilirdir. Sadecd Fake forograf kullanamazlar 😄😄😄 Onun disinda kötü birine denk gelirseniz metroda görmüş olmanizin bisey kazandiracagini dusunmuyorum. Guvenlik endişeniz varsa onu da yapmazsiniz zaten.

😀Size boyle diyorum 31 yasimdayim ve kendim de internetten olsun l, sokakta olsun, kutuphanede gezide vs tanisip görüşmeler yaptim 15-20 yaşlarimda ama hicbirinde fotograflarimi adımı sanımı ortaya saçıp hadi biri beni bulsun incelesin begensin eklesin diye beklerken olmadi bu tanismalar.
Bi de suan eskiye gore biraz daha zor ortalik.
Cok begendiyseniz bir merhaba diyerek sohbet edin en azindan :)))
Yok yazmadım zaten tekrar 😄 yaşı yakın olsaydı belki şans verirdim çekinmezdim. Yorumları da okuyunca vazgeçtim zaten

Başlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldi😂 metrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim😄 başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı

Yapmayın iti var uğursuzu var, hele de profilinizi herkese açık asla yapmayın devir yoldaki adama güvenecek devir değil

Ha sosyal medyadakiler istemem yan cebime koy mu diyor, tamam o zaman sorun yok 😂 sonuçta elin adamı demeden cevap veriyorlar işte

Metrobüstekiyle sosyal medyadaki çok farklı diyemiyorum ben, aynı tarz bir tanışma bana kalırsa seni bilmem.

Bana göre de ayni tarz yani ikisini de tanimiyorsun burda sikinti yok zaten. 😀 Ama yine de cok begendiyse ve içinde kalacaksa direkt hedef kimse gidip onunla konusarak tanismak daha iyi ortaya ortaya profili acip herkese dagitmaktansa. 😄
Yoksa hayatina gircek erkekler iIlla bi tanidigin tadiklari şeklinde tanişmalarla olacak diye bir sey yok o da çok sıkıcı ve cemberi coook daraltan bir sey.
Ama cooook dikkatli olun kizlar ☺️

X