• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum

hahahahahahahaahahah superrrr
:52::52::52::52: Allah bahtınızı açık etsin.Ya ben kahkahayı bir bastım sağır sultan bile ne oldu diye gelecek inşaallah maymunluğu sadece şirinliğinde olan eşleriniz olsun hep mutlu olun bana attırdığınız kahkaha hayatınızın neşesi olsun

Son düzenleme:
hmm olabilir tabi ama ben abdest almaya üşeniyorum yoga 45 dk sürer onunla uğraşamam:38:

yıllardır yoga yapıorum kuzum 13 yasından beri meditasyon yapıorummm ben öle yapmıstım kafamdaki herşeyi temizledim ruhumu arıdındırm dünyevi seyleri bir kenara attım .zihnimi tamamıyla bosaltıp o gece öle uyudum ve oldu bir daha denelisin bence

hmm olabilir tabi ama ben abdest almaya üşeniyorum yoga 45 dk sürer onunla uğraşamam:38:

10 dk bile yeterli oluyor emin ol kuzum istersen sana benim yaptıgım tarzı sana öğretebilirim özelden mail adresini verirsen bildiğim bilgileri seninle paylaşabilirim özel hayatın aile yasantına etkisi büyük çünkü <3

canım buradan anlatabilirmisin mail adresimin şifresini unuttum açamıyorum. özel mesajla da anlatabilirsin :16:

10 dk bile yeterli oluyor emin ol kuzum istersen sana benim yaptıgım tarzı sana öğretebilirim özelden mail adresini verirsen bildiğim bilgileri seninle paylaşabilirim özel hayatın aile yasantına etkisi büyük çünkü <3

canım merak ettim ama neden paylaşmadın ki:26:

Arkadaslar benim bildigim tek sey var bu konuyla ilgili. Abdest aliyorsunuz Yusuf suresini okuyorsunuz. Ruyanizda kaderinizdeki evleneceginiz kisiyi gormek istediginizle ilgili niyet ediyorsunuz (yalnz abdest aldiktan sonra ne yiyip icilecek ne de konusulacak) sag tarafiniza yatiyorsunuz . ALLAH gosterecekse ruyanizda o kisiyi vesikalik fotograf gibi ya da facebook profil fotorafi gibi gosteriyor. Kesin net sekilde goruyorsunuz. Gordugunuz kisiyi tanimiyorsaniz da tanistiginiz an biliyorsunuz o kisi oldugunu hatirliyorsunuz. Bunu yapan cok arkadasim oldu. Kimisi tanimadgi birini gordu sonradan gorucu usulu o kisiyle evlendi. Kimisi tanidigi birilerini gordu. Simdiye kadar aksi cikmadi. Ama bu istihareyi yaparken uykulu olmamalisiniz ya da zihniniz cok dolu olmamali. Bir de duygusal olarak cok karisik durumdayken de tavsiye etmiyorum. Ayrca gercekten duzgun niyet etmeye calisin ve gordugunuz kisiyi inkar etmeyin Allah korusun gunaha girersiniz. (Erkekler de bunun icin Meryem suresini okuyorlar) insallah bu lutfu guzel amellerle degerlendirirsin. Cevremde bunu yapan insanlarin amaci evelenecekleri kisileri bilip baska insanlarla gorusmekten yanilmaktan korunmakti. Ins sizler de guzel niyetlerle bu istihareyi degerlendirirsiniz. Iyi gunler :) (ruya gormezseniz zihninizin ve kalbinizin dinginlenmesini bekleyin bi iki hafta denemeyin mesela. Tavsiye sadece)

canım dediğini yaptım gece 1 yumurtayı 2 çay kaşığı şekerle yağda pişirdim. yedim öyle zor yedimki anlatılmaz yaşanır.neyse yedim ben yattım rüyamda kocacığımı görme umuduyla abuk subuk rüyalar gördüm ha dedim benimki bana su içirecek içir artık yok neyse sonra rüyamda bi ses duydum bana kocanım ismini söyledi ne mi ismi"müş" müş müş rüyamda diyorumki lan müş diye isim mi olur acaba muş mu hani şehir olan :KK1: baktım kimsenin bana su içirdiği yok artık kendim içtim suyumu dayanamadım. :KK24::nazar::KK28:

:KK70:

sen dalmamışsın :) zihnin çok doluymuş ...

Arkadaslar benim bildigim tek sey var bu konuyla ilgili. Abdest aliyorsunuz Yusuf suresini okuyorsunuz. Ruyanizda kaderinizdeki evleneceginiz kisiyi gormek istediginizle ilgili niyet ediyorsunuz (yalnz abdest aldiktan sonra ne yiyip icilecek ne de konusulacak) sag tarafiniza yatiyorsunuz . ALLAH gosterecekse ruyanizda o kisiyi vesikalik fotograf gibi ya da facebook profil fotorafi gibi gosteriyor. Kesin net sekilde goruyorsunuz. Gordugunuz kisiyi tanimiyorsaniz da tanistiginiz an biliyorsunuz o kisi oldugunu hatirliyorsunuz. Bunu yapan cok arkadasim oldu. Kimisi tanimadgi birini gordu sonradan gorucu usulu o kisiyle evlendi. Kimisi tanidigi birilerini gordu. Simdiye kadar aksi cikmadi. Ama bu istihareyi yaparken uykulu olmamalisiniz ya da zihniniz cok dolu olmamali. Bir de duygusal olarak cok karisik durumdayken de tavsiye etmiyorum. Ayrca gercekten duzgun niyet etmeye calisin ve gordugunuz kisiyi inkar etmeyin Allah korusun gunaha girersiniz. (Erkekler de bunun icin Meryem suresini okuyorlar) insallah bu lutfu guzel amellerle degerlendirirsin. Cevremde bunu yapan insanlarin amaci evelenecekleri kisileri bilip baska insanlarla gorusmekten yanilmaktan korunmakti. Ins sizler de guzel niyetlerle bu istihareyi degerlendirirsiniz. Iyi gunler :) (ruya gormezseniz zihninizin ve kalbinizin dinginlenmesini bekleyin bi iki hafta denemeyin mesela. Tavsiye sadece)
güzel bir paylaşım olmuş diğer istiharelere göre daha mantıklı geldi bana.

yaniii öyle oldu zaten ne zaman rüyaya yaatsam uyuyamıyorum o kadar tuzlu çörek yap ye havaya gidiyo:KK45:

Ben de yaptım. Sabah ödemli bir vücutla kalktım. Çok denedim çoğunda görmedim. gördüklerim çoğu kendi düşüncemden di. Ahmet Özhan ismini gördüm :D

Biz kendi zihnimizde olmaasını istediğimiz kişiyi görüyoruz. Son dönemde taliplerim arasında hangisinin niyeti gerçek dedim o doğru çıktı.

Bir kişi de gördüm net tanıdığım biri. görülen rüya insanın beklenti içine sokuyor ruh durumun bozuluyor. o yüzden geleceği bazen merak etmemek lazım. Allah insanların kaderini değiştirebiliyor. edilen dualar yaşam tarzı bunu değiştirebiliyor.

Ben de yaptım. Sabah ödemli bir vücutla kalktım. Çok denedim çoğunda görmedim. gördüklerim çoğu kendi düşüncemden di. Ahmet Özhan ismini gördüm :D

Biz kendi zihnimizde olmaasını istediğimiz kişiyi görüyoruz. Son dönemde taliplerim arasında hangisinin niyeti gerçek dedim o doğru çıktı.

Bir kişi de gördüm net tanıdığım biri. görülen rüya insanın beklenti içine sokuyor ruh durumun bozuluyor. o yüzden geleceği bazen merak etmemek lazım. Allah insanların kaderini değiştirebiliyor. edilen dualar yaşam tarzı bunu değiştirebiliyor.
Biraz daha arastirmanizi tavsiye ediYorum. Evlenceginiz kisi degismiyor. Degisme durumu da aslinda bi degisim degil..

Biraz daha arastirmanizi tavsiye ediYorum. Evlenceginiz kisi degismiyor. Degisme durumu da aslinda bi degisim degil..

Araştırmıştım. Dua çok önemli tabi. Ama evlenceğin kişi eveli kalemde yazılıdır diye yazar ama Allah onu senin iradene bırakmış da olabilir olmayada bilir. Bunda bir kesinlik yok. Bir çok islam alimi öyle yazmış.

Rüyaların bilinçaltıda olabilir. Olmayada bilir. Kesin net değil ...

Birini gördüm ama o şu an imkansızlaştı.
Şartlanır beklersen de olmazki...

Araştırmıştım. Dua çok önemli tabi. Ama evlenceğin kişi eveli kalemde yazılıdır diye yazar ama Allah onu senin iradene bırakmış da olabilir olmayada bilir. Bunda bir kesinlik yok. Bir çok islam alimi öyle yazmış.

Simdi soyle soyliyim ben size. Bunu yaptiginiz zaman ruyanin bilincalti olmadigini anlamak icin bikac kere saglikli ruya gormeyi denemelisinz bence. Ve zaten bu kinuda mesj iceren ruyalar bilincalti yani olayli karmasik ruyalar olmuyor. Vesikalik foto gbi uyanmadan once sadece 10 sn kadar o kisinin yuzunu goruyorsunuz.
Benim arastirmama gore .(hatta link atayim bakin.) Kiminle evlenecegimiz bellidir. Ama bunu Allah bizlere birakmistir. Allah sadece bizim kimi sececegimizi onceden gordugu icin kaderimize yazmistir. Secimler yaparak o kisiyi buluruz http://www.risaleajans.com/zubeyde-meryem-sakar/evlilik-kader-midir-evlenecegim-insan-degisir-mi

Ayrica evet sartlanmamaliyiz ne de olsa olcak diye. Kaderse olcak diyip oylece durmamaliyiz. Elimizden geleni yapmaliyiz. Yani guzelce dua etmeli ustunde dusunmeli digru karrlar vermeliyiz. En cok da hayirli bir es icin. Kaderimizde olan kisi belli olsa da onun bazi niteliklerini dua ile degistirebliriz. Biz dersek ki "Allah'im benim karsima beni sana yonlendirecek, ailemin muhabbetini koruyacak bana sahip cikip deger verecek gonlume gore bi es nasip eyle" diye, eger Allah u Teala bizi evliligimizdeki ilgisizlikle ya da farkli durumlarla yani esimizle sinamayacaksa edilen duadakinden daha hayirli, bizim sanidigimdan daha iyi bir es nasip eder. Daha dogrusu kaderimzdeki insana o ozellikler nasip olur insallah. Benim evlilikle sonuclanacagina kesin olarak baktigim iliskim bitince cok arastirdim. Cok dusundum ustunde. Kendimi cok sorguladim. Soyle davransam biter miymiydi yine yoksa surer miydi iliskim diye. Baya kafa patlattim bu kader ve evlilik islerine anlayacaginiz. O zmanlar Yusuf suresinin kerameti i bilmiyordm. Ikiskim bitnce igrendm ki kafamn bulanik olmasindan ruya goremedim.

ben galiba geçen gün adını duydum :KK28:
gerçek mi bilmiyorum ama eğer gerçekse şu an görüştüğüm kişi değil o_O

Back
X