- 2 Temmuz 2013
- 3.794
- 8.092
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşündüğünüz gibi belirgin değil. Dışarda kimse bunu görüp sorgulamaz. Size soranlara da yanlışlıkla olmuştu der geçersiniz. Takmayın.Fotoğraf ekledim
Bende yanık izi var belli oluyor kesik gibide duruyor, hiç rahatsız olmadım cam kesmiste olabilirdi , biri sorarsa cam kesmisti diyip gecinFotoğraf ekledim
Kötü gözükmüyor ki, sorana (kimse sormayacak emin ol) kedi çizdi de geç. Kollarım Müslümcülere döndü bizim kedi yüzünden kimse de bu ne demedi. Ama baktıkça hatırlıyorum kötü oluyorum dersen destek al bence.en buyuk korkum gercekten biri gelip bune diye sorucak diye en buyugu de annem içime su serptiniz az da olsa teşekkür ederim
ben annemle hep kavga ederim ve artık sussun diye hiç bir şey söylemem kavga sırasında hatta baya bi konu açmıştım bakabilirsiniz her neyse, annem sussun diye hiç bir şey demem. o günde benim kaç senedir bakıp büyüttüğüm kedimi evden attı ve kedimi evden attığı yetmedi masamın aynasını kırdı baya sayıp sövdü hiç bir şey diyemedim. İşte diyemediğim içindekileri kusamadığım için sonunda böyle bi şey yaptım keşke yapmasaymışım.Alt alta birkaç tane olunca bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Bu normal yaralanma gibi duruyor. Herkesin başına gelebilen cinsten. Soran olursa küçükken cam kesti tam hatırlamıyorum de kendin de unut. Yalnız bir şeyi çok merak ediyorum bunu neden yapıyorsunuz onun acısı o anki siniri mi yatistiriyor?
yorum yapmasaydınız daha iyiydi. 15 yaşındaydım. Kimin ne yaşadığını, hayatın ne getirdiğini bilemezsiniz.İz doğru dürüst fark edilmiyor ama söylemeden edemeyeceğim. Sizin gibi kendisine faça atanlara gıcık oluyorum. Çocukken kolumda yaralar oluştu ve dikiş atılmadığı için çok belirgin. Benim de faça attığımı sanan olmuyordur umarım.