• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

ne kadar doğru bilmem ama yusuf suresi dedi arkadaşım onda da yüzünü göremezsin ya sırtından hafif yan görürsün ya da mesleği neyse onunla ilgili bi şey görürsün demmişti

İlk kez kaldığım bir evde anahtar olayını denedim ama hiçbir şey görmedim.
Başka evlerde de denediğim olmuştu, yine görememiştim.

Tuzlu ekmek olayını annem yapmış; komşunun oğlunu görmüş rüyasında.
Ama onunla evlenmedi. :s

Yusuf suresini ben de duydum. Onu denemek istiyorum.

ilk kaldigin yerde evin anahtar olayini ilk kez duydum ben ilk ket kaldigin yerde yastigin altina ayna koyuldugunu duymusdum ama nekadar gercek bilemem gercekten böyle seyler dogruyu yansitiyormu??? :S:S:S

bir gün aynaya bakıyordum ne amaçla baktığımı hatırlamıyorum ya saçımı yapmak için ya da durduk yere olabilir. neyse böyle birden arkamda beyaz tenli siyah saçlı hafif kirli sakallı benden uzun yakışıklı karizmatik birini gördüm. kendimce heralde evleneceğim kişiyi gördüm dedim. onun üzerine tanımlara uyan ama gördüğüm kişi olmayan biriyle oldum ama ayrıldık. bakalım öyle biriyle evlenecek miyim :9:

bend edaha önce ve şimdiye kadar hiç görmedğim bir erkeği nikah masasında nikay kıyılırken gördüm tesadüfen o gün bugündür o kişiyi bekliyorum

bende bunu kuzenımden duymustum

ablasının evınde kalacakmıs daha küçüktük o zamanlar yatarken evın anahtarını yastıgının altına koymus teyzemızın oglunu görmüş rüyasında nasıl utanmıs bıze anlattı. o benden küçük ben onunla evlenmem falan dıye. bana da dedıler bnde yıne ablamın evıne gıtmıstım genc kızsın ya ayıp olur evlenecegım adamı merak edıyom dıyemezdım herkes yatınca evın anahtarını aldım koydum yastıgımın altına ruyamda bırini gordum zayıf 175 boylarında uyandım korktum sasırdım bıraz. daha önce hiç görmediğim biri. eniştem işe gıdecek dıye kımse gormeden erkenden kalkıp anahtarı kapıya taktım sadece ablama anlattım. salak sacmalama dedı.

ben bu gun rüyamda gördüğüm o adamla evlıyım

kuzenım mı? o da teyzemızın oğlu hakanla evlendı:)))

ısteyen ınansın ıstemeyen ınanmasın ama ınanmayan genc kızlar denesın...

Yani ilk defa kalacağınız bir evde evin anahtarını yastık altınamı koyuyorsunuz bumudur? hiç dua etmeden sadece yastık altında hmmm eğer öyleyse bende denemek istiyorum bir gün yatıya gitmem lazım :D

evet gördüm görmez olaydım bizim hızır orucumuz vardır 3 gün boyunca oruç tutup sonrada bir bardak su alınıp yatağınızın başına o gece kim size su verirse onunla evleneceksiniz derlerrr ama maalesefff uyuz kocamı gördümmmmm

Yani ilk defa kalacağınız bir evde evin anahtarını yastık altınamı koyuyorsunuz bumudur? hiç dua etmeden sadece yastık altında hmmm eğer öyleyse bende denemek istiyorum bir gün yatıya gitmem lazım :D

bana gel canım :1::1: sonrada ben sana geleyim bir deneyelim bu anahtar olayını :52: inanç meselesi sonuçdaaa :51:

bundan 3 yıl öncesi en yakın arkadasımın annesinin anlattıgı kendı yasamında denenmiş bir metotla ruh ikizimi rüyamda gördüm :) öğrenmek isteyene tarifi veririm kesin rüyanızda görüyorsunuz ben boğuk görmüştüm o sıralar hayatımda biri yoktu kimseye yoramamaıştım renkli gözlü uzun boylu takım elbiseli birini gördüm bana su verdi ve yıllar sonra puzzlem tamamlandı askımla kuzenin düğünü için alışveriş yapıorduk magazada siyah bir takım elbiseyi denedi o an şok oldum ve rüyamı hatırladım :S gördüğüm kişiy meger oymuş

bir yumurtaya bolca tuz koyunnn asırı olsun bir tatlı kasıgından fazlaca onun yagda kızartın ve yiyin hiç su içmeden uyuyun :D gece su içirmeye gelen kişi eşiniz <3

askım gel bize <3 koy anahtarııııııı yastıgınaa yefrumm muah <3

bundan 3 yıl öncesi en yakın arkadasımın annesinin anlattıgı kendı yasamında denenmiş bir metotla ruh ikizimi rüyamda gördüm :) öğrenmek isteyene tarifi veririm kesin rüyanızda görüyorsunuz ben boğuk görmüştüm o sıralar hayatımda biri yoktu kimseye yoramamaıştım renkli gözlü uzun boylu takım elbiseli birini gördüm bana su verdi ve yıllar sonra puzzlem tamamlandı askımla kuzenin düğünü için alışveriş yapıorduk magazada siyah bir takım elbiseyi denedi o an şok oldum ve rüyamı hatırladım :S gördüğüm kişiy meger oymuş

oha clark kentimi mi gördün hahahahhahahhahahhhaahaha :D:D:D:D:27:

Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum :52:

off çok güldüm buna :1::1::1:

Bende şöle bi yöntem biliorum:
Herhangi bi perşembe gecesi yatmadan önce abdest alıosunuz.dualarınızı ediosunuz.ve yastıgın altına 2 tane nikah şekeri koyuyosunuz.o gece evleneceğiniz insanla ilgili bişey bir ipucu yada direk kendisini görüomuşunuz.vala ananem ve teyzem denemiş tutmuş fakat bana sökmedi ne kadar alakasız insan varsa onu gördüm:( sanırım evde kalıcam..

Back
X