- Konu Sahibi Guldendudarik
ne kadar doğru bilmem ama yusuf suresi dedi arkadaşım onda da yüzünü göremezsin ya sırtından hafif yan görürsün ya da mesleği neyse onunla ilgili bi şey görürsün demmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben korkudan yapamıyorum bu istihare rüyasını ya:26:
Ya sevmediğim biriyle görürsem kendimi
Korkuyorum bu yüzden bilmemek daha iyi sanırım
bende bunu kuzenımden duymustum
ablasının evınde kalacakmıs daha küçüktük o zamanlar yatarken evın anahtarını yastıgının altına koymus teyzemızın oglunu görmüş rüyasında nasıl utanmıs bıze anlattı. o benden küçük ben onunla evlenmem falan dıye. bana da dedıler bnde yıne ablamın evıne gıtmıstım genc kızsın ya ayıp olur evlenecegım adamı merak edıyom dıyemezdım herkes yatınca evın anahtarını aldım koydum yastıgımın altına ruyamda bırini gordum zayıf 175 boylarında uyandım korktum sasırdım bıraz. daha önce hiç görmediğim biri. eniştem işe gıdecek dıye kımse gormeden erkenden kalkıp anahtarı kapıya taktım sadece ablama anlattım. salak sacmalama dedı.
ben bu gun rüyamda gördüğüm o adamla evlıyım
kuzenım mı? o da teyzemızın oğlu hakanla evlendı:)))
ısteyen ınansın ıstemeyen ınanmasın ama ınanmayan genc kızlar denesın...
Yani ilk defa kalacağınız bir evde evin anahtarını yastık altınamı koyuyorsunuz bumudur? hiç dua etmeden sadece yastık altında hmmm eğer öyleyse bende denemek istiyorum bir gün yatıya gitmem lazım
Yani ilk defa kalacağınız bir evde evin anahtarını yastık altınamı koyuyorsunuz bumudur? hiç dua etmeden sadece yastık altında hmmm eğer öyleyse bende denemek istiyorum bir gün yatıya gitmem lazım
bundan 3 yıl öncesi en yakın arkadasımın annesinin anlattıgı kendı yasamında denenmiş bir metotla ruh ikizimi rüyamda gördüm :) öğrenmek isteyene tarifi veririm kesin rüyanızda görüyorsunuz ben boğuk görmüştüm o sıralar hayatımda biri yoktu kimseye yoramamaıştım renkli gözlü uzun boylu takım elbiseli birini gördüm bana su verdi ve yıllar sonra puzzlem tamamlandı askımla kuzenin düğünü için alışveriş yapıorduk magazada siyah bir takım elbiseyi denedi o an şok oldum ve rüyamı hatırladım :S gördüğüm kişiy meger oymuş
oha clark kentimi mi gördün hahahahhahahhahahhhaahaha
Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum