Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sürü insanın sizin keyfinize göre hareket etmesini bekliyorsunuz. Bu dünyanın kendi etrafınızda döndüğünü sandığınızı gösteriyor. Uyumsuz, sorunlu insan imajı çiziyorsunuz.Yahu rahat edemeyeceğimi söylüyorum kaldı ki takıntı değil. Kim kimin ne olduğunu biliyor. Dünya da senin gibi anlamadan, dinlemeden konuşanların etrafında dönmüyor.
içmeyi bilmiyorsanız içmeyin o zamanUtanç değil akrabalık ilişkisi olmasından dolayı kadının yanında rahat hissedemeyeceğimi söylüyorum. Bahsettiğim ortam alkol masası ve alkolün etkisiyle de böyle şeylerin mümkün olacağından bahsediyorum.
Alkol aldığını, dekolte giyimdigini küfürlü konuştuğunu eşin kabul etmiş , köylün koyüne yaysa ne olacak ? Esimleydim kimseye laf düşmez bitti gitti. Ha siz ben köye gidince bambaşka birine donusuyorum diyorsan bilemem.Merhaba arkadaşlar. Ben yeni 4 aylık evliyim ve yurt dısına taşındım. Daha doğrusu eşim iş sebebiyle benden önce ülkeye geldi ve burada arkadaş grubuna sahip olmuş. Fakat aynı zamanda bu arkadaş grubundan hariç uzak bir köylümle de tanışmış. Ben ülkeye geldikten sonra eşimin arkadaş grubuyla tanıştım ve çok iyi anlaştık. Aylar öncesinde bu arkadaş grubuyla da yılbaşı için plan yaptık ve grubumuz dışında yabancı kimsenin olmasını istemedik. Ancak bu arkadaş grubunda bir kadın arkadaş yılbaşı eğlencemizi uzak köylüm diye bahsettiğim kişiye de söylemiş, bu kişi de göya bizimle yılbaşı gecesini kutlamak istemiş. Benim olmadığım bir buluşmada da diğer arkadaşlar mecburi olarak o kadının gelmesine okey demişler. ( bir erkek arkadaşın eşi Tr den geleceği için ve bu akraba evinde misafir olarak kalacakları için ) gerçi belirttiğim durumda iptal oldu yani erkek kişisinin eşi de gelemiyor. Şimdi benim rahatsız olduğum konu ise kadınla oturmamızda ve birkaç sohbetimizde dedikodu, laf taşıyan, laf almak isteyen açıkçası alkol masasında da rahat edemeyeceğim bir karakter. Ben arkadaş grubuna akrabalık ilişkisinden dolayı rahat edemeyeceğimi ( mesela alkol etkisiyle küfürlü konuşma ya da dekolteli kıyafetimden Tr deki akrabalara bahsetmesi vs ) söyledim. Eşim de böyle konuşmamın yanlış olduğunu söyledi, ona göre kaygılarımda haklı olduğumu ama dekolte giyimim ya da işte küfürlü konuşma ihtimalim vs ve ayrıca gelmeyeceğim dememin yanlış olduğunu söyledi. Bu arada akraba kişisine okey diyen kadın arkadaşta bu sefer , ben gelmeyeceğim vs yaptı. Kadın kendince haklı yani ben o kişiye evet dedim şimdi de yalan ya da sen gelme diyemem diyor. Ama ben de biliyorum ki o kadın geldiği takdirde ben rahat edemeyeceğim , belki bu kadar anlam ifade etmemeli diyeceksiniz ama gerçekten kadının karaktersiz biri olduğunu fark ettim. Eşim gitmeyi çok istiyor, çünkü geçen sene de ayrı bir şekilde evlerde olduk ama ben de istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Boşverin takılmayın başkalarına. Hayat çok kısa. Başkalarının saçma sapan fikirkerine zaman ayırmayın. El alem kuyusuna bir düşerseniz bir daha çıkamazsınız. Başka canlılara zarar vermediğimiz sürece hayatta ölçütümüz kendimiz olmalı bence. İyi yıllar şimdiden.Evet eşimde aynen böyle söylüyor ama benim ailem gelenekçi, ister istemez beynimizde bazı şeyler kodlanmış. Haklısınız
Sinin gibi iptillirdin ikil bikliyirikSenin gibi aptallardan akıl bekleyerek
Mesajı yazdı, şikayet ettim, banlandı. Hiç bu kadar jet hızıyla bir banlanma görmemiştim.Sinin gibi iptillirdin ikil bikliyirik
Daha yorum yapasım var da bir de ben banlanmayayımMesajı yazdı, şikayet ettim, banlandı. Hiç bu kadar jet hızıyla bir banlanma görmemiştim.
Aynı alkollü ortama köylünüz de giriyor. Utanacak bişey varsa o da yapacak. Neden bu kadar kafayı takıyorsunuz? Koskoca kadınsınız, evlenmişsinizUtanç değil akrabalık ilişkisi olmasından dolayı kadının yanında rahat hissedemeyeceğimi söylüyorum. Bahsettiğim ortam alkol masası ve alkolün etkisiyle de böyle şeylerin mümkün olacağından bahsediyorum.
yorumlarda çok fazla olumsuz eleştiri almışsınız. ama ben sizi anlıyorum. dedikodumu yapacak kişileri çevremde tutmam. köylü, akrabayı kesinlikle arkadaş grubuma sokmam. bence eğlenceye katılın. o gelsin ben gideyim vs. artık bunları konuşmayın. eğlence günü de gerilmeyin. yaptığınız hareketlerin, söylediklerinizin akraba arasında yayılacağını düşünüyorsanız o günlük dikkat edersiniz. sonraki zamanlar için de arkadaş çevrenizden köylünüzü çıkarırsınız. siz küçükken, ergenken falan bir sorununuz olduğunda anne babanız arkanızda duruyor muydu? yine siz küçükken ergenken, akrabalarınız size bir şey dediğinde aileniz sizi savunuyor muydu?rahatsız olduğum konu ise kadınla oturmamızda ve birkaç sohbetimizde dedikodu, laf taşıyan, laf almak isteyen açıkçası alkol masasında da rahat edemeyeceğim bir karakter.
Arkadaşım senin içmemiş halin de çok normal değil.Senin gibi aptallardan akıl bekleyerek
Çok garipsin gerçekten. İnsanların ne soledıgı gerçekten umurun damıMerhaba arkadaşlar. Ben yeni 4 aylık evliyim ve yurt dısına taşındım. Daha doğrusu eşim iş sebebiyle benden önce ülkeye geldi ve burada arkadaş grubuna sahip olmuş. Fakat aynı zamanda bu arkadaş grubundan hariç uzak bir köylümle de tanışmış. Ben ülkeye geldikten sonra eşimin arkadaş grubuyla tanıştım ve çok iyi anlaştık. Aylar öncesinde bu arkadaş grubuyla da yılbaşı için plan yaptık ve grubumuz dışında yabancı kimsenin olmasını istemedik. Ancak bu arkadaş grubunda bir kadın arkadaş yılbaşı eğlencemizi uzak köylüm diye bahsettiğim kişiye de söylemiş, bu kişi de göya bizimle yılbaşı gecesini kutlamak istemiş. Benim olmadığım bir buluşmada da diğer arkadaşlar mecburi olarak o kadının gelmesine okey demişler. ( bir erkek arkadaşın eşi Tr den geleceği için ve bu akraba evinde misafir olarak kalacakları için ) gerçi belirttiğim durumda iptal oldu yani erkek kişisinin eşi de gelemiyor. Şimdi benim rahatsız olduğum konu ise kadınla oturmamızda ve birkaç sohbetimizde dedikodu, laf taşıyan, laf almak isteyen açıkçası alkol masasında da rahat edemeyeceğim bir karakter. Ben arkadaş grubuna akrabalık ilişkisinden dolayı rahat edemeyeceğimi ( mesela alkol etkisiyle küfürlü konuşma ya da dekolteli kıyafetimden Tr deki akrabalara bahsetmesi vs ) söyledim. Eşim de böyle konuşmamın yanlış olduğunu söyledi, ona göre kaygılarımda haklı olduğumu ama dekolte giyimim ya da işte küfürlü konuşma ihtimalim vs ve ayrıca gelmeyeceğim dememin yanlış olduğunu söyledi. Bu arada akraba kişisine okey diyen kadın arkadaşta bu sefer , ben gelmeyeceğim vs yaptı. Kadın kendince haklı yani ben o kişiye evet dedim şimdi de yalan ya da sen gelme diyemem diyor. Ama ben de biliyorum ki o kadın geldiği takdirde ben rahat edemeyeceğim , belki bu kadar anlam ifade etmemeli diyeceksiniz ama gerçekten kadının karaktersiz biri olduğunu fark ettim. Eşim gitmeyi çok istiyor, çünkü geçen sene de ayrı bir şekilde evlerde olduk ama ben de istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?
yorumlarda çok fazla olumsuz eleştiri almışsınız. ama ben sizi anlıyorum. dedikodumu yapacak kişileri çevremde tutmam. köylü, akrabayı kesinlikle arkadaş grubuma sokmam. bence eğlenceye katılın. o gelsin ben gideyim vs. artık bunları konuşmayın. eğlence günü de gerilmeyin. yaptığınız hareketlerin, söylediklerinizin akraba arasında yayılacağını düşünüyorsanız o günlük dikkat edersiniz. sonraki zamanlar için de arkadaş çevrenizden köylünüzü çıkarırsınız. siz küçükken, ergenken falan bir sorununuz olduğunda anne babanız arkanızda duruyor muydu? yine siz küçükken ergenken, akrabalarınız size bir şey dediğinde aileniz sizi savunuyor muydu?
Yasiniz kac ya nasil bir kafa buMerhaba arkadaşlar. Ben yeni 4 aylık evliyim ve yurt dısına taşındım. Daha doğrusu eşim iş sebebiyle benden önce ülkeye geldi ve burada arkadaş grubuna sahip olmuş. Fakat aynı zamanda bu arkadaş grubundan hariç uzak bir köylümle de tanışmış. Ben ülkeye geldikten sonra eşimin arkadaş grubuyla tanıştım ve çok iyi anlaştık. Aylar öncesinde bu arkadaş grubuyla da yılbaşı için plan yaptık ve grubumuz dışında yabancı kimsenin olmasını istemedik. Ancak bu arkadaş grubunda bir kadın arkadaş yılbaşı eğlencemizi uzak köylüm diye bahsettiğim kişiye de söylemiş, bu kişi de göya bizimle yılbaşı gecesini kutlamak istemiş. Benim olmadığım bir buluşmada da diğer arkadaşlar mecburi olarak o kadının gelmesine okey demişler. ( bir erkek arkadaşın eşi Tr den geleceği için ve bu akraba evinde misafir olarak kalacakları için ) gerçi belirttiğim durumda iptal oldu yani erkek kişisinin eşi de gelemiyor. Şimdi benim rahatsız olduğum konu ise kadınla oturmamızda ve birkaç sohbetimizde dedikodu, laf taşıyan, laf almak isteyen açıkçası alkol masasında da rahat edemeyeceğim bir karakter. Ben arkadaş grubuna akrabalık ilişkisinden dolayı rahat edemeyeceğimi ( mesela alkol etkisiyle küfürlü konuşma ya da dekolteli kıyafetimden Tr deki akrabalara bahsetmesi vs ) söyledim. Eşim de böyle konuşmamın yanlış olduğunu söyledi, ona göre kaygılarımda haklı olduğumu ama dekolte giyimim ya da işte küfürlü konuşma ihtimalim vs ve ayrıca gelmeyeceğim dememin yanlış olduğunu söyledi. Bu arada akraba kişisine okey diyen kadın arkadaşta bu sefer , ben gelmeyeceğim vs yaptı. Kadın kendince haklı yani ben o kişiye evet dedim şimdi de yalan ya da sen gelme diyemem diyor. Ama ben de biliyorum ki o kadın geldiği takdirde ben rahat edemeyeceğim , belki bu kadar anlam ifade etmemeli diyeceksiniz ama gerçekten kadının karaktersiz biri olduğunu fark ettim. Eşim gitmeyi çok istiyor, çünkü geçen sene de ayrı bir şekilde evlerde olduk ama ben de istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ?