Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

ne kadar doğru bilmem ama yusuf suresi dedi arkadaşım onda da yüzünü göremezsin ya sırtından hafif yan görürsün ya da mesleği neyse onunla ilgili bi şey görürsün demmişti

İlk kez kaldığım bir evde anahtar olayını denedim ama hiçbir şey görmedim.
Başka evlerde de denediğim olmuştu, yine görememiştim.

Tuzlu ekmek olayını annem yapmış; komşunun oğlunu görmüş rüyasında.
Ama onunla evlenmedi. :s

Yusuf suresini ben de duydum. Onu denemek istiyorum.

ilk kaldigin yerde evin anahtar olayini ilk kez duydum ben ilk ket kaldigin yerde yastigin altina ayna koyuldugunu duymusdum ama nekadar gercek bilemem gercekten böyle seyler dogruyu yansitiyormu??? :S:S:S

bir gün aynaya bakıyordum ne amaçla baktığımı hatırlamıyorum ya saçımı yapmak için ya da durduk yere olabilir. neyse böyle birden arkamda beyaz tenli siyah saçlı hafif kirli sakallı benden uzun yakışıklı karizmatik birini gördüm. kendimce heralde evleneceğim kişiyi gördüm dedim. onun üzerine tanımlara uyan ama gördüğüm kişi olmayan biriyle oldum ama ayrıldık. bakalım öyle biriyle evlenecek miyim

bend edaha önce ve şimdiye kadar hiç görmedğim bir erkeği nikah masasında nikay kıyılırken gördüm tesadüfen o gün bugündür o kişiyi bekliyorum

Yani ilk defa kalacağınız bir evde evin anahtarını yastık altınamı koyuyorsunuz bumudur? hiç dua etmeden sadece yastık altında hmmm eğer öyleyse bende denemek istiyorum bir gün yatıya gitmem lazım

evet gördüm görmez olaydım bizim hızır orucumuz vardır 3 gün boyunca oruç tutup sonrada bir bardak su alınıp yatağınızın başına o gece kim size su verirse onunla evleneceksiniz derlerrr ama maalesefff uyuz kocamı gördümmmmm

Yani ilk defa kalacağınız bir evde evin anahtarını yastık altınamı koyuyorsunuz bumudur? hiç dua etmeden sadece yastık altında hmmm eğer öyleyse bende denemek istiyorum bir gün yatıya gitmem lazım

bana gel canım sonrada ben sana geleyim bir deneyelim bu anahtar olayını inanç meselesi sonuçdaaa

bundan 3 yıl öncesi en yakın arkadasımın annesinin anlattıgı kendı yasamında denenmiş bir metotla ruh ikizimi rüyamda gördüm :) öğrenmek isteyene tarifi veririm kesin rüyanızda görüyorsunuz ben boğuk görmüştüm o sıralar hayatımda biri yoktu kimseye yoramamaıştım renkli gözlü uzun boylu takım elbiseli birini gördüm bana su verdi ve yıllar sonra puzzlem tamamlandı askımla kuzenin düğünü için alışveriş yapıorduk magazada siyah bir takım elbiseyi denedi o an şok oldum ve rüyamı hatırladım :S gördüğüm kişiy meger oymuş

bir yumurtaya bolca tuz koyunnn asırı olsun bir tatlı kasıgından fazlaca onun yagda kızartın ve yiyin hiç su içmeden uyuyun gece su içirmeye gelen kişi eşiniz <3

askım gel bize <3 koy anahtarııııııı yastıgınaa yefrumm muah <3

oha clark kentimi mi gördün hahahahhahahhahahhhaahaha

off çok güldüm buna

Bende şöle bi yöntem biliorum:
Herhangi bi perşembe gecesi yatmadan önce abdest alıosunuz.dualarınızı ediosunuz.ve yastıgın altına 2 tane nikah şekeri koyuyosunuz.o gece evleneceğiniz insanla ilgili bişey bir ipucu yada direk kendisini görüomuşunuz.vala ananem ve teyzem denemiş tutmuş fakat bana sökmedi ne kadar alakasız insan varsa onu gördüm sanırım evde kalıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…