• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

geçenlerde bende gördüm hemde bizim sınıftan benden büyük birini ama ne alakası var ki çocukla konuşmadık bile bide evlenirmişiz:):):52::52::51::51:

Benim annemde evlenmeden önce yatmış rüyasında beyaz tenli, uzun saçlı gitar çalan bir adam görmüş ve babam beyaz tenli saçları uzun değil ama gitar çalmayı bilen biridir. Yani annemin de rüyası çıkmış.

çok güldümm buna ya supermiş :9:

gerçtekten rüyanda gördüğün kişiyle mi evlendin?

bir psikoloji uzmanından öğrendiğime göre rüyamızda sadece daha önce gerçtekte gördüğümüz kişileri görürmüşüz. beynimiz yeni insan yüzleri yaratamazmış. yani rüyamızda gördüğümüz ve tanımadığımız her yüz belki yolda yanımızdan geçen, cafede yan masadaoturan, ya da bi filmde dikkat etmediğimiz bi figüranın bilinçaltımıza yerleşmiş görüntüleri olabilirmiş..

gerçekten de ruyanda o gordugun kisiyle mi evlendin ???
yani o sabret gelecegim diyen kisi su an esin mi ? :53::53::53:

Ne enteresan ya :) keske bende gorsem ilerde esim olacak kisiyi ...
nasil yapiyosunuz kizlar ?:44::44:

evet rüyamda gördüğüm kişi ile evliyim şimdi hatta rüyamda isminide duymuştum ben kuzenime diyorumki aa ne hoş çocuk kuzenim dyorki adı Mehmet evet eşim o gördüğüm insan ve adı Mehmet ve daha önce hiç ama hiç görmemiştim normalde akrabayız ama bırakın birbirimizi görüp tanımayı birbirimizin varlığından bile haberimiz yoktu ama şu an evliyiz :34:

:56::56:elma kabuğunu kopartmadan düzgün bi şekilde kesip yastığın altına koyunca görürsün dediler.yaptım ama tırı vırı işte:27::27::27::27:

:53::53:annem görmek için bişeyler yapmış ve babamı görmüşş:53::53::53::53:

aynı şeyleri kız kardeşimde yapmıştı oda kocasını görmüştüüü:1::53:

Son düzenleme:
ben korkarım ya böyle şeyleri yapmaktan . o zaman gördüğünüz kişiyi bulana kadar aramaya devam edersiniz bir ilşkiniz olur bunla olmayacak diye bilinçaltına yerleşir bence sizde yapmayın batıl inanç bunlar .kısmet olunca zaten gelir bulur .ne kadar etkilenmiyorum desemde ben bu taraz şeylerden etkileniyorum herkesde etkilenir sanırım.

annen ve kiz kardesin hangi metodu uygulamislardi sevgilim06 ?:44::44:

annemin dilinden yazıyorum

çok tuzlu hamur yapıp pişirin.akşam yatacağın yatağın altına ayak ucuna süpürge koyun.ayaklar süpürgenin üstüne gelecek.(çarşafın altına felan koyuluyo veya yatak)başucuna da tarak-küçücük el kuranı-makas koyuyosun yastığın altına.yatacağında abdes alıyosun.aklına gelen bütün sureleri okuyosun.bu esnada kimseyle konuşmuyosun.yaptığın ekmeği yiyosun.yatıyosun.niyetini düşün.
2 lokma felan yiyosun.su felan içmeden ekmeği yiyip yatıyosun.sabaha karşı görebiliyomuşsun.

kesinlikle kalkılmayacak.ve kimseyle konuşulmayacak (annem özellikle dedi)geç yatın ki kalkmazsınız.

1. seferde gözükmezse 2 ve 3.kez denenebilir.herhangi bir günde yapılabilir.(kalbimizi bozmıyacağız tabiki)

böyle yapmış annemle kardeşim denenebilir:44:uygulayıp gören olursa haberimiz olsun:27::27:
ben 1 kere denemiştim ama görememiştim:37:
böyle işte kızlar isteyen deneyebilir. annemler kuzenleriyle felan denemişler.:9::9:

ben tekrar denicem bakalım görecem mi:27::27:

herşeyin hayırlısı...

bende bunu kuzenımden duymustum

ablasının evınde kalacakmıs daha küçüktük o zamanlar yatarken evın anahtarını yastıgının altına koymus teyzemızın oglunu görmüş rüyasında nasıl utanmıs bıze anlattı. o benden küçük ben onunla evlenmem falan dıye. bana da dedıler bnde yıne ablamın evıne gıtmıstım genc kızsın ya ayıp olur evlenecegım adamı merak edıyom dıyemezdım herkes yatınca evın anahtarını aldım koydum yastıgımın altına ruyamda bırini gordum zayıf 175 boylarında uyandım korktum sasırdım bıraz. daha önce hiç görmediğim biri. eniştem işe gıdecek dıye kımse gormeden erkenden kalkıp anahtarı kapıya taktım sadece ablama anlattım. salak sacmalama dedı.

ben bu gun rüyamda gördüğüm o adamla evlıyım

kuzenım mı? o da teyzemızın oğlu hakanla evlendı:)))

ısteyen ınansın ıstemeyen ınanmasın ama ınanmayan genc kızlar denesın...

bende bunu kuzenımden duymustum

ablasının evınde kalacakmıs daha küçüktük o zamanlar yatarken evın anahtarını yastıgının altına koymus teyzemızın oglunu görmüş rüyasında nasıl utanmıs bıze anlattı. o benden küçük ben onunla evlenmem falan dıye. bana da dedıler bnde yıne ablamın evıne gıtmıstım genc kızsın ya ayıp olur evlenecegım adamı merak edıyom dıyemezdım herkes yatınca evın anahtarını aldım koydum yastıgımın altına ruyamda bırini gordum zayıf 175 boylarında uyandım korktum sasırdım bıraz. daha önce hiç görmediğim biri. eniştem işe gıdecek dıye kımse gormeden erkenden kalkıp anahtarı kapıya taktım sadece ablama anlattım. salak sacmalama dedı.

ben bu gun rüyamda gördüğüm o adamla evlıyım

kuzenım mı? o da teyzemızın oğlu hakanla evlendı:)))

ısteyen ınansın ıstemeyen ınanmasın ama ınanmayan genc kızlar denesın...

iyi hersey güzelde.... nerden bulcaz hiç kalmadigimiz bir yeri, gidip'te orda uyumak için..... :((((( :26:

Merhaba biliyorum bu konu daha öncede acilmistir ..ama yeni üyeler de geldi tabii onun icin yaptim..hic evlenmeden önce evleneceginiz kisiyi gördünüz mü?? Birşey yaptiniz mi yatmadan önce ?? Yada yatmadan önce evlenecegimiz kisiyi görmek icin hep düsünmek olur mu??

slm canım ben sana cvp vereyim öylese ablam evlendiginde evine ilk kalmaya gittigimde görümcesi bana dediki ilk yattıgın evde bişe alırsan olur evlenecegin kişiyi görürsün demişti bende mutfaga giderek ekmek aldım ve gizlice yedimm sonra gercektende rüyamda eşimi gördümm aradan 2 3ay gecti evlendim rüyamda gördügüm eşimle... iyiki görmüşüm aşkımı .......

bende geçen gün ilk defa kaldığım bi evde anahtarı yastığımın altına koyup uyudum daha dogrusu koymuştum sonra yatağın diğer tarafına geçip yattım anahtarda arkadaşımın yastığı altında sanıyordum fakat arkadaşım daha sonra anahtarı tekrar yastığımın altına koymuş ben uyurken. rüyamdada sevgilimi gördüm beraber birşeyler yapıyorduk tren istasyonu tren vs gördüm yalnız ne kendimş net hatırlıyorum ne de sevgilimi sabah kalktığımda onun olduğunu biliyordum net olarak hatırlamasam da.. sonra arkadaşa dedim ne gördün rüyanda diye hiçbirşey dedi:) bende sevgilimi gördüğümü söyledim anahtarın yastığımın altında olduğunu bilmeden.. ve öğrendikten sonra çok mutlu oldum ve şaşrdım ama şöyle bir şey var ki ben sevgilimi zaten hep rüyamda görürüm. bu uygulama başarılı olmuş mudur bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz artık..

Bende kendim denemedim ama bunun için bir yöntem varmış. Şöyle ki ; tuzlu bir hamuru yersen ve o gece kimseyle konuşmadan yatarsan eşini görebiliyormuşsun ve tabi su içmekte yok rüyanda sana su veren kişiymiş hatta eşin. Bir arkadaşımın annesi bunu yapmış ve eşini görmüş artık ne kadar doğru bilemicem ama kaç yaşındaki kadınında yalan söyleyeceğini sanmıyorum :)

ben istiare gibi şeylerden çok korkarım,hiç denemedimde,ilk kez yattığım evde yastığımın altına anahtarda koymadım ama eşimi yinede bekarken rüyamda gördüm.bir motoru vardı rüyamda onu tamir ediyordu,sonra benim elimde bir erkek çocuğu,onun elinde bir kız çocuğu gördüm,eşim uzun boylu iri yapılı 35 yaşlarındaydı rüyamda.neyse yıllar sonra ben 24,o 26 yaşındayken tanıştık eşimle,tıpatıp rüyamdaki adamdı,üstelik sürekli arıza çıkaran bir motoru var,annesi hediye aldığı için satmıyorda.şimdi evliyiz ama hala çocuğumuz yok,birde o kısmı gerçekleşse tamam olacak,2 düşüğüm var benim:14:

Son düzenleme:
ben istiare gibi şeylerden çok korkarım,hiç denemedimde,ilk kez yattığım evde yastığımın altına anahtarda koymadım ama eşimi yinede bekarken rüyamda gördüm.bir motoru vardı rüyamda onu tamir ediyordu,sonra benim elimde bir erkek çocuğu,onun elinde bir kız çocuğu gördüm,eşim uzun boylu iri yapılı 35 yaşlarındaydı rüyamda.neyse yıllar sonra ben 24,o 26 yaşındayken tanıştık eşimle,tıpatıp rüyamdaki adamdı,üstelik sürekli arıza çıkaran bir motoru var,annesi hediye aldığı için satmıyorda.şimdi evliyiz ama hala çocuğumuz yok,birde o kısmı gerçekleşse tamam olacak,2 düşüğüm var benim:14:

canım içini ferah tut. Allah hakkında en hayırlısını versin inşallah. benim halam da 1 kez düşük yaptı, 1 kez de karnında öldü (vücudu tamamen su toplamıştı) aldırmak zorunda kaldı. ama şu an dünya tatlısı bir kızı var ;)

Back
X