- Konu Sahibi Guldendudarik
geçenlerde bende gördüm hemde bizim sınıftan benden büyük birini ama ne alakası var ki çocukla konuşmadık bile bide evlenirmişiz:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güldümm buna ya supermiş
gerçtekten rüyanda gördüğün kişiyle mi evlendin?
bir psikoloji uzmanından öğrendiğime göre rüyamızda sadece daha önce gerçtekte gördüğümüz kişileri görürmüşüz. beynimiz yeni insan yüzleri yaratamazmış. yani rüyamızda gördüğümüz ve tanımadığımız her yüz belki yolda yanımızdan geçen, cafede yan masadaoturan, ya da bi filmde dikkat etmediğimiz bi figüranın bilinçaltımıza yerleşmiş görüntüleri olabilirmiş..
gerçekten de ruyanda o gordugun kisiyle mi evlendin ???
yani o sabret gelecegim diyen kisi su an esin mi ?
Ne enteresan ya :) keske bende gorsem ilerde esim olacak kisiyi ...
nasil yapiyosunuz kizlar ?:44::44:
annem görmek için bişeyler yapmış ve babamı görmüşş
aynı şeyleri kız kardeşimde yapmıştı oda kocasını görmüştüüü
annen ve kiz kardesin hangi metodu uygulamislardi sevgilim06 ?:44::44:
bende bunu kuzenımden duymustum
ablasının evınde kalacakmıs daha küçüktük o zamanlar yatarken evın anahtarını yastıgının altına koymus teyzemızın oglunu görmüş rüyasında nasıl utanmıs bıze anlattı. o benden küçük ben onunla evlenmem falan dıye. bana da dedıler bnde yıne ablamın evıne gıtmıstım genc kızsın ya ayıp olur evlenecegım adamı merak edıyom dıyemezdım herkes yatınca evın anahtarını aldım koydum yastıgımın altına ruyamda bırini gordum zayıf 175 boylarında uyandım korktum sasırdım bıraz. daha önce hiç görmediğim biri. eniştem işe gıdecek dıye kımse gormeden erkenden kalkıp anahtarı kapıya taktım sadece ablama anlattım. salak sacmalama dedı.
ben bu gun rüyamda gördüğüm o adamla evlıyım
kuzenım mı? o da teyzemızın oğlu hakanla evlendı:)))
ısteyen ınansın ıstemeyen ınanmasın ama ınanmayan genc kızlar denesın...
iyi hersey güzelde.... nerden bulcaz hiç kalmadigimiz bir yeri, gidip'te orda uyumak için..... (((( :26:
Hiç gerek yok böyle şeylere kaderini yaşamak ve belirsizlik daha heycanlı değilmi :))))
Merhaba biliyorum bu konu daha öncede acilmistir ..ama yeni üyeler de geldi tabii onun icin yaptim..hic evlenmeden önce evleneceginiz kisiyi gördünüz mü?? Birşey yaptiniz mi yatmadan önce ?? Yada yatmadan önce evlenecegimiz kisiyi görmek icin hep düsünmek olur mu??
ben istiare gibi şeylerden çok korkarım,hiç denemedimde,ilk kez yattığım evde yastığımın altına anahtarda koymadım ama eşimi yinede bekarken rüyamda gördüm.bir motoru vardı rüyamda onu tamir ediyordu,sonra benim elimde bir erkek çocuğu,onun elinde bir kız çocuğu gördüm,eşim uzun boylu iri yapılı 35 yaşlarındaydı rüyamda.neyse yıllar sonra ben 24,o 26 yaşındayken tanıştık eşimle,tıpatıp rüyamdaki adamdı,üstelik sürekli arıza çıkaran bir motoru var,annesi hediye aldığı için satmıyorda.şimdi evliyiz ama hala çocuğumuz yok,birde o kısmı gerçekleşse tamam olacak,2 düşüğüm var benim