- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi Guldendudarik
benim annem şu tuzlu ekmek olayını yapmış..babamı görmüş...kız kardeşimde yaptıydı eşini gördüydüü...bende yaptıydım hiç birsey göremedimevde kalcam galiba heehhe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım yaptım ben ...Yastığım altına evimin anahtarıyla tarağımıda koydum.Karışık şeyler gördüm..her zaman rüyalarımı net görürdüm bugün göremedim kızlar..bugün gine yapam bakalım net görecem mi
Anladım canım.Haberlerini bekliyoruz yine o halde ben de denemeyi düşünüyorum deneyince sizi de bilgilendiririm.Nasıl olsa hayatımda kimse yok başka birisi çıakrsa gibi bir dert yok ben de deneyip görmek lazım o yüzden
adamlarla evlenip evlenip boşıcanmı yoksa onları...Allah korusun
Seda Sayan gibi yok kiz hec o potansiyelde bir insan degilim 2. denememde gördüm ama eski nisanlimi :2:
sedaecrin yaptın mı canımhaberdar et yaz buraya heee
Yptım balım yapmaz mıyım Farklı şekilde yaptım yalnız rüya da gördüm üstelik yalnız evleneceğim şahsiyeti uzaktan gördüm gelmedi yanıma sünepe
Mülk suresi 14. ayeti okuyacaksın canım yatmadan önce
'' Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr ''
7 defa okuyacaksın.Rüyanda neyi görmek istiyorsan onu niyet alacaksın dua edeceksin.
Sağ tarafına yatacaksın ve uyuyana kadar da Ya Habir Ya Alim esmalarını zikredeceksin.
Yukarıda verdiğim ayetin anlamı da '' O en ince işleri görüp bilmektedir ve her şeyden haberdardır '' demek.
Ben bugün tekrar deneyeceğim ayrıca
Sen de denersen belirtirsin görüp görmediğini
'' Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr ''sadece bu ayetimi 7 kez okunacak tatlım...
Aynen canım.Abdestli olman gerekiyor ayrıca yatğa girip uyumaya başladığın da abdestli ol ve o dediğğm esmaları da çekersen tamamdır.Ayeti yedi kez okuyunca da ne görmek istiyorsan niyet alacaksın.
tamam canım anladım..Yapacağım bugün..yarın paylaşırım gördüklerimi
Tamam canım.Rüyanı tam anlatma ama olur mu güzel rüyalar pek anlatılması iyidir çünkü Görüp görmediğini paylaşsan da yeter bizlere gelecekteki eşini
Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum
annemin dilinden yazıyorum
çok tuzlu hamur yapıp pişirin.akşam yatacağın yatağın altına ayak ucuna süpürge koyun.ayaklar süpürgenin üstüne gelecek.(çarşafın altına felan koyuluyo veya yatak)başucuna da tarak-küçücük el kuranı-makas koyuyosun yastığın altına.yatacağında abdes alıyosun.aklına gelen bütün sureleri okuyosun.bu esnada kimseyle konuşmuyosun.yaptığın ekmeği yiyosun.yatıyosun.niyetini düşün.
2 lokma felan yiyosun.su felan içmeden ekmeği yiyip yatıyosun.sabaha karşı görebiliyomuşsun.
kesinlikle kalkılmayacak.ve kimseyle konuşulmayacak (annem özellikle dedi)geç yatın ki kalkmazsınız.
1. seferde gözükmezse 2 ve 3.kez denenebilir.herhangi bir günde yapılabilir.(kalbimizi bozmıyacağız tabiki)
böyle yapmış annemle kardeşim denenebilir:44:uygulayıp gören olursa haberimiz olsun
ben 1 kere denemiştim ama görememiştim
böyle işte kızlar isteyen deneyebilir. annemler kuzenleriyle felan denemişler.
ben tekrar denicem bakalım görecem mi
herşeyin hayırlısı...
Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.
Tamam canım.Rüyanı tam anlatma ama olur mu güzel rüyalar pek anlatılması iyidir çünkü Görüp görmediğini paylaşsan da yeter bizlere gelecekteki eşini
eeee?? yaptınız mı? :)))))))) çok merak ettimmmmm..bize de söyleyin gördünüz mü? :)