Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenme teklifinde istediğim yüzüğün alinmamasi
- Konu Sahibi karisiky
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlenme teklifi yüzük
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.543
- 548
Adam kaç kere pırlanta almıştır bugune kadar ? Seven insan zaten sevdiği için en güzelini yapmak ister. Yetmemis demek ki parası. Durumu yetecek biriyle birlikte olmalisinizÇalışıyorum . Ayrıca ben istemedim kendisi almak istedi. Bende o zaman kendin al dedim. Beni götürdü istedgmi almak için
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
- 1 Aralık 2011
- 3.576
- 5.423
- 358
- 36
Ben eşime bi taşa o kadar para verme sakın demiştim sembolik Swarovski tek taş aldı bi yerimden de bişey eksilmedi. Gerçeğine vereceğimiz parayı daha işe yarar şeylere kullandık. Konu sahibi bide supriz falan sevmem demiş adama iyice kursakta heves bırakan türden. Planlı evlilik teklifi kadar saçma bişey duymadım.Bariz yüzüğün fiyatı için triplere girmişsin. Evlilik teklifinde sevgilin sana ne alsa sevinirsin eğer gerçekten seviyorsan. Evlilik teklifi aldığımda fiyatı hiç aklıma gelmedi o an bildiğiniz en güzel anı b*k etmişsiniz. Bence ayrılın ve kendinize pırlanta alacak birini bulun
- 29 Mayıs 2021
- 13.483
- 87.428
- 548
- 36
- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.185
- 798
Kendimi sizin yerinize koyamam arkadaşım ben ısmarlama evlilik tekliflerine karşıyım. Şıkırdık şıkırdık giyinip gideyim,adam önünde diz çöksün aaaa haberim de hiç yokkkk yüzük de sürprizmiş gibi olsun tarzım değil benim. Komik ve basit buluyorum böyle programları. Size tavsiyem yok bu sebeple, sadece şunu diyebilirim rahatlıkla, evlilik hayatınız çok çetin olacak bu kafayla giderseniz.
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.623
- 598
Aşkolsun size ya insteğramda 0.24 karatlık yüzük mü paylaşsın 0.31 karat dururken. Mervenin sevgilisi 0.83 karat almış kafam kadar, bu kızın eksiği ne? Planları da kendi yapması lazım çünkü yine paylaşımlarda hava atması çok önemli.Ne romaantizm katili bir çiftsiniz ya, sizi terketmek yerine evlenmeyi düşünüyorsa adamın da kafası gıdık bence. Böyle ömür geçer mi?
- 31 Ekim 2023
- 1.174
- 922
- 43
Evlilik teklifi dediğimiz şey sürpriz olur zaten. Ben bu adamla evlilik fikrine düştüysem yüzük ne ki sembol. Biz eşimle üniversite okurken bana gümüş almıştı hala da çok severek saklarım. Sonra evleneceğimiz zaman pırlanta aldı ben farkında bile olmadan. Hiç bir zaman almasaydı da neden pırlanta değil diye düşünmedim açıkçası beni sevdiğini biliyorum ben seviyorum daha ötesi var mı. Konu sahibi çocuk jest yapmak istemiş ama beğenilem yüzüğe parası yetmemiş açık ve net ki bu devirde olabilir 10 bin düşüğünü alsın ne olmuş yani. Ben istediği yüzüğe böyle tepki veren biriyle kendim evlenmek istemezdim açıkçasıBen eşime bi taşa o kadar para verme sakın demiştim sembolik Swarovski tek taş aldı bi yerimden de bişey eksilmedi. Gerçeğine vereceğimiz parayı daha işe yarar şeylere kullandık. Konu sahibi bide supriz falan sevmem demiş adama iyice kursakta heves bırakan türden. Planlı evlilik teklifi kadar saçma bişey duymadım.
- 16 Nisan 2008
- 5.226
- 14.077
- 773
Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim
Daha sonra parası cikismadi
bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim
Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş.
Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı.
Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi
bende benim beğendiğim o değildi ki dedim.
Sonra param buna.yetti
Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin
sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok
Evet yaptığı dogru değil ve evlilik icerisinde de icinden cikamadigi durumlarda bu yontemi kullanmasi büyük problemler oluşturacaktir.
Ama adamın parasinin çıkışmadıgini bilerek, istediğini yaptirmak için tutturan cocuklar gibi diğer yüzük diğer yüzük diye tutturan siz de hiç normal değilsiniz.
- 29 Mayıs 2021
- 13.483
- 87.428
- 548
- 36
Şaşırmış numaralı fotoğraflar, videolar sıra sıra paylaşılacak tabi.Aşkolsun size ya insteğramda 0.24 karatlık yüzük mü paylaşsın 0.31 karat dururken. Mervenin sevgilisi 0.83 karat almış kafam kadar, bu kızın eksiği ne? Planları da kendi yapması lazım çünkü yine paylaşımlarda hava atması çok önemli.
- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
Sen ve evlenirken kuyumcuya dahi goturulmeyip herseyini kayinvalidesi begenen ben
Inan ki hersey gelip gecici keske tek sorun yuzukle bitse. Daha sozu var, nisani var, dugunu var. Maddi guc yetmeyebilir. Herkese pirlanta da takilmiyor. Daimi olan mutluluk ama sizin aradiginiz baska seyler sanirim
Inan ki hersey gelip gecici keske tek sorun yuzukle bitse. Daha sozu var, nisani var, dugunu var. Maddi guc yetmeyebilir. Herkese pirlanta da takilmiyor. Daimi olan mutluluk ama sizin aradiginiz baska seyler sanirim
- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
Boşan, ben arkandayım. BoşanBence boşanın
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.543
- 548
Konu sahibi evliliğin içinde iyi ve çok zor günler olabilir . Biraz nasip bazilarinin kısmeti açıktır işleri yoluna hemen girer maddi yönden sıkıntı yasamaz . Biz çift olarak biraz hep zorlu yollardan gidiyoruz . Ama ben biliyorum ki sevdiğim insan aynı şekilde beni seviyor bir gün herşey yoluna girecek . Belki gerçekten sevseydiniz 0.10 karatin sizin hayatınızda lafı olmazdı. Bence sizin bu ilişkiyi sorgulamanız lazım
- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
Maddiyata düşkünsünüz bence. Ben adamın arkasındayım sonuna kadar haklı. Yok Planlı evlilik teklifi yok 30 karat yok 24 karat yüzük ne saçma iş bu. Yüzük için mi evleniyorsun? Yarın bir gün bilezik kavgası da edersiniz. 10 bilezik 5 bilezik bilmem ne. Kocam bana hediye alsa sizin gibi beğenmemezlik yaptıktan sonra napayım param buna yetti dese ben yaptığımdan utanırım ağlarım hatta. Çok terbiyesizce yaptığın.
Dürüst olmasını istemekte haklısın ama adamın üzerinde bu baskıyı sen kurmuşsun bence o da ne yapacağını bilemeyip böyle yapmış olmalı ama bence de ayrılmak sizin için en iyisi sonradan nişan sürecinde vs daha çok sıkıntı yaşarsınızBen sadece dürüst olmasını istedim
- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
dürüstlük değil ki adamı sıkıştırmışsın. O da size yetmeye çalışmış. İşin içinden çıkamayınca da yalana başvurmuş. Aranızda dürüst bir ilişki olsaydı birbirinize isteklerinizi net olarak söyleyebilirdinizBen sadece dürüst olmasını istedim