- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
bizde koşuşturmaktan görmüyoruz birbirmizi valla(((( artık bi ayar çekeriz :))))
)
akşam eve gelince yapmam lazım çoğıunu yoksa yetişmez
valla çok zor canım ya benimki hemen çakar mevzuyu :))))) allah sana kolık versin bende başka bişiler bulayım yemek hazırlamak falan yapamam anlar
günaydın bayanlar iyi sabahlarrrrrr goşgeldin pelin :)))))))
spaydicim bugün büyük gün akşam nelr yaptın bakalım biz anneme gittik akşam hazırlığı yapmadım bugünde geldi çattı pofff
dün 11'de eve geldik çamaşırlarımı topladı hiç bişey yapmadım korku filmi izledik
akşamdan yemeklerimi yapıyım dedim bizimki demez mi boşver çok yoruluyorsun yarına karpuz alırız yeriz bişeyler diyekızartma falan yaparsın diye.
bu akşamda markete falan gidicez alışveriş yapmaya acaba bonnyfooddan bişeyler mi yollasam kii
Seninde yalan olmuş haaaa :))) alışveriş yaparken bir şişe şarap alın olmadı baş başa içersiniz :) bizde 2 gecedir uyuyamıyoruz pazar gecesi köpek havlamasından dün gecede hesap kitap işleri uzun sürdü üstüne birde etraftan tıkırtılar gelince sabaha kadar oturduk bugün erkenden yatmayı düşünüyoruz rüyamızda kutlucaz sanırım :))
bonyfood güzel olabilir eğer seviyorsa ben bir kere aldımda hiç beğenmedi kaldı öle ben yeim hep :)))
bonyfood almayı düşünürsen indirim kodu var bende bir arkadaşımdan almıştım ama kullanmıcam sanırım 25 tl lik olması lazım
içki içmiyoruz yaaa
çok kararsız kaldım yaaa bonnyfood için kartını istemem lazım ben kredi kartı kullanmıyorum
HIMMMM o zaman bonyfoodda zor havalede yapabilirsin belkim bir bak istersen ya da eve giderken küçük bir hediye bişi al bir pasta falan bonyfooddan daha güzel olur bence :)))
bende öyle minik pasta alalım desem normalde hiç sevmem şaşırır kalır en güzeli eve gidip kendim ufak tefek bişeyler yaparım
zamanın varsa yap tabi tatlım ya,bende isterdim ama olmadı hafta içi olunca,,,birde aynı iş yerinde çalışınca beraber eve gidiyoruz ,,allah tan dün ben onun bindiği arabayı kaçırınca arkadaki arabayla geldim o görmeden aldım pastayı,bu arada internetim açılsın bir kaç foto yüklicem dış çekimlerle ilgili
bizde akşam birlikteyiz. mecbur eve gelince yemek hazırlarken yapıcam bi yandan bişeyler
benimde dış mekan resimlerim hala alamadım evde bu seferde flash dıske atmaya üşeniyorum. yarın eklerim face
valla benimkilerde flasshta bin tane nasıl seçicem koyucam albüm belirlicem bilmiyorum,
bizim de öylece duruyor akşama ayarlarız bastırmamız lazım
bastırmayı hiç karıştırma ya,öff bide millete dağıtıcaz oda büyük iş,..ben yemek tarifi bakmaya gidiorum:)))