Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar. iyi düşünmüşsün ceylin:)
bizimde düğünümüz 19 haziranda:)))
sevgilimin iş yoğunluğu nedeniyle balayı programımızı kısaltmak zorunda kaldık biz. 3 gün tatil yapacağız. sonra temmuz sonu yeniden 2.balayına gideceğiz:)))

tv karşısında uzanıp sarmaş dolaş film izlemek gibisi olabilirmiiii...

Bu bile şahanee...

evet biz film izlemedik ama yeteneksizsinizi izlemiştik kışın bi kaç kere çok zevkli

biz dün evde belgesel izledik. bide çekirdek aldık
belgesel,çok romantikkk

temizliği bitirdiniz galiba arkadaşlar

ben son ana kadar halı süpürüyodum tozlar uçuşuyodu sürekli

hala da öyle ya neysee

yün halıları yıkatmak şart oldu

benim 3 aydır serili halılar hala bi sürü hav çıkıyor geçen hafta balkona atıp silkeledik ,seneye yaza yıkatırız

ooo Temizlik çoktan bitti
ama perşembe eve gidip üzerinden bi kez daha geçicem
ben son temizliği b itirdim çok şükür,
benim 8 ay olcak hala çıkıyo canım

shaggylerde sorun yokta holdeki yün halı feci tüy döküyo...

bir gün tüysüz kalıcak diye korkuyorum

benim shaggylerdede tüyler uçuşuo valla,zor işimiz süpürgeyle dolancaz bi kaç ay

yaaa ben de vip üye olmak istiom amaaaa

kızlar bu arada obez gelin olcam sanırım..stres ben de iştah olarak vücud buldu! göbeğim popomdan bile daha büyük şu an!!!!!!!! son 3 hafta için acil bi diyet programı olan var mıııı????

Hoşgeldin canım yoğun istek üzerine haziran ayı sonuna kadar herkes vip üye ben hergün mekik çekiyorum ,göbüşümü yok etmek için,benden sana tavsiye kahvaltıyı süper yap akşamı azalt
yani sabah kral gibi,öğlen prenses akşamda fakir gibi ye

ohoooo ceylincim ben fenalardayım ama yaa gün boyu kraliçeyim resmen! hiiiç durmadan yiyorum..hani derler ya son haftalarda gelinler kilo verir die sanırım ben o tezi fena halde çürüteceğim.....

ohoooo ceylincim ben fenalardayım ama yaa gün boyu kraliçeyim resmen! hiiiç durmadan yiyorum..hani derler ya son haftalarda gelinler kilo verir die sanırım ben o tezi fena halde çürüteceğim.....
benimde iştahım çok kesilmedi,hiç kilo kaybımda yok,aman boşver koyver gitsin

selam kızlar ben de 13 temmuz da evlenicem inşallah daha var benimkine :)
oo şanslısın bizim neler yaşadığımızı görceksin,evlendikten sonra neler yaptık noldu anlatırız biz sana burda
102 gün sonra burdayım inşaAlllahhh

gel gel,şeker bekliyoruz,yoklama alıcam düğünlerden sonra herkes burdamı diye

kradesecim biz alm tatlım altın bilgileri? :)))

bu arada 14 gün kalmış ama bende hala heyecan yok..normal miyim ben yaaaaa.....??

kendi evimden yazıyorum. anca internetimi halledebildim.
ne güzelmiş ya. herşey senin :))

Kızlaarr 41 günlük evliyim,hamdolsun çok güzel gidiyor,Allah herkese huzur versin.. Yıllar ayları aylar haftaları kovaladı derken ahanda evlendik,ee şimdi napcaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…