- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
HAHAHAH benimde tam 6 gün
ama 26 gün sonra bu topicte olacağım :92::92::92:
Bende varım bende.... speeddy gibi benimde 6 günüm var.. hepimiz aynı zamanda sayılırız
tamam sende gel 2.vip üye hoşgeldinevet balayı falan filan derken 15-20 gün sonra başlarız toplanmaya:80:
Hoşbuldukk... Evet anca fırsat buluruz artık.. Kendimizi nasıl bulucaz acaba evlendikten sonra.. Umduğumuz gibi mi daha farklımı.. Hiçte öyle değilmiş dediğimiz şeyler olucakmı .. vs vs :26: Heyecanlandım :89:
bende çok merak ediyorum,balayından geldikten sonra nasıl olcak,ilk yemek yapışımız,ilk tartışmamız ben bi tane günlük alıcam evlilk günlüğü yapıcam ,burasıda online günlük gibi gerçide,,herşeyi paylaşıcaz beraber sonra bebişlerimiz olacak ,o dönemleri hepsini paylaşırız burda ne güzellllll:90::97:
inanılmaz stresliyim yaaa sizde öyle misiniz? işyerinde falan hiç elimi işe sürmek istemiyorum
inanılmaz stresliyim yaaa sizde öyle misiniz? işyerinde falan hiç elimi işe sürmek istemiyorum
offf o günler gelecek ama aynen dikkat ettiğim herşey zarar görüyor tırnaklarım zaten cabası.
cumadan beri aynı iş üzerinden stres yapıyorum aslında yapmamak en iyisi rahat olmak
bende bende bende son 12 gün
ama temmuzda katılacam aranıza malum 1 aylık izne cıkıyorum hazıran 1 de
işte hep ilk 5 te görmek istediğim,insan geldi:) etti 3hoşgeldin tatlım ,neler paylaşıcaz bakalım burdan,seviyorum sizi
artık yemek tarifleri
ev temizleme de püf noktalart.
hatta işi ilerletip görüşelim yaa kızlarkaç kişi vardı istanbuldan
tabi tabi herşeyi,paylaşıcaz,ilk aile yemeklerinde ne pişireceğimizde konuşurz,
ben radyologgun topicindede hep söylerim,gelip gidelim birrbirimize diye ben istanbuldan değilim kocaeli deyim ama olsun 1 saatlik yol nolcakki,