- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
HAHAHAH benimde tam 6 gün
ama 26 gün sonra bu topicte olacağım :92::92::92:
15 günlük evliyim geldim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAH benimde tam 6 gün
ama 26 gün sonra bu topicte olacağım :92::92::92:
herkez gelsin işte buraya bizimde 3 hafta oldu hepimiz yeniyiz işte
benim de 1 ay olacak 6 sında. evet çok zor ev iş ama Allah razı olsun kocam her işte yardımcı. yoksa dayanamazdım ben.
Selam millet ben de geldimmmm :))))) ben de evleneli 1 ay olucak yarın günler ne çabuk akıp geçiyor yahuuu :)))))))
gel yarın beraber kutlayalım şaka bi yana da bişeyler yapıyım diyorum ilk ayımız yaaa
yaaaa bende yazınca farkettim yarın özel bişiler yapmak lazımmm :))))))) poffff
kızlarr hepinizi tebrik ederim, mutluluklar dilerim :) benim erkek arkadaşımın ailesi de dün bize tanışmaya geldiler. hepsiyle önceden tanışıyor olmama rağmen ilk anda çok heyecanlandım ama herşey güzel geçtiSelam millet ben de geldimmmm :))))) ben de evleneli 1 ay olucak yarın günler ne çabuk akıp geçiyor yahuuu :)))))))
merhaba hoşgeldin :)))))))) nice aylara,yıllara inşallah :))))arkadaşlarım merhaba bugün tam bir ay oldu ve ben iş başı yaptım ben yokken buraları boş bırakmamışsınız
evimde internet yok bağlanmasını bekliyorum 10 güne kadar bağlanır.biz bugün özel bişey yapmayız herhalde ,yıl dönümünde inşallah:) şu internetim gelsin detaylı detaylı yazacağım herşeyi size..ilk tartışmalar başladımı bakalım benim balayında başladı:81:
bizde koşuşturmaktan görmüyoruz birbirmizi valla (((( artık bi ayar çekeriz :))))VALLAHİ YAA.
akşamda kayınvalidem yemeğe çağırdı 1 haftadır adam akıllı görmüyoruz birbirimizi akşam eve gelir yarına bi kaç bişey yaparım yemek olarak
yarında eşim işten gelmeden bişeyler yaparız hazırlarım yani
kızlarr hepinizi tebrik ederim, mutluluklar dilerim :) benim erkek arkadaşımın ailesi de dün bize tanışmaya geldiler. hepsiyle önceden tanışıyor olmama rağmen ilk anda çok heyecanlandım ama herşey güzel geçti
magrenta senin düğün fotoğraflarını çok merak ediyorum canım, albümde var demişsin ama ben bu albüm olayını çözemedim. nerden görebilirim :44: