Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar günaydın,,,aile yemeklerine başladınızmı bakalım,biz başladık hatta ben geçen cuma kayınvalidemle annemleri ağırladım:)

kızlar günaydın,,,aile yemeklerine başladınızmı bakalım,biz başladık hatta ben geçen cuma kayınvalidemle annemleri ağırladım:)

Evet ben erken başladım sanırım balayı dönüşü c.tesi kayınvalidem,annemler,teyzemler,dayımları ağırladım zor oldu ama yine de çok güzeldi ondan sonraki haftamızda da eşimin iş arkadaşları geldi

bende haftaya ,ablalarını çağırayım diyorum,ondan sonraki haftada iş arkadaşlarımı kahvaltıya çağırıcam,aynı işte olduğumuz için arkadaşlarımız ortak:)
sen ne yemek yaptın..ben papaz yahnisi ,tarhana çorbası pilav patlıcan ezme salata,barbunya yaprak sarması bide ıvır zıvır ,tatşlı olarakta kadayıf yaptım

benim de önümüzdeki haftaiçi 1-2 arkadaşlarım gelecek ama kesin değil bakalım. annemlere menüyü tek başıma yaptım. 1 gün önceden tatlı mı çorbamı yaptım.

* mercimek yemeği
* fırında patates tavuk
* etimekli tatlı
* amerikan salatası
* yeşil salata
* kırmızı biber meze olarak
* biber dolması
* makarna

ohh ohh menü güzel ,ya speddy bişi dicem bizim ev hep dağılıyor ,akşam 6 da eve geliyorum ,derle topla,yemek bulaşık 11 oluyr saat uyuz oluyorum akşamları ayaklarımı uzatıp oturamıyorum ,sende durum ne:18:

ohh ohh menü güzel ,ya speddy bişi dicem bizim ev hep dağılıyor ,akşam 6 da eve geliyorum ,derle topla,yemek bulaşık 11 oluyr saat uyuz oluyorum akşamları ayaklarımı uzatıp oturamıyorum ,sende durum ne:18:

ben de işten çıkar çıkmaz yemeğe giriyorum hazırlıyorum yiyoruz falan işte. bulaşıkları topla aynen dedğin gibi devamlı bi dağınıklık oluyor genelde oda oda temizliyorum. ne biliyim mesela bu akşam pencerelerimi silicem alt kat olduğu için hemen kirleniyor ütülerim var bide ben genelde yemekllerimi akşamdan yapıyorum gerçi bugüne yemeğim yok. dün annemler geldi oturduk hiç yapasım gelmedi

yalnız olmadığımıza sevindimoda oda yapıyorum bende ,salonu kapattım zaten çok pisleniyor bıktık temizlemekten ,kapının altınada ıslak bez sıkıştırdım toz moz girmesin diye,banyo çok kirleniyor ,sürekli saç ,su sinir oluyorum,mutfak her daim dağınık zaten,benimki abur cubur hastası sürekli yior

biz salonda oturuyoruz diğer odamızda zaten tv falan yok bi tek köşe takıkmı var
her oda aynı derece de kirleniyor bi yemek odamız işte genelde temiz kalıyor orası kapalı benimde misafir falan gelince işte kirleniyor.
bizimde banyo berbat oluyor hele bide ayna musluk arkasına kadar devam ediyor elden sıçrayanlar iz yapıyr devamlı temizliyorum.
bu akşamda işlerimi birazcık yapmam lazım c.tesi de çalışıyorum zaten

allahtan kocişlerimiz yardım ediyor yoksa çekilcek hayat değil ilk tartışmalar başladımı:)

akşama hiç yemeğim yok ya evde patlıcan,kabak falan var yemeğini mi yapsam yoksaa kızartma gibi mi bide pilav var işte

oyyy temizlik ve yemek muhabbetleri başlamaışşşşş

ben temizliği genelde cuma akşam iş dönüşü yapıyorum.Benim malum yemek derdim yok kayınvalidem yapıyor üstünde oturuyorum ben sofra hazırla kur topla kaldır bulaşık yıka ile uğraşıp doğru yukarı çıkıp bütün evi temizliyorum camlar hariç 1 ay oldu leş gibi bu hafta camlarımı silicem :))) pazar günü annemleri çağırcam yemeğe :)))
temizliği eşimle beraber yapıyoruz ben toz alıp süpürüyorum o da balkonu yıkayıp yerleri siliyor sonra ben bayoyu temizliyorum ve işimiz bitiryor :) haftasonuda rahat rahat geziyoruz.
beni en çok zorlayan banyo oluo heryerde saçlarım ve lavabonun su lekeleri eşim sağolsun lavabobun altını cam yaptırmış hergünb silmek gerek (((

HAHAHA alemsiniz yaa zaten balayında saçma sapan detaylardan bişeyler çıkıyor sonra oturup gülüyoruz halimize.

magrenta yemek konusunda şanslısın dün bende geç çıktım eşim yapmış yemekleri pilav bugüne de kaldı

bizim muhabbet evde yaşamaya başladığımızdan itibaren hayata geçti:)
ne güzel işte eşlerimizle beraber yapıyoruz ,ama yine beraber kirletiyoruz:)))su lekeleri saç bide tırtıl cesetleri:)))çok tırtıl var bahççeden gelip duruyor eve girince ölüolar ,bide onlarla uğraşıyorum:)))))

yane şimdilik öle işleri toparlayana kadar hala koşturmaca devam ediyor bizde alıncaklar var hala (( iş ev temizlik alışveriş hayat çok yorucu sende eşin yapmış süper biz 2 yumurta kırardık büyük ihtimal eşim anca ya yumurtalı patates yapar yada salata :))))

ıyyyyy sende durum kötü neyseki tırtıl cesetleri yok evde bizimde bahçeli 2.kat sinek böcek oluo arada bende daha çok örümcek var hangi arada gelip yerleşiolar anlamıyorum

Benım düğünüm 28 mayısta oldu yani yaklaşık olarak şuan 40 günlük evligim ve 40 ım bugun cıkacak hayde bakalım

ayy kızlar sizinle aynı şeyleri paylaşıyorum.

evlilik hayatı güzel ama yorucu sanki ya(((
hep geç saatlerde yatıyoruz walla yastık gösterseniz uyuyacak vaziyette geziyorum ortalıkta.
hergün birşeyi yapıyoruz ama yine iş çıkıyor.
mesela kirli sepetim kapanmayacak dereceye geldi ve en son pazar günü makina açmıştım. 2 kişiden bu kadar kıyafet nasıl çıkıyor anlamıyorum ki.

genel temizliği eşim işteyken cumartesi yapıyorum ama mutfak ve banyoyu mecburen her gün silmek gerekiyor.
bir de oturma otasını 2 günde bir şarjlı süpürge ile silip süpürüyoruz oranın camını hiç kapatmıyoruz çünkü çok toz oluyor bir de halının tüyleri zaten(((((((

eşim yemeği fallan yapıyor ama o yapıncada mutfak çok dağılıyor. hala tam düzen oturtamadık sanırım ondan bu kadar yorucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…