Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bencede şu düğün telaşeseı bi gecsın özellıkle görüşmek istedıgım 2 ınsan var bakalım hayırlısı belkım olar

olar olarr inşallaahhhh,,dediğin gibi başlarız 2 ay sonra kocişleri çekiştirmeyee,çorabını toplamıyor,herşeye karışıyor diye

arkadaşlar ben evliyim ama yine de yazmak istedim...

sizi şu an çok iyi anlıyorum...

ne güzel heyecanlardasınız...

bu günleriniz çok güzel stres yapmadan tadını çıkara çıkara geçirin...

bekarlığın son günleri...

ama şu da bir gerçek kii...

evlilik gibisi yoooookkk...

harika bi şeyy...

hepinize şimdiden kocaman kocaman mutluluklar diliyorummm...

Son düzenleme:

tatlım hoşgeldin,,,bizi anlaman ne güzel sende geçtin bu yollardan ve şimdide biz geçiyoruz,bu arada evlilik için söylediğin herşey çok yüreklendirici ,mutluluklar dilerim sende burda kal ozaman

ne güzel allah mutlulugunuzu daim etsın ay şu 12 gun hemen gecse gitse bak böyle diyenler olunca iice özenıyorum yaaaa

evet bi çok işimiz çok şükür halloldu
rahatım ama işler mahvediyor beni aslında böyle olmama hiç bi neden de yok.
yarın arkama bile bakmadan çıkıp gidicem ne mutlu bana :86::86::86::86::86:
sende rahat olur dini nikah çok kısa sürüyor dert etme.

tabi tabi herşeyi,paylaşıcaz,ilk aile yemeklerinde ne pişireceğimizde konuşurz,
ben radyologgun topicindede hep söylerim,gelip gidelim birrbirimize diye ben istanbuldan değilim kocaeli deyim ama olsun 1 saatlik yol nolcakki,

aynen görüşürüz canım hatta ben sizi davet ederim bak gelirsiniz evlenelim de

tatlım hoşgeldin,,,bizi anlaman ne güzel sende geçtin bu yollardan ve şimdide biz geçiyoruz,bu arada evlilik için söylediğin herşey çok yüreklendirici ,mutluluklar dilerim sende burda kal ozaman

bekarlığa sultanlık evliliğe esaret gözüyle bakanları anlamıyorum gerçekten...

kesinlikle böyle değil...çifler birbirlerine güvendikten sonra ve birbirlerine nefes alacak

özel zamanlar bıraktıktan sonra herşey şahane ilerler...evlilik gönül bağı ile olmalı her dakika dip dibe

olmak zorunda değiliz...birbirimizi sık boğaz etmediğimiz sürece bence sorun olmaz diye düşünüyorum...

burda evlilikle ilgili olumsuzlukları okudukça da şaşırıyorum kimi zaman...

allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın inşallah...

bende ederim sizde gelirsinzi:))

inşallah canım ,s,z,nkide hiç bozulmasın darısıda bizim başımıza

Ceylincimm topiğin hayırlı olsun tatlım, 95 gün sonra bu topiğe ben de dahil olacağım

ne güzel allah mutlulugunuzu daim etsın ay şu 12 gun hemen gecse gitse bak böyle diyenler olunca iice özenıyorum yaaaa :d

tv karşısında uzanıp sarmaş dolaş film izlemek gibisi olabilirmiiii...

Bu bile şahanee...

temizliği bitirdiniz galiba arkadaşlar

ben son ana kadar halı süpürüyodum tozlar uçuşuyodu sürekli

hala da öyle ya neysee

yün halıları yıkatmak şart oldu

evet halı tozu cok cıkıyo temızlık bittide halı tozlarıyla epey bir vakıt ugrasacam sanırım süpürwomen olacam

evet halı tozu cok cıkıyo temızlık bittide halı tozlarıyla epey bir vakıt ugrasacam sanırım süpürwomen olacam

benim 8 ay olcak hala çıkıyo canım

shaggylerde sorun yokta holdeki yün halı feci tüy döküyo...

bir gün tüysüz kalıcak diye korkuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…