Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

geçen pazar annemleri yemeğe çağırdık. eşimle birlikte bir sürü çeşit yaptık ama sıcaktan kimse doğru düzgün birşey yemedi. ama sofram zengin oldu. insanın kendi evinde birilerini ağırlaması daha farklı ve güzelmiş.

haftaya da amcamları çağıracağım yemeğe. kayınvalidem şehirdışında zaten bayramda biz gideriz muhtemelen.
diğerlerini de ara ara çağırırız ilerleyen zamanlarda, yazın haftasonlarını daha keyifli geçirme taraftarıyız ailecek:)))

çamaşır konusunda hafta da 2 kez mutlaka açıyorum. çünkü eşim hergün 1 gömlek değiştiriyor malum yazın terliyor hava sıcak

OFFF çamaşır ve temizlik demeyin nolurr bende size ütü derim hehehe
ben daha sabah attım renklileri gidince çalıştırıcam haftada 1 ya da 2 kez bende çalıştırıyorum makinayı bu hafta renkliler ve çarşaflar ve havlular yıkanıcak 2 haftada bir nevresimleri yıkıyorum yıkamak mesele değilde takıp çıkarmak zor gelio eşim havlı çarşaf sevmio onlar lastikli evdekiler lastiksiz çıkıp duruo pofff yaaa hayat ne kadar zor gerçekten bugün uykum var 10da yatıyorum denmiyo malesef

aynen ben de uykuya hasretim....o kadar çok ütü var ki yapılacak...karar verdim ütülenecekler boyumu geçsin öle yapcam yarın sabahtan yaparım öğlen işe gitcem

ama koccacik süper yaa...ben dün dayanamadım işten dönünce uyumuşum canım benim evi tamamen süpürmüş yiyecek bişiler hazırlamış akşam 8 buçuk gibi uyandırdı :)) bu akşam da tavuk sote yapim diorum yarın da yer ben akşam yemeğinde yokum..c.tesi de akşamcıyım o güne de kuru fasulye yapıp süpriz yapmak istiorum zaten ben hiç sevmem ben yokken yesin işte :)

yaw 2 kişiyiz haftada 2-3 makina çamaşır çıkıyor anlamıyorum. ütü zaten ayrı bir dert ya. her hafta 6 gömlek 3 pantolon fix çıkıyor zaten.son ütülü gömleği de yarın giyecek. mecburen yine ütü hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor((

günaydın arkadaşlar. cumanız mübarek olsun.
dün akşam işlerimi yapamadım bi tek banyomu temizledim işte bide cam önlerine su döktüm
ütüm falan bugüne kaldı nevresimlerim de kurusun diye bekledim 2 iş yapmayım

uykulu ama cuma olmasından dolayı coşkulu:))

speedy akşamları uykum gelmiyor geç saate kadar oturuyoruz sabahta kalkınca öğlene kadar kendime gelemiyorum. ne olacak böyle bilmiyoum walla(

sen nasılsın

aynen bende öyle dün banyo yaparken bulaşık mak. çalıştırdım banyomu yaptım makineyi bekledik. 1,5 yattık.
sabah geç kalktık 8 De. zor geliyor yaa hala aptal gibiyim

off kızlar yaa ütü yapmam lazım..daha yatağı bile kapayamadım..çok üşengecim bugün bi de akşamcıyım iişe gitcem aman yaaaaa.......

sanırım ütü masasını salona geticem klimanın altında rahat rahat yaparım belki.......ben ev işi yapmak isteemiorum bugün yaaa....

vardiyalı çalışmak güzel oluyordur yaaa tüm işlerin biter en azından
benimde duruyr ütüler boşver akşama yapmayı düşünüyorum nevresimlerimi yıkadım kurumuştur akşama yemeğim de yok
ve iş çıkışı pazara gidicem

yaa iyi mi kötü mü bilmiorum spaydicim..çok yoruluorum sadece onu biliorum..bi de sanırım hasta oluorum boğazım falan fena ağrıo

en azından aşkımın eşyalarını ütülim bari yaa....akşama da dünden kalma yemek ve pilav var..ısıtır yer herhalde..bu saatten sonra yemek yetiştirmem zor gibi..herşey buzlukta çözülmez ki....

dikkat et canım ilaç falan iç bari hasta olma
var ise ne güzel uğraşma boşver ben günlük yapıyorum genelde nadir ertesi güne kalıyor dün kızartma yaptım. fazladan kızarttım.
attım buzluğa başka zaman çıkartıp çözücem üstüne domates sos yaparım bitti

Kızlar günaydınnnn ,dün eve gittim,perdemle aynı olan yatak örtümü paketleyip kaldırdım ,hergün onunla uğraşmak çok zor ,yastıkları örtyü hepsini kaldırdım ,bugün yatak örtüsü bakacağım....midafir gelince koyarım artık,gelinlik gibi örtü zamanımı alıyor..oh bee kaldırdım rahatladım..şimdide internetten haftalık yemek listesi çıkarıp yarın yapıp buzluğa koyup pişirmeye hazır halde bırakıcam,,çalışan kadınlar pratik ve hızlı olmayı da öğreniyorlar..herşey hızlı hızlı,ütü hızlı kahvaltı hızlı ,banyoda hızlı ,sabah işe giderken hızlı

oldum olası o gelinlik gibi yatak örtüsünü sevemedim çok itici geliyor benimde saten yatak örtüm kaldırırım diyordum ama sevdim sonra günlüğüme dönerim birazcıkta onu kullanırım.
buzluğa kızartma at canım kabak,biber,patlıcan çok güzel oluyor

ütü benide çok sıkıyor bunalıyorum ,ütünü balkonda yap ,yada akşam en serin odadayap tatlım bide oturarak yap belin ağrımasın ,tv nuda aç yada müzik zaman geçer...ev işleri çok bunaltıyor gerçekten ,evlenmeden en geç 22.30 da yatardım şimdi 12 de yatarsam şükrediyorum,anneciğim yemekleri hazırlar ütümü yapar kahvaltıya kaldırrdı,yinede bazen beğenmediğim yemek olunca bağrırdım,pişmanım((((((((((

cumartesi full temizlik ve yemekle geçecek,hafta içi çalışcaz ,ne zaman gezicez,gezmek vakit kaybı geliyor artıki,gezene kadar evde ünya kadar iş bititirm diorum:)=))))))

ne bilim bi hevesle yaptırdım yine görünüşünü seviyorumda asla uğraşamam hafta içi,,,kızartma nasıl kızartıp soğutup buzluğa atıp,sonra çözülmesini bekleyip yicez nasıl olcak tatlım

ne bilim bi hevesle yaptırdım yine görünüşünü seviyorumda asla uğraşamam hafta içi,,,kızartma nasıl kızartıp soğutup buzluğa atıp,sonra çözülmesini bekleyip yicez nasıl olcak tatlım

aynen kızart saklama kabına koy sabahtan çıkart işe giderken akşam üstüne sos yap yada yoğurt nasıl severseniz güzel oluyor patates bile olur o bile güzel oluyor. soğuk olmasın derseniz ısıtırsınız
cuma akşam tüm işlerimi yapmam lazım yarında eşim süpürüp siler akşam tozumu falan da alırım malum çalışıyorum c.tesi offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…