-
- Konu Sahibi ceylin2011
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?
uykulu ama cuma olmasından dolayı coşkulu:))
speedy akşamları uykum gelmiyor geç saate kadar oturuyoruz sabahta kalkınca öğlene kadar kendime gelemiyorum. ne olacak böyle bilmiyoum walla(
sen nasılsın
off kızlar yaa ütü yapmam lazım..daha yatağı bile kapayamadım..çok üşengecim bugün bi de akşamcıyım iişe gitcem aman yaaaaa.......
sanırım ütü masasını salona geticem klimanın altında rahat rahat yaparım belki.......ben ev işi yapmak isteemiorum bugün yaaa....
yaa iyi mi kötü mü bilmiorum spaydicim..çok yoruluorum sadece onu biliorum..bi de sanırım hasta oluorum boğazım falan fena ağrıo
en azından aşkımın eşyalarını ütülim bari yaa....akşama da dünden kalma yemek ve pilav var..ısıtır yer herhalde..bu saatten sonra yemek yetiştirmem zor gibi..herşey buzlukta çözülmez ki....
ütü benide çok sıkıyor bunalıyorum ,ütünü balkonda yap ,yada akşam en serin odadayap tatlım bide oturarak yap belin ağrımasın ,tv nuda aç yada müzik zaman geçer...ev işleri çok bunaltıyor gerçekten ,evlenmeden en geç 22.30 da yatardım şimdi 12 de yatarsam şükrediyorum,anneciğim yemekleri hazırlar ütümü yapar kahvaltıya kaldırrdı,yinede bazen beğenmediğim yemek olunca bağrırdım,pişmanımoff kızlar yaa ütü yapmam lazım..daha yatağı bile kapayamadım..çok üşengecim bugün bi de akşamcıyım iişe gitcem aman yaaaaa.......
sanırım ütü masasını salona geticem klimanın altında rahat rahat yaparım belki.......ben ev işi yapmak isteemiorum bugün yaaa....
cumartesi full temizlik ve yemekle geçecek,hafta içi çalışcaz ,ne zaman gezicez,gezmek vakit kaybı geliyor artıki,gezene kadar evde ünya kadar iş bititirm diorum:)=))))))vardiyalı çalışmak güzel oluyordur yaaa tüm işlerin biter en azından
benimde duruyr ütüler boşverakşama yapmayı düşünüyorum nevresimlerimi yıkadım kurumuştur akşama yemeğim de yok
ve iş çıkışı pazara gidicem
oldum olası o gelinlik gibi yatak örtüsünü sevemedim çok itici geliyor benimde saten yatak örtüm kaldırırım diyordum ama sevdim sonra günlüğüme dönerim birazcıkta onu kullanırım.
buzluğa kızartma at canım kabak,biber,patlıcan çok güzel oluyor
ne bilim bi hevesle yaptırdım yine görünüşünü seviyorumda asla uğraşamam hafta içi,,,kızartma nasıl kızartıp soğutup buzluğa atıp,sonra çözülmesini bekleyip yicez nasıl olcak tatlım