- 25 Mayıs 2019
- 54
- 68
- 8
- 40
- Konu Sahibi siyah_zeytin11
-
Erkekler bu konuda daha şanslılar. Kadınların maalesef biyolojik saat olayı var işte. Doğurma yaşı denen olay can sıkıcı. Daha geçen bir arkadaşım 30 yaş üstü istemediğini söylemişti. Erkekler bu konuyu önemsiyor maalesef.Bu tarz yorumlara aldırma, defalarca yazıldı diğer üyeler tarafından, kendilerince teselli etmeye çalışıyorlar ama moral bozukluğu ve negatiflik yaratıyorlar farkında değiller.
Sadece mutlu evliliklere odaklan ve bunu iste. Neyi istersek o gelir, her şey bizden aslında. Bunu ben de yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince, zamanını Allaha bırakıyorum...
Erkekler bu konuda daha şanslılar. Kadınların maalesef biyolojik saat olayı var işte. Doğurma yaşı denen olay can sıkıcı. Daha geçen bir arkadaşım 30 yaş üstü istemediğini söylemişti. Erkekler bu konuyu önemsiyor maalesef.
Yo bu arkadaş benim bir arkadaşım, öyle muhabbet açılınca fikrini söylemişti. Ama ben genel olarak erkeklerin böyle düşündüğüne inanıyorum. Mesela 3 ay önce 39 yaşındaki bir doktorumuz 18 yaşında bir hemşire arkadaşımızla nişanlandı. Bu yaz evleniyorlar. Arada neredeyse 20 yaş var. Evet konuşuldu mu konuşuldu tabi aradaki yaş farkı. Ama tam tersi mesela hiç olmaz mümkün değil.Önemseyeni denk gelmiştir sana. Kendinden büyük kadınlarla evlenenler de var. Yaş kriteri bence çok saçma, herkesin biyolojik yaşı ve saati farklı.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin:) 30 yaş üstü istemem diyen dar kafalı biriyle olup ne yapacaksınız? İlerde de sen yaşlandın deyip başkasına aşık olur bu tipler.
Ben de önceden sizin gibi düşünürdüm. Ama daha sonra hem okuyup hem meslek sahibi olup aynı zamanda güzel bir evlilik yapan arkadaşlar da gördüm. Tek başarısı evlilik olanlar var ama bu olayı dengede tutanlar da var. Dolayısıyla sanırım biz bir yerde hata yaptık.Ben de sizinle aynı durumdayım ama arkadaşlarıma böyle bir konuyu söylemek istemem çünkü sürekli 'Ayy yazık kimseyi bulamadın, yalnızlık zor olmuyor mu, nasıl yalnız yaşıyorsun, ben kocisim olmadan bir hayat düşünemem 'gibi cümleler kuruyorlar. Anlayacağın tek başarısı evlilik olmuş insanlar benim üzerimden kendini tatmin ediyor. Bunlar biri olsa da tanıdık 'ay kimse de yok ki herkes evli ' diyor. Ya da buldukları çer çöp
Yo bu arkadaş benim bir arkadaşım, öyle muhabbet açılınca fikrini söylemişti. Ama ben genel olarak erkeklerin böyle düşündüğüne inanıyorum. Mesela 3 ay önce 39 yaşındaki bir doktorumuz 18 yaşında bir hemşire arkadaşımızla nişanlandı. Bu yaz evleniyorlar. Arada neredeyse 20 yaş var. Evet konuşuldu mu konuşuldu tabi aradaki yaş farkı. Ama tam tersi mesela hiç olmaz mümkün değil.
İşte bunlar maalesef benim beceremeyeceğim şeyler. Sanırım evlenemeyeceğimAllahım yaaaa ne kadar acımasız yorumlara bak ...
Konu sahibi bu genel bi sorun artık kızlar evlenemiyor kolay kolay çünkü erkekler çok havalandı, nikaha karar veren taraf oldu, seçen taraf oldu eskiden erkek uğraşandı...Kızlar erkeklerin peşinden koşup egolarını tavan yaptığı için, onlar da düzgün birine rastlasa bile daha iyisi vardır diyip pas geçiyorlar...Artı erkekler dış görünüşe bakarlar önce, önce ordan vurman lazım...
Artık her yer erkekler ne ister, erkeği nasıl bağlarsınız, ilk buluşmada erkeğe karşı iyi izlenim nasıl verirsiniz, şu burcun erkekleri neden hoşlanır, giden erkeği nasıl geri döndürürsünüz videolarıyla dolu...Eee bu kadar şımartılan bir insan türü tabiki dibindeki kızı bile görmez...Ben neymişim oldu hepsi...Annesinin bulduğu kızla evlenenler hala çok var...O yoldan girebilirsin...Adam değil anne tavlayacaksın
Kadına sadece et parçası ve çocuk doğurma fabrikası olarak bakan erkeklerin sayısı çok haklısınız...Oysa evliliğin ana gayesi hayat arkadaşı seçmek değilmi... Böyle erkekleri zaten hayat arkadaşınız yapmayın çünkü bu kadar hesap kitap işindeyse bir erkek 20 li yaşlarında birini de alsa bişeyi çıksa başka hesapların peşinde olacak demek ki... yalnız değilsin canım ama çevrendekileri bu kadar umursama hayırlısını ışte.. .son gülen iyi güler derler unutmaErkekler bu konuda daha şanslılar. Kadınların maalesef biyolojik saat olayı var işte. Doğurma yaşı denen olay can sıkıcı. Daha geçen bir arkadaşım 30 yaş üstü istemediğini söylemişti. Erkekler bu konuyu önemsiyor maalesef.
Aynen çok haklısın az önceki mesajımda demek istediğimde tam da buyduÖnemseyeni denk gelmiştir sana. Kendinden büyük kadınlarla evlenenler de var. Yaş kriteri bence çok saçma, herkesin biyolojik yaşı ve saati farklı.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin:) 30 yaş üstü istemem diyen dar kafalı biriyle olup ne yapacaksınız? İlerde de sen yaşlandın deyip başkasına aşık olur bu tipler.
Bu kadar olumsuz bakma canım aynı yaşlardayız bende bekarım seni çok iyi anlıyorum ama üzülmeklede bişey olmuyor biliyorsun bol bol dua et hayırlısını dile...Hz.Yunus u balığın karnında yapayalnızken çaresizken görüp gözeten ve kurtaran yüce Yaratıcımız var O duyuyor ve görüyor zamanı gelince senin için hayırlı olanı nasip edecektir yeterki ümitsiz olma...İşte bunlar maalesef benim beceremeyeceğim şeyler. Sanırım evlenemeyeceğim
Yalan soylemiyor ama.. herkes evlilige bayildigindan evli degil yaniDevamı da var "adamı yataktan aşağı atasın geliyor, evlilik pis bir şey ama napcan seviyorsun çocukların da var katlanıyorsun" diyor.güya bu arkadaş beni evlendirmeye çalışanlardan birisi. bir de bana demez mi sen niye bu kadar seçicisin? bana böyle bir manzarayı anlatıyor sonra da dönüp niye seçicisin diyor ya koptum ben de
Yok aslında hiç de öyle seçiçi değilimdir. Bu yumurta dondurma işi nasıl oluyor öok merak ettimBir arkadaşım hemşire ve 31 yaşında bekar. Yumurtalarini donduracakmis. Zaten hastane ortaminda olduğunuz için daha iyi bilirsiniz tabiki. Bu bir öneri nacizane bunu yapabilirsiniz bence.
Evlenme konusuna gelince de,yok mu hayatinizda birisi? Cok mu seçicisiniz. Bazısı cok secici olur.
Tam olarak bilmememle beraber,tüp bebek yonteminde yumurtalar uyarilip (iğne gonalf sanirim ismi,hap) vs gibi seylerle belirli olgunluga ulastiriliyor daha sonra hafif anestezi altında yumurtalar toplanıyor. Sperm ile labaratuarda dollenip anne rahmine transfer ediliyor. Olgunlaşan diger yumurtalari dondurup seneler sonra kullanan insanlar var gebelik icin. Doktor topluyor yumurtalari. Bence bunu yapın. Kafaniz rahat olur.Yok aslında hiç de öyle seçiçi değilimdir. Bu yumurta dondurma işi nasıl oluyor öok merak ettim
Neden böyle söylediniz merak ettimŞuan senin yerinde olabilmek için neler vermezdim ahh
Aradaki yaş farkı çok fazla.Bence iyi değil.Yo bu arkadaş benim bir arkadaşım, öyle muhabbet açılınca fikrini söylemişti. Ama ben genel olarak erkeklerin böyle düşündüğüne inanıyorum. Mesela 3 ay önce 39 yaşındaki bir doktorumuz 18 yaşında bir hemşire arkadaşımızla nişanlandı. Bu yaz evleniyorlar. Arada neredeyse 20 yaş var. Evet konuşuldu mu konuşuldu tabi aradaki yaş farkı. Ama tam tersi mesela hiç olmaz mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?