- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi siyah_zeytin11
-
Canim uzuldugun seye bak cok sukur meslegin var isin var kimseye muhtac degilsin halen istdamsn bilmiyorum ama hem benim hem esimin isyerindede dogru duzgun meslegini eline alms bir kiz bulamamaktan sikayetcilerHerkese merhabalar. Ben 34 yaşındayım ve bekarım. Daha önce bir ciddi görüşmem olmuştu fakat tam nişan olayından önce bazı sıkıntılar çıktı ve olmadı. Hemşire olduğum için ilk atamam doğuya çıkmıştı ve yıllarca doğuda kaldım. Bir kaç şehir değiştirdim ve en sonunda İstanbul’a atamamı yaptırdım. Şimdi yıllarca yalnız yaşadıktan sonra tekrar ailemle yaşamaya başladım. İşin gerçeği biraz zorlanıyorum. Ailem kesinlikle baskıcı bir aile değil fakat o kadar sessizliğe de alışmışım ki onların ayak seslerine bile uykudan uyanıyorum. Etrafımda evlenmediğimi ima eden, yüzüme vuran kimse de yok açıkcası. Fakat ben kendi evim olsun istiyorum, dertleşebileceğim biri olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. 34 yaşındayım ne zaman tanışacağım da ne zaman evlenip çocuk yapacağım diyorum. Canım sıkılıyor kızlar anlayacağınız. Bana biraz fikir verir misiniz?
Lise arkadaşım geçen yaz evlendi (37/38 yaşında ) iki ay sonra hamile kaldı ve bebekler ikiz ...bu günlerde kucağına alacak kuzularini..evlendiği insanda evi, arabası ve mesleki bir konumu olan bir adam..yirmili yaşlarda işsiz güçsüz bir adam ile evlenip ömrün koltuk taksidi ödemekle geçeceğine ye -iç -gez-insan tani....kendini tanı boşver gerisiniÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorumlarınız çok güzeldi benim moralimi bayağı düzeltti. Bakalım artık olayı akışına bırakalım o zaman. Biraz yaşımdan dolayı panik durumdayım malum 35 yaş sonrası gebelikte risk artıyor. Seneye 35 oluyorumama be yapalım artık herkes de kaderini yaşıyor.
aynen canım benim sosyal bir çevrem var ama olmayınca olmuyor ama ben inanıyorum ki Allahın nasip ettiğinde de etmediğinde de nice hayırlar var...vakti saati gelince hayırlısıyla gelir bende diyorum... Sosyal medyadan internetten tanışmalar çok riskli bir uzmana sordum aile danışmanlığı da yapıyor kaliteli ilişki isteyen bir erkek yada kadın nette zaman harcamaz zaten sizin yaşlarınızdaki bireylerin iş güç sahibi insanların nette harcayacağı zamanı yoktur diye düşünüyorum dedi ergenler böyle bir arayışta oluyor dedi. Bana da mantıklı geldi açıkcası...Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorumlarınız çok güzeldi benim moralimi bayağı düzeltti. Bakalım artık olayı akışına bırakalım o zaman. Biraz yaşımdan dolayı panik durumdayım malum 35 yaş sonrası gebelikte risk artıyor. Seneye 35 oluyorumama be yapalım artık herkes de kaderini yaşıyor.
ay ne hoş nasıl tanışmış bu adamlaLise arkadaşım geçen yaz evlendi (37/38 yaşında ) iki ay sonra hamile kaldı ve bebekler ikiz ...bu günlerde kucağına alacak kuzularini..evlendiği insanda evi, arabası ve mesleki bir konumu olan bir adam..yirmili yaşlarda işsiz güçsüz bir adam ile evlenip ömrün koltuk taksidi ödemekle geçeceğine ye -iç -gez-insan tani....kendini tanı boşver gerisini
Arkadaşımla farklı sehirlerdeyiz ... ben iki çocukla yaşam mücadelesi vermekte olduğum için yüz yüze fazla görüşemiyoruz...nerede tanıştı bilmiyorum ama arkadaşım sosyal bir kız.Sosyal derken sinemaya gittim, tiyatroya gittim den ibaret bir sosyallik değil onun ki...takip ettiği sivil toplum örgütleri vardi ve oryantiring yarismalarina katiliyordu.ay ne hoş nasıl tanışmış bu adamla
evet sosyal medyadan tanışmaktansa arkadaş vesilesiyle en azından biraz da olsa tanınan biriyle tanışıp ciddi düşünmek daha makul inş bekar olan herkese hayırlı kısmetler diliyorum şu mübarek günlerde...Evli olanlarada mutluluklarMerhaba..Evliliklerin cogu ortak arkadaslar tarafindan tanistirilmaktan geciyor..Ben de calisma arkadasimin esinin arkadasi ile tanistirildim ve evlendim..Zaten arkadaslarla aramizda bu konular konusuluyordu..Hayatinda biri var mi?Evlenmeyi dusunuyor musun? tarzinda..Siz de boyle konusmalar gectiginde eger karsiniza duzgun biri cikar ise evlenmeyi dusundugunuzu soyleyin.Bunda ayiplanacak bir durum yok.
Sosyal ortamlarda bulunmaya calisin..Arkadas davetlerine falan katilin ne bileyim..Umarim sizin icin hayirli olacak birisi cikar karsiniza.
Kısmet bu işler. Umudunu yitirme lütfen.Hiç şansım yok mu şimdi?!
Bayılıyorum böyle istediğini alan insanlara. Ben de böyle olmak isterdim valla.işte o yüzden cok utangac davranma :) ben eşime mesaj atmıştım ilk başta cevap vermedi. sonra hobilerini öğrendim ben de çok seviyormuşum gibi beraber pes oynayalım dedim, oyun oynarken oynarken bi baktım bana cevap yazmayan adam elimi tutuyor. tuttuğunu koparacaaksın
Eşiniz kıymet bilen bir insanmış, maşallah.yanlış düşünüyorsun eşime ben adım attım, hatta düğün bile yapmadım. nikah yeter boşa masraf etmeyelim dedim. cevremdeki herkes çok değersiz olacaksın çok kolay oldun sen dedi ben dinlemedim. herkes borç harç içinde eşiyle tartışırken biz huzurluyduk, hiç de değersiz olmadım. aksine çoğu kişiden de çok daha fazla değer gördüm. eşim hala karım çok akıllı çok anlayışlı diye düşünüyor
O işler hiç belli olmaz. Bir bakmışsın evlenmişsin bebeğin de oluvermiş. Umudunu diri tut. Umut insanı mutlu kılıyor. İnşallah çok çok mutlu olacağın biri çıkar karşına.Malesef ki belirli bir yastan sonra o 20li yaslardaki cevre ortam kalmiyor. Karsina birisi cikmiyor hemen cok nadir. Ya coktan evlenmis oluyorlar, ya da evlenip bosanmis cocuklu. 34 yasinda bekarim ben de. Olmayinca olmuyor deyip kabullendim gibi. Kizkardesim dogum yapti, yegenim 3 aylik simdi. Oyle tatli ki. Ne zaman kucagima alsam benimde bir yuvam olacak mi bir cocugum olacak mi dusunceleri geciyor kafamdan. Belli etmesem de icten ice uzuluyorum. Sonra diyorum daha hayatinda biri bile yok sen cocuk dusunuyorsun. Kendi kendime kiziyorum. Boyle bir kisir dongu. Zaman geciyor yas geciyor...Evlenip cocuk dogurup ne yapacaksin her evlenen mutlu mu deniliyor ama mutlu olanlar da var. Bizimde mutlu olup olmayacagimizin tabiki garantisi yok ama bu dusunce yapisini da dogru bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?