Evlenemediğim için çok üzülüyorum.

Valla öncelikle herseyin bir zamanı var nasip kısmet meselesi evet yalnızlık Allaha mahsus ama Rabbimden her daim hayırlısını dileyin evlilik çok zor. İnanın sizin gibi kendi ayaklarımın üzerinde durabilsem bosanicam evli olupta yalnız olmak yalnız hissetmek çıktığın yolda çok daha can acıtıcı. Bol bol dua edin ve yiyin için gezin tozun.

3 sene öncesine kadar bende böyle istekler içerisindeydim. Sonra evlendim nereden buldum aynı ilin farklı ilçeleri resmen kader. Artık fazla istediğimden midir yoksa ben mi şansızım bilmiyorumda insann görünümlü sığırla evlendim. Fazla istemeyin akışına bırakın her şey daha güzel olur. :)

Evlenip boşanmış biri olarak evlilik olayına kafayı takmamanızı ve akışına bırakmanızı dilerim.
Öylesine sohbet muhabbet olsun diye eğlencesine bir arkadaşlığa başlamıştım. sonra işler değişti, Ara ara annelik hormonlarım çoşuyor ama acele etmiyorum hiçbir şey için.
Utangaç ve birileri ile tanışmada sıkıntı yaşıyorsan çevreye haber uçurmalısın. Evlenemiyorum diye üzülen arkadaşlarımın hepsi evlendi. Sen de evlenirsin ama biraz daha sosyal olmaya çalış.

Canim uzuldugun seye bak cok sukur meslegin var isin var kimseye muhtac degilsin halen istdamsn bilmiyorum ama hem benim hem esimin isyerindede dogru duzgun meslegini eline alms bir kiz bulamamaktan sikayetcilergecenlerde cok sevdigimz bi arkadasimz nisanlandi esimin isyerindn okdr temiz okdr iyi bi cocuktuki sorun su kimseyi begenmiyordu kendide yakisikli sarisin renkli gozlu falan neyse annesi birgun kartal egitim arastirmaya gidiyo muayaneye oluyo cikarkn tesadufen bi hemsire goruyo ordan gecerkn okdr hosuna gidiyoki kizi cok begeniyo gidip ismini soruyo ordakilere soruyo iste bekarmi bekar diyolar gidiyo murata anlatiyo ogluna bi yolunu bul tanis bir bak diyo cocukta hastaneden nobet gununu ogreniyo gorneye gidiyo bakacak hani annesinin anlattigi kdr varmi gidiyo neyse kizi goruyo ilk goruste ask derler yha okdr begenmiski kizi dortgozle sabahin olmasini beklems ki ortak birilerini bulup tanisayim neyseki tanisiyolar falan filan 1ay icinde isteme oldu nisan oldu kizimzda cok guzel gercekten bebek gibi hem huyu hem kendi guzel temmuzdada dugunleri olacak kizda normalde kimseyi begenmiyorms hani adam gibi birisi olsun guzel bi meslegi olsun kiz 28 cocukta 30 yasinda yani nasip kismet bazi seyler sizin yasinizda cok buyuk degil yani esim emniyette benim bayagi bekar arkadasi var sizin yasda onlarda kiz bulamaktan dert yaniyolar dilerim gonlunuze gore biri cikar olur ist buyuk biryer illaki nasip bekliyodur biyerde

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorumlarınız çok güzeldi benim moralimi bayağı düzeltti. Bakalım artık olayı akışına bırakalım o zaman. Biraz yaşımdan dolayı panik durumdayım malum 35 yaş sonrası gebelikte risk artıyor. Seneye 35 oluyorum ama be yapalım artık herkes de kaderini yaşıyor.

Sizi çok iyi anlıyorum
Tabiki de herşeyin hayırlısı
Kapı kapı koca arayacak değilsiniz de insan üzülüyor
Şöyle düşünün
İmşallah 35 e kadar bi sene içinde hayırlı kocayı bulursunuz

Başlığı gördüm ve yazmak istedim, (evlendiğim için pişmanım ) herşey evlilik değil emin olun hem her nasip vaktine esir zamanı var herşeyin onun için tadını çıkarın.

Lise arkadaşım geçen yaz evlendi (37/38 yaşında ) iki ay sonra hamile kaldı ve bebekler ikiz ...bu günlerde kucağına alacak kuzularini..evlendiği insanda evi, arabası ve mesleki bir konumu olan bir adam..yirmili yaşlarda işsiz güçsüz bir adam ile evlenip ömrün koltuk taksidi ödemekle geçeceğine ye -iç -gez-insan tani....kendini tanı boşver gerisini

Bence üzülme biliyorum söylemesi dile kolay ama Allah sana da hayırlı kapılar açacak inşallah aslında İstanbul gibi metropollerde çok zorlaştı çalışan kesim için daha zor birde eğitimlimi mesleği huyu ailesi güvenirliği valla seçebilmek çok zorlaştı bol bol dua edin Allahtan hayırlısını isteyin

aynen canım benim sosyal bir çevrem var ama olmayınca olmuyor ama ben inanıyorum ki Allahın nasip ettiğinde de etmediğinde de nice hayırlar var...vakti saati gelince hayırlısıyla gelir bende diyorum... Sosyal medyadan internetten tanışmalar çok riskli bir uzmana sordum aile danışmanlığı da yapıyor kaliteli ilişki isteyen bir erkek yada kadın nette zaman harcamaz zaten sizin yaşlarınızdaki bireylerin iş güç sahibi insanların nette harcayacağı zamanı yoktur diye düşünüyorum dedi ergenler böyle bir arayışta oluyor dedi. Bana da mantıklı geldi açıkcası...

ay ne hoş nasıl tanışmış bu adamla

ay ne hoş nasıl tanışmış bu adamla
Arkadaşımla farklı sehirlerdeyiz ... ben iki çocukla yaşam mücadelesi vermekte olduğum için yüz yüze fazla görüşemiyoruz...nerede tanıştı bilmiyorum ama arkadaşım sosyal bir kız.Sosyal derken sinemaya gittim, tiyatroya gittim den ibaret bir sosyallik değil onun ki...takip ettiği sivil toplum örgütleri vardi ve oryantiring yarismalarina katiliyordu.

Benim butun arkadaslarim bekar, ya evlenmis ayrilmis ya hic evlenmemiş. Benim yadimda benden büyük hepsi kendime uygun es bulamadim ama arkadaş buldum

Merhaba..Evliliklerin cogu ortak arkadaslar tarafindan tanistirilmaktan geciyor..Ben de calisma arkadasimin esinin arkadasi ile tanistirildim ve evlendim..Zaten arkadaslarla aramizda bu konular konusuluyordu..Hayatinda biri var mi?Evlenmeyi dusunuyor musun? tarzinda..Siz de boyle konusmalar gectiginde eger karsiniza duzgun biri cikar ise evlenmeyi dusundugunuzu soyleyin.Bunda ayiplanacak bir durum yok.
Sosyal ortamlarda bulunmaya calisin..Arkadas davetlerine falan katilin ne bileyim..Umarim sizin icin hayirli olacak birisi cikar karsiniza.

evet sosyal medyadan tanışmaktansa arkadaş vesilesiyle en azından biraz da olsa tanınan biriyle tanışıp ciddi düşünmek daha makul inş bekar olan herkese hayırlı kısmetler diliyorum şu mübarek günlerde...Evli olanlarada mutluluklar

Hiç şansım yok mu şimdi?!
Kısmet bu işler. Umudunu yitirme lütfen. Bayılıyorum böyle istediğini alan insanlara. Ben de böyle olmak isterdim valla.

Eşiniz kıymet bilen bir insanmış, maşallah.

O işler hiç belli olmaz. Bir bakmışsın evlenmişsin bebeğin de oluvermiş. Umudunu diri tut. Umut insanı mutlu kılıyor. İnşallah çok çok mutlu olacağın biri çıkar karşına.

28 yasında evlendim. 31 yasında bosanıyorum Bosanma kararı aldıgımdan beri ayrı yasıyoruz. Arkadaşlarımla takılıyorum yalnız takılıyorum. Gecen trekkinge katıldım arkadaşımla, birisiyle muhabbet ettik falan. Numaramı istedi vermedim, boşanma sürecim henüz gercekleşmedi. Boşansam bile bir süre yalnız kalmak istediğim için. Yine başka bir gün cafede tek basıma kitap okurken. Birisi gelip okudugum kitapla ilgili soru sordu muhabbet sohbet. Numaramı istedi vermedim. Bu örnekleri anlattım çünkü ortamlara girince bir şekilde birileri ile tanısıyorsun. Olur olmaz orası ayrı konu ama mutlaka gez dolaş tanış..Ama kısmet bende evlenirken acele ettim sonuç hüsran. Allah hayırlı insanlarla karsılaştırsın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…