- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
- Konu Sahibi siyah_zeytin11
-
Teşekkür ederiz ❤Eşiniz kıymet bilen bir insanmış, maşallah.
Utangaçlığı bir yen gerisi geliyorKısmet bu işler. Umudunu yitirme lütfen.
Bayılıyorum böyle istediğini alan insanlara. Ben de böyle olmak isterdim valla.
1 yıl kaldı 35e . Hayırlısı diyelim.Sizi çok iyi anlıyorum
Tabiki de herşeyin hayırlısı
Kapı kapı koca arayacak değilsiniz de insan üzülüyor
Şöyle düşünün
İmşallah 35 e kadar bi sene içinde hayırlı kocayı bulursunuz
Kısmetiniz bu şekilmiş. Allah mutlu mesut etsin inş.önceki sayfalarda da yazmıştım yaşım 34. benim şuan görüştüğüm kişi de liseden sınıf arkadaşım. 2 yıl aynı sınıfta okuduk ama bir kere bile konuşmuşluğumuz yoktu.yıllar sonra bu yıl aile dostları aracılığıyla tanıştırıldık. ben, bu çocuğu bir yerde görmüşüm dedim düşündüm düşündüm sonra lisedeki fotoları buldum baktım, ikimiz de aynı karedeyiz :) Allah nasip ederse evleneceğiz. başta hiç ısınamadım istemedim zamanla içim ısındı kendisine. Ne kadar çabalarsan çabala olmayınca olmuyor ummadığın anda karşına çıkıyor birisi. oluruna bırak, dua et, Allah karşına mutlu olacağın bir insanı çıkarsın inşallah.
ybncı dil kursuay ne hoş ne kursuydu acaba
ailenizle bile yaşamak sıkmış sizi ki onlar aileniz. Nazınızın geçeceği kişiler. Ayak seslerine bile uyanıyorum, sessizliğe alışmışım diyorsunuz. Ama evlilik de aynı. Yabancı birinin varlığına nasıl alışacaksınız?
Allah karşınıza hayırlı, anlayışlı, kul hakkını gözeten bir kısmet nasip etsin. ❤❤❤❤❤
Evlenmek istiyorum demek adım atmak değil sadece niyet belirtmek ki :) siz çok içine kapanıksınız sanırım. Erkeklere de bir işaret vereceğiz ki onlarda ilk adımı atsın değil mi, onların da gururu var sonuçta reddedilmeyi kimse sevmez :)Bir söz var kaçan kovalanır, ben de hep kadın adım atarsa erkeğin gözünde değeri kalmas diye düşünürdüm ama.
Yani nasıl bir işaret vereceğimi bilemiyorum maalesef. Ben öyle flört edebilen biri de değilimEvlenmek istiyorum demek adım atmak değil sadece niyet belirtmek ki :) siz çok içine kapanıksınız sanırım. Erkeklere de bir işaret vereceğiz ki onlarda ilk adımı atsın değil mi, onların da gururu var sonuçta reddedilmeyi kimse sevmez :)
Yani nasıl bir işaret vereceğimi bilemiyorum maalesef. Ben öyle flört edebilen biri de değilim
Kendini sevmek ve kendi başına mutlu olmak. Bunlar mı sadece yapmam gerekenlerİşte çevreye duyurmakla başla işe. Aslında bu tamamen enerji işi. Sen flört enerjisi yayarsan erkekler sana gelir. Büyük ihtimal kendini kapatıyorsun, enerji olarak da insanlara benden uzak durun sinyali gidiyor, hani diyorsun ya kimse tanışmak istemiyor diye işte o sinyali sen veriyorsun aslında.
Önce bir kendi enerjini değiştir, etrafa haber sal, duanı yap, güzel giyin kendine bak mutlu biri ol, tek başına mutlu ol ki kimseye bağlı olma, kendini sev sen kendini sevdikçe sene sevenler sana gelecek, her şey çekim yasası ve evrenin kanunları var bunları öğren ve uygula. Gör bak kaç erkekle tanışacaksın:)
Ben bunu hayatımda defalarca deneyimledim, ne zaman ben aşk istiyorum desem kendimi o enerjiye açsam birden etrafım erkek doluyordu; ne zaman kendimi kapasam bıçak gibi kesiliyordu hepsi. Bunun güzellikle vs alakası yok, tamamen senin elinde.
Kendini sevmek ve kendi başına mutlu olmak. Bunlar mı sadece yapmam gerekenler
aslında en güzeli akışına bırakmak ben öyle yapıyorum artık çünkü nasip bu alıp satılan bişey değil ki gidip alalım... ama arkadaşlarınıza evlenmek istediğinizi söyleyin demişler ya arkadaşlar bu doğru isteğiniz olduğunu söyleyin bence deKendini sevmek ve kendi başına mutlu olmak. Bunlar mı sadece yapmam gerekenler
Ya böyle demeyin ama. Evlenip de çok mutlu olan bir sürü insan var.Üzülme bacım üzülme evlensen daha çok üzülürsün
Ya böyle demeyin ama. Evlenip de çok mutlu olan bir sürü insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?