• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemediğim için çok üzülüyorum.

Evlenemeyen kişi evin dışında kaldığını, dış kapının içeriden kilitli olduğunu düşünür.Evlenmiş olan kişi ise içerde olduğunu ve dış kapının dıştan kilitli olduğunu düşünür.Bu his herkes için geçerli değil elbette.Bize bu duyguyu hissettiren nedenlerin altını eşelemek lazım.Yani farklı bir ülkede ve farklı kültürden yaşamış olsaydık belki de bu ve benzeri konuları çok da takmazdık. Çocuk istiyor ve olmaz kaygısını yaşıyorsanız (eş adayınızın ne zaman karşınıza çıkacağı da belirsiz )gidin amh değerlerinizi ölçün,kritikseniz yumurtalarınızı dondurun.Bu kaygıyı yaşamaktan kurtulmuş olacaksanız.Ayrıca bir mesleğiniz var. Fırsat buldukça tur gezilerine katılın hafta sonları.Sizi rahatlatacak,olumsuz düşüncelerden uzaklaştıracak mesleğiniz dışında bir uğraş edinin.Daha pozitif bir bakış açısına sahip olursunuz.Bir kadının mutlu olma sebebinin tek gayesi evlilik, çocuk,eş olmamalı.Evlenmemiş, evlenmiş çoluklu çocuklu, evli olup çocuğu olmamış birçok mutlu, mutsuz kadın var çevremde.pozitif olun ve kendinizi yaşayın...

bu tarz konularda hep şuna biraz sinir oluyorum. herkes güzel bir yuva kurup hayatını güvenebileceği bir erkekle birleştirmek ister. özellikle kadınlar için maalesef durum böyle. kimse yalnız yaşlanmaktan hoşlanmaz. bu konulara üff napıcaksın evlenip şimdiki aklım olsa evlenmezdim bla bla yazan kadınlar eminim ki evlenmeseler onlar da aynı şekilde bu durumdan müzdarip hissedeceklerdi. doğru insanla evlenememeniz bu müesseseyi tu kaka yapmıyor. o sebeple böyle yorumları yapmayın artık :*

ben karşınıza gönlünüze göre birinin çıkmasını diliyorum. inşallah anlaşabileceğiniz insana denk gelir ve mutlu olursunuz. doğru zaman daha sizin için gelmemiş demek ki acele edip saçma sapan bir insanla da evlenmeyin burada evlenmeyin tünelin ucu bomboŞ bir yere çıktı diyen kadınlar gibi olmamak adına :KK53:

Ben şunu anlayamıyorum konu sahibi evlenenmediği için üzüldüğünü paylaşmış. Cevap olarak da evlilik çok önemli değil olmasa da, olur tarzında yorumlar yapılıyor ve daha fazlası. Bu şekilde destek olunmaz bulunduğunuz durumu kötüleyerek belki o mutlu olacak belki o evlenmek istiyor Boşver gerek yok tarzı yorumlar gerçeği yansıtmıyor ve insan bişeyleri yaşayarak gerçeğe ulaşırsa emin olun hem daha mutlu olur hem de daha az pişman olur. Başkalarının tecrübeleri kişiye tecrübe kazandırmaz.

Karşı cinse karşı çok mu mesafelisiniz? Yani insanlara sert mi davranıyorsunuz? Çekiniyor olabilirler mi sizden? Veya umursamaz mı görünüyorsunuz acaba arkadaşlarınız nasıl buluyır tavırlarınızı
Aslında sert olduğumu söylerler ama kendime güvenim çoo yoktu. Kendimi güzel bulmazdım. Sonraları kişisel gelişim kitapları okudum ve gerçekten şu an dış görünüşümü beğenmeye başladım. Herkes de güzel olduğumu söyler. Ama belki insanlara soğuk geliyorumdur bilmiyorum.

kursa gidin değişik aktivitelere katılın tatile gidin yurtiçi yurtdışı insanlarla tanışmaya çekinmeyin <3
Gidiyorum aslında. Yani çok asosyal biri değilim. Sürekli mekan da değiştirdim. Doğuda çalışırken çok sık atamam oldu bir kaç şehir değiştirdim. Yani çok değişik çevreler edindim. Ama nedense gerçekten bana o teklifle gelen biri olmadı.

İnşaallah anlasabileceginiz hayırlı birisi çıkar karşınıza,
Ben ,2006 yılında internetten tanıştım eşimle, o zamanlar Facebook vs yaygın değildi msn vardı, bir sohbet sitesinde tanıştık 2007 de düğünümüz oldu,

İnşaallah anlasabileceginiz hayırlı birisi çıkar karşınıza,
Ben ,2006 yılında internetten tanıştım eşimle, o zamanlar Facebook vs yaygın değildi msn vardı, bir sohbet sitesinde tanıştık 2007 de düğünümüz oldu,
Hayırlı olsun.
Chat siteleri güvenilir mi?
Erkekler çok kadınla sohbet ediyor diye duydum.

Ondan güvenemiyorum.

Hayırlı olsun.
Chat siteleri güvenilir mi?
Erkekler çok kadınla sohbet ediyor diye duydum.

Ondan güvenemiyorum.
İnternete ben de güvenemiyorum.Aslında netten tanışan çok diye biliyorum.Bu işlerin yolu yordamı nasıl bize de öğretseniz.Adımı nerde yaşadığımı bile güvenemediğimden başka takma isim söylüyorum.Detaylı soranlara çoğu zaman cevap vermiyorum.

• Beğen
Reactions: 000
Önce bir kadın doğum uzamanına görünün.
Eğer yumurtlamada problem yoksa ,sık aralıklarla kontrolü aksatmayın.
Yumurtalarda azalma varsa dondurma seçeneğini gözden geçirin.
Ayrıca evlilik yaşı bayan içinde arttı.
Çevremde 35-36dan sonra evlenip çoluk cocuga karışanların sayısı arttı.

İnternete ben de güvenemiyorum.Aslında netten tanışan çok diye biliyorum.Bu işlerin yolu yordamı nasıl bize de öğretseniz.Adımı nerde yaşadığımı bile güvenemediğimden başka takma isim söylüyorum.Detaylı soranlara çoğu zaman cevap vermiyorum.
Benim işyerinden bir tanıdığım bir tanışma sitesine kaydoldu.
Sonra oradan bir adamla yazıştı.Adam evliymiş meğer sonradan çıktı.:sinirli:
Ben onu görünce iyice tırstım.
Yoksa bende acaba bir denesem mi diyordum.
Fakat bu sitede çok kadın yazdı.Eşleriyle internetten tanışan.Sosyal platformdan tanışan.
O niyete girersen hemen güvenmeyeceksin.Çok iyi analiz edeceksin.Belki o zaman şans verilebilir.
Ama işte adamlar da uyanık.Çoğu ciddi ilişki istiyorum derse sonra seninle başka şeyler yaşamak isterse ne olacak?
Zor çok riskli.

Ama risk olmadan da bir şeyler elde edemiyorsun.

Benim işyerinden bir tanıdığım bir tanışma sitesine kaydoldu.
Sonra oradan bir adamla yazıştı.Adam evliymiş meğer sonradan çıktı.:sinirli:
Ben onu görünce iyice tırstım.
Yoksa bende acaba bir denesem mi diyordum.
Fakat bu sitede çok kadın yazdı.Eşleriyle internetten tanışan.Sosyal platformdan tanışan.
O niyete girersen hemen güvenmeyeceksin.Çok iyi analiz edeceksin.Belki o zaman şans verilebilir.
Ama işte adamlar da uyanık.Çoğu ciddi ilişki istiyorum derse sonra seninle başka şeyler yaşamak isterse ne olacak?
Zor çok riskli.

Ama risk olmadan da bir şeyler elde edemiyorsun.
Bu yüzden korkuyorum bende. Arkadaşlar bir kaç kişiyle görüşmemi istediler ama kafama yatmadı hiçbiri.Bekliyorum artık.Net bana göre değil onu anladım.Bu saatten sonra başıma bela almayım durduk yere.

Bu yüzden korkuyorum bende. Arkadaşlar bir kaç kişiyle görüşmemi istediler ama kafama yatmadı hiçbiri.Bekliyorum artık.Net bana göre değil onu anladım.Bu saatten sonra başıma bela almayım durduk yere.

Benimde arada görüştüğüm kişiler oluyor. Ama olmuyor işte.
Net için duygusal olarak çok vurdumduymaz olmak lazım.
Yoksa yaralanırsın.
Bu platformda çok acayip, kimileri nereden evlendim diye konular açıyor, bizler de evlenmek istiyoruz diye yorum yazıyoruz..:KK70:

Hayat garip vesselam..

Benimde arada görüştüğüm kişiler oluyor. Ama olmuyor işte.
Net için duygusal olarak çok vurdumduymaz olmak lazım.
Yoksa yaralanırsın.
Bu platformda çok acayip, kimileri nereden evlendim diye konular açıyor, bizler de evlenmek istiyoruz diye yorum yazıyoruz..:KK70:

Hayat garip vesselam..
Aynen demi:KK28:

• Muhteşem
Reactions: 000
bazı şeyler nasıp 31 yaında evlendim 2 yıldır bebek tedavisi göruyorum ne zaman olcak kimbilir 10 yıldır gören var. 40 yaşında akrabamız ilk ayında hamile kaldı bunlar nasıl geç değil yaşın iyi birini bulursun mesleğin var biraz sosyal ol hobi kurslarına git hep aynı çevre insanıyla takılma bende meslekli biriyim kendi mesleğimden birini alacagımı düşünürdüm hiç alakası bile olmadı. kursta tanıştım eşimle
ay ne hoş ne kursuydu acaba :KK68:

Back