- Konu Sahibi siyah_zeytin11
Ben de evlendigim için çok üzülüyorum diye koni mu acsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de maalesef bulmuyor bizi33 yaşında bekar biri olarak bende burdayımKarşıma uygun biri çıkmadı.Nasip gelir bulur diye düşünüyorum.
Aslında sert olduğumu söylerler ama kendime güvenim çoo yoktu. Kendimi güzel bulmazdım. Sonraları kişisel gelişim kitapları okudum ve gerçekten şu an dış görünüşümü beğenmeye başladım. Herkes de güzel olduğumu söyler. Ama belki insanlara soğuk geliyorumdur bilmiyorum.Karşı cinse karşı çok mu mesafelisiniz? Yani insanlara sert mi davranıyorsunuz? Çekiniyor olabilirler mi sizden? Veya umursamaz mı görünüyorsunuz acaba arkadaşlarınız nasıl buluyır tavırlarınızı
Gidiyorum aslında. Yani çok asosyal biri değilim. Sürekli mekan da değiştirdim. Doğuda çalışırken çok sık atamam oldu bir kaç şehir değiştirdim. Yani çok değişik çevreler edindim. Ama nedense gerçekten bana o teklifle gelen biri olmadı.kursa gidin değişik aktivitelere katılın tatile gidin yurtiçi yurtdışı insanlarla tanışmaya çekinmeyin <3
17 mi?!!demin 17 yaşında evlenen ve bin pişman olan arkadaşın konusunu okudum, tam ibretlik..
Hayırlı olsun.İnşaallah anlasabileceginiz hayırlı birisi çıkar karşınıza,
Ben ,2006 yılında internetten tanıştım eşimle, o zamanlar Facebook vs yaygın değildi msn vardı, bir sohbet sitesinde tanıştık 2007 de düğünümüz oldu,
İnternete ben de güvenemiyorum.Aslında netten tanışan çok diye biliyorum.Bu işlerin yolu yordamı nasıl bize de öğretseniz.Adımı nerde yaşadığımı bile güvenemediğimden başka takma isim söylüyorum.Detaylı soranlara çoğu zaman cevap vermiyorum.Hayırlı olsun.
Chat siteleri güvenilir mi?
Erkekler çok kadınla sohbet ediyor diye duydum.
Ondan güvenemiyorum.
Benim işyerinden bir tanıdığım bir tanışma sitesine kaydoldu.İnternete ben de güvenemiyorum.Aslında netten tanışan çok diye biliyorum.Bu işlerin yolu yordamı nasıl bize de öğretseniz.Adımı nerde yaşadığımı bile güvenemediğimden başka takma isim söylüyorum.Detaylı soranlara çoğu zaman cevap vermiyorum.
Bu yüzden korkuyorum bende. Arkadaşlar bir kaç kişiyle görüşmemi istediler ama kafama yatmadı hiçbiri.Bekliyorum artık.Net bana göre değil onu anladım.Bu saatten sonra başıma bela almayım durduk yere.Benim işyerinden bir tanıdığım bir tanışma sitesine kaydoldu.
Sonra oradan bir adamla yazıştı.Adam evliymiş meğer sonradan çıktı.
Ben onu görünce iyice tırstım.
Yoksa bende acaba bir denesem mi diyordum.
Fakat bu sitede çok kadın yazdı.Eşleriyle internetten tanışan.Sosyal platformdan tanışan.
O niyete girersen hemen güvenmeyeceksin.Çok iyi analiz edeceksin.Belki o zaman şans verilebilir.
Ama işte adamlar da uyanık.Çoğu ciddi ilişki istiyorum derse sonra seninle başka şeyler yaşamak isterse ne olacak?
Zor çok riskli.
Ama risk olmadan da bir şeyler elde edemiyorsun.
Bu yüzden korkuyorum bende. Arkadaşlar bir kaç kişiyle görüşmemi istediler ama kafama yatmadı hiçbiri.Bekliyorum artık.Net bana göre değil onu anladım.Bu saatten sonra başıma bela almayım durduk yere.
Aynen demiBenimde arada görüştüğüm kişiler oluyor. Ama olmuyor işte.
Net için duygusal olarak çok vurdumduymaz olmak lazım.
Yoksa yaralanırsın.
Bu platformda çok acayip, kimileri nereden evlendim diye konular açıyor, bizler de evlenmek istiyoruz diye yorum yazıyoruz..
Hayat garip vesselam..
ay ne hoş ne kursuydu acababazı şeyler nasıp 31 yaında evlendim 2 yıldır bebek tedavisi göruyorum ne zaman olcak kimbilir 10 yıldır gören var. 40 yaşında akrabamız ilk ayında hamile kaldı bunlar nasıl geç değil yaşın iyi birini bulursun mesleğin var biraz sosyal ol hobi kurslarına git hep aynı çevre insanıyla takılma bende meslekli biriyim kendi mesleğimden birini alacagımı düşünürdüm hiç alakası bile olmadı. kursta tanıştım eşimle