Evlenemediğim için çok üzülüyorum.

Sizin bir aşağınızdaki konu şuan ‘yeni evliyim boşanma derecesine geldim’ yani herşeyin hayırlısı herkes evlenecek diye bir kural yok

Sizin bir aşağınızdaki konu şuan ‘yeni evliyim boşanma derecesine geldim’ yani herşeyin hayırlısı herkes evlenecek diye bir kural yok
Tabiki anlıyorum. Allah o arkadaşların yardımcısı olsun. Ama benim de gördüğüm çok mutlu huzurlu evlilikler de var. Keşke bana da nasip olsa dediğim evlilikler. İnsan imreniyor işte ne bileyim.

Ayni frekanstayiz. Cocuk sahibi olma konusunda benim de tereddutlerim var ama hayatima renk katacak duzgun bir yoldasa hayir demem.
Umarım ikimiz için de iyi birileri olur.
Artık millet sosyal medyadan tanışıyor.

Acaba bizde mi denesek. Vesile bu olur mu olur belki..
Ama işte nasıl güveneceksin ben o konuda erkeklere güvenemiyorum.

Son düzenleme:
Kendi hikayemi anlatayım 20’li yaşlarda evlendim ,tanıyarak ve severek.Sonrası bir kaç aylık evlilik şiddet annesinin sözünden çıkmayan bir koca daha neler neler.Hala boşanmaya çalışıp hayatımı yeniden kurmaya çalışıyorum.En büyük pişmanlığım evlenmekti.o yüzden geç olsun ama sağlam olsun daimi olsun.Rabbim gönlüne göre versin

Umarım ikimiz için de iyi birileri olur.
Artık millet sosyal medyadan tanışıyor.

Acaba bizde mi denesek. Vesile bu olur mu olur belki..
Ama işte nasıl güveneceksin ben o konuda erkeklere güvenemiyorum.

Umarim... ❤

Sosyal medya olayi hic cazip gelmiyor bana. Akisina birakiyorum, hic cabam yok bu konuda. Her gece dileklerimi semaya yolluyorum ve sabirla bekliyorum.

Olursa olur, olmazsa da yapacak bir sey yok. Hayat her sekilde cok guzel.

Yanliz yasadiktan sonra tekrar aileyle yasamak zor gelir.
Diger konu icin de zamana birakın. O arada hayatin tadini cikarin. Hayat kisa..

ne kadar moral verici pozitif bir mesaj dilerim çok mutlu olun eşinizle yuvanıza hiç keder uğramasın böyle yapıcı mesajlara çok ihtiyacımız var ben konu sahibiyle aynı yaşlardayım ve bekarım insanın morale çok ihtiyacı oluyor...siz nasıl tanıştınız eşinizle mutluluğunuz daim olsun inş

Karşı cinse karşı çok mu mesafelisiniz? Yani insanlara sert mi davranıyorsunuz? Çekiniyor olabilirler mi sizden? Veya umursamaz mı görünüyorsunuz acaba arkadaşlarınız nasıl buluyır tavırlarınızı

Aile dostumuz tanıştırdı önce olmaz dedim baktım iyi birisi kabul ettim bende bu yolları yürüdüm onun için konu sahibini çok iyi anlıyorum bende üzülürdüm annem benden daha çok geçen konu açıldı hatırlamak bile istemiyorum o kara günleri diyor şimdi benim mutluluğu gördükçe o benden daha mutlu oluyor Allah hayırlı kısmetler versin tüm bekarlara hayırlı yuvaları çocukları olsun inşallah

Umarim... ❤

Sosyal medya olayi hic cazip gelmiyor bana. Akisina birakiyorum, hic cabam yok bu konuda. Her gece dileklerimi semaya yolluyorum ve sabirla bekliyorum.

Olursa olur, olmazsa da yapacak bir sey yok. Hayat her sekilde cok guzel.
Bana da gelmiyor.
Hele burada normal hayatta sevgili olunan erkeklerin bile türlü türlü foyaları çıkarken iyice korktum.
Güvenim yok insanlara artık.

Umarım Allah bizi kıymetimizi bilecek insanlarla karşılaştırır.

Hiç şansım yok mu şimdi?!
Kısmet canım.hic umudunu kaybetme ama hayatının odağına da koyma..çok yakın arkadaşım 35 yaşında evlendi (benden ⁴ sene sonra) hemen 3 ay sonra hamile kaldı.kizi 1 yaşında:) çok da mutlu maşallah.ben evlendim o tedavi senin bu tedavi benim koşmaya başladım bebek icin:) oğlum arkadaşın kızından 9 ay falan büyük..dusun 4 yıllık evliydim ben oğlum oldugunda.belli olmaz bu isler.

Herkesin bi nasibi vardir elbet zamanini Rabbim bilir bu kadar kaygilanma bence kendine bi hayat kur olursa da olmasa da kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…