Yazık ya, sokakta çöpten yiyip kendi kendinize mi büyüdünüz, anne baba emeği hiç yok mu? Nedir bu iğrenç adamlarla evli kalma isteği, hem de hamile kalıyorsunuz bunlardan. Biz de sanıyoruz ki kendi maaşından ödüyor ama evine harcayacak kadar eline para kalıyor. Hem karısının altınlarına çöktürmüş hem ailesine ev almış kredisini kendi ödüyor hem de yetmediği için her ay karısından destek para istiyor alamayınca da evden kovuyor. Sizi evden kovup süre veren adamdan çocuk mu yapıyorsunuz? Çok yazık ben utandım yeminle. Ya siz memursunuz garanti düzgün geliriniz var, istediğinizi alamıyorsunuz, istediğiniz yatırımı birikimi yapamıyorsunuz, çocuğunuz olsa onu bile eksik bırakıp kayınailenin borcunu ödeyeceksiniz. Hamile bırakacaklar ki gidemeyin bir yere ayağınız bağlansın. Eşiniz ana babasına , siz de eşinize bakacak haracını vereceksiniz. Kolay mı bırakıp gitmek? Bu kaçıncı seviye bir arsızlık, kadın evin faturalarını mutfak alışverişini masrafları ödesin üstüne kocasına harçlık versin.
Ben kafayı yemeden biri gelip anlatsın nedir bu erkeklerin sırrı? Kardeş, hem konu sahibi hem siz evlenmemiş avlanmışsınız. Yırtıcılar gözlerine sizi kestirmiş, avlamış, şimdi de kemire kemire yiyorlar. Keşke bu konuyu kredi aşamasında açsaydınız şimdi saç baş yolmazdınız. Bakın konu sahibini uyandırdık cesaretlendirdik vazgeçirdik bu saçmalıktan. Onun bebeği düşmüş, sizinki kimyasal gebelik olmuş. Evren kainat yaratıcı ne derseniz diyin o bile karşı çıkıyor.