Evleneli daha 5 ay oldu

Konuştum konuyu bir ömür boyu bunlara mi calisacaksin dedim içimden. Değecek insanlar olsa amenna o koca bozuntusuna da para için evlenmisin benle belli dedim. Öyle put gibi duruyor. Kaderime üzülüyorum. Bu pislikten nasıl bir an evvel kurtulurum onu yana yakıla düşünüyorum. Kesinlikle para için boşanmak istemeyecek. Aklı olan biri bunun gibi ayıyla evlenmez.
Kader bazen insanin kendi elinde.
Tekmeyi vur gör bak hayat nasil guzel

tam olarak durum bu bence de, ben zaten altınlarımı geri alıcam gerisini onlar düşünsün
O nasıl olacak? Hem kredi ödeyip hem altınlarınızı geri verirler mi? Ya sağlam bir çıngar çıkacak bulup buluşturup verecekler ama evliliğiniz çatırdayacak ya da sen git soğuk su iç diyecekler yine evliliğiniz çatırdayacak. Çocuk için evi bekliyorum diye şart koşun ki ben olsam böyle yapardım. Yani bir gün biz bu evi istesek de istemesek de vereceğiz i kafalarına sokardım. Yok kocamdan bu yönde sinyal alamıyorsam da bir an önce yoluma bakardım. Şimdi gidip istemiş vermemişler 2 sene sonra da vermeyecekler. Utanması olan insanlar biz bu kızın altınlarını aldık hak geçmesin ya tapuyu ortak yapalım ya da altınların borcunu ödeyelim der.

Aileniz de hain kusura bakmayın. Kira ödemeden oturuyorsun ses etme ne demek, siz o kirayı altınlarınızla peşin peşin ödemişsiniz. Üstelik kocanız krediyi ödediği için hane geliriniz düşmüş. Onlar pasif olduğu için siz hakkınızı arayamıyorsunuz. Sağlam bir ayar çekselerdi, kızımızın altınına garantisine güvenerek kimse kredi çekmesin ev almasın deselerdi cesaret edemezlerdi belki.

O nasıl olacak? Hem kredi ödeyip hem altınlarınızı geri verirler mi? Ya sağlam bir çıngar çıkacak bulup buluşturup verecekler ama evliliğiniz çatırdayacak ya da sen git soğuk su iç diyecekler yine evliliğiniz çatırdayacak. Çocuk için evi bekliyorum diye şart koşun ki ben olsam böyle yapardım. Yani bir gün biz bu evi istesek de istemesek de vereceğiz i kafalarına sokardım. Yok kocamdan bu yönde sinyal alamıyorsam da bir an önce yoluma bakardım. Şimdi gidip istemiş vermemişler 2 sene sonra da vermeyecekler. Utanması olan insanlar biz bu kızın altınlarını aldık hak geçmesin ya tapuyu ortak yapalım ya da altınların borcunu ödeyelim der.

Aileniz de hain kusura bakmayın. Kira ödemeden oturuyorsun ses etme ne demek, siz o kirayı altınlarınızla peşin peşin ödemişsiniz. Üstelik kocanız krediyi ödediği için hane geliriniz düşmüş. Onlar pasif olduğu için siz hakkınızı arayamıyorsunuz. Sağlam bir ayar çekselerdi, kızımızın altınına garantisine güvenerek kimse kredi çekmesin ev almasın deselerdi cesaret edemezlerdi belki.
kuzeninin eşi de aynı tavsiyeyi verdi ben olsam evi üstüne almadan çocuk yapmazdım dedi, çok doğru tamam memurum gelirim var ama barınma konusunda bir güvencem yok kavga edince evden gönderilen ben oluyorum birde beyefendi bana süre veriyordu evden çıkmam için. tüm eşler altınları alıp sonra veririm diyip kandırıyor bunun zor olacağını biliyorum ama bir şekilde geri almaya bakıcam olmadı dava açıcam enayi gibi hissediyorum kendimi. Hayır birde tamam babası kredi çekti ama sonuçta 1 yıl 8 9 bin ödeyip bize devretti kalanı araba aldığı için. eşim her ay 50 bin ödüyor başka parası kalmıyor bir ihtiyaç olduğunda ya da şuraya gidelim dediğimde de para yok diyor, sonuç olarak ben de bu borcun cefasını çekiyorum evin gelirinden gidiyor tüm masrafları da bana yıkıyor. şimdi babasının borcunu da üstlendiği için sıkıştı banden her ay 5 bin istiyor ev borcu için, ben de bu ev sizin siz ödeyin dediğimde kavga çıkıyor bana sırf bu yüzden 5 bin vermedim diye boşanma davası açacaktı bu ay ben de dilekç yazdım sen değil ben boşanıyorum dedim ama sonra kimyasal gebelik falan oldu olay kaynadı

Maşallah simdiki erkekler tam prenses. Kadın çalışsın, aynı zamanda evi çekip çevirsin bu da yetmezmiş gibi bir de çocuk baksın. Üstüne bir de maaşını versin. Kadınlar kesinlikle çalışmalı ama kendi icin bu prensesler icin değil. Ailesine ev aldırmaya çalışıyor bir de. Brad pitt olsa bile böyle bir erkeği adam diye yanımda gezdirmem.

Neden konu sahibi evinden gidiyor, gitmesi gereken kişi belli değil mi ? Kadınlara böyle evinden çıkması yönündeki tavsiyelere sinir oluyorum. Konu sahibi ne olursa olsun evinden çıkma, bu seni boşanma sürecinde de haksız duruma düşürür. Eşiniz çok üstünüze gelirse Kades’e basın, bunu boşanmanızda da kullanırsınız.
Bela olmasından iyidir kendinin gitmesi o yüzden dedim

kavga edince evden gönderilen ben oluyorum birde beyefendi bana süre veriyordu evden çıkmam için.
şimdi babasının borcunu da üstlendiği için sıkıştı banden her ay 5 bin istiyor ev borcu için, ben de bu ev sizin siz ödeyin dediğimde kavga çıkıyor bana sırf bu yüzden 5 bin vermedim diye boşanma davası açacaktı bu ay
Yazık ya, sokakta çöpten yiyip kendi kendinize mi büyüdünüz, anne baba emeği hiç yok mu? Nedir bu iğrenç adamlarla evli kalma isteği, hem de hamile kalıyorsunuz bunlardan. Biz de sanıyoruz ki kendi maaşından ödüyor ama evine harcayacak kadar eline para kalıyor. Hem karısının altınlarına çöktürmüş hem ailesine ev almış kredisini kendi ödüyor hem de yetmediği için her ay karısından destek para istiyor alamayınca da evden kovuyor. Sizi evden kovup süre veren adamdan çocuk mu yapıyorsunuz? Çok yazık ben utandım yeminle. Ya siz memursunuz garanti düzgün geliriniz var, istediğinizi alamıyorsunuz, istediğiniz yatırımı birikimi yapamıyorsunuz, çocuğunuz olsa onu bile eksik bırakıp kayınailenin borcunu ödeyeceksiniz. Hamile bırakacaklar ki gidemeyin bir yere ayağınız bağlansın. Eşiniz ana babasına , siz de eşinize bakacak haracını vereceksiniz. Kolay mı bırakıp gitmek? Bu kaçıncı seviye bir arsızlık, kadın evin faturalarını mutfak alışverişini masrafları ödesin üstüne kocasına harçlık versin.

Ben kafayı yemeden biri gelip anlatsın nedir bu erkeklerin sırrı? Kardeş, hem konu sahibi hem siz evlenmemiş avlanmışsınız. Yırtıcılar gözlerine sizi kestirmiş, avlamış, şimdi de kemire kemire yiyorlar. Keşke bu konuyu kredi aşamasında açsaydınız şimdi saç baş yolmazdınız. Bakın konu sahibini uyandırdık cesaretlendirdik vazgeçirdik bu saçmalıktan. Onun bebeği düşmüş, sizinki kimyasal gebelik olmuş. Evren kainat yaratıcı ne derseniz diyin o bile karşı çıkıyor.

Faturaları ben takip ederim evin tadilat tamirat işlerini yine ben tamir ederim Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu mahlukati
Bu herif seni sevmiyor, sadece daha rahat yasayabilmek için seni almış hayatına, hizmet edip maaşını eline sayarsan bir de susup bisey istemezsen bu evlilik devam eder onun dışında bir kadın olarak isteklerde bulunur , insan yerine koyulmak ve sevilmek istersen şiddete başvurur, sen onun finansal kölesi ve cariyesisin başka da bir anlamın yok onu ve ailesi için, evlilik değil bu yüz kere dedik ama sen anlamazsın böyle devam et , evin tamir işini bile sana bırakmış ne bekliyorsun ki bu heriften hayret bişey...

İlk önce cemkirdi araya başkaları da girdi haksız olduğunu dedi köpek gibi sustu şimdi. Koca diye içerde öyle film izliyor. Eve köpek alsam bin kat daha iyiydi
Boşan kurtul, insanin kendine ettiğini 40 kat el edemiyor, bu kadar mı kendinden nefret ediyorsun...

Her gün ağlattı hakaretleriyle bebekte düştü gitti. Yine bir sabah ağlatarak defolup gitmişti o günde düştü zaten
Sen bu pislikten boşanmazsın, sana çok şey derim de banlanmak istemiyorum, Allah akıl versin ne diyeyim , kafaya bak hala bu herifle berabersin, yazık...

Bilemiyorum açıkçası, ben kendi evimde kalmak istemezdim. Eşim gelse bana şiddet uygulasa o cüssesi ile elinde kalırım. Birde benim ailem her zaman destek, bir dönem boşanmaya karar verdigimde ailemle kaldım, gayet mutlu zamanlardı. Ben kendi şartlarıma göre düşünüyorum sanırım
Evet herkes kendi şartlarını düşünüyor sanırım, benim gidecek başka yeri yoktu, kendi ailemle de görüşmüyorum. Benim eski eşim benim iki katımdan fazla cüsseli bir adam, çok da şiddete meyilli, ben de elinde kalırdım ama çocuklarımla gidecek yerim olmayınca mecburen mücadele ettim, iyi ki de evimdeyim, başka yerde asla rahat edemem.

aslında iznimle olmadı, babası konut kredisi çekti eşim de kredi ona çıkıyor diyip karşı gelmedi babası 1 yıl kadar ödedi yardım etti şimdi geri kalanı yine biz ödeyeceğiz, bu konu yüzünden evlendiğimizden beri kavga ediyoruz ama asla hatasınu kabullenmiyor, yazın tartıştık yine bu konudan ailesinin evine gitti onlar da tamam evi üzerinize alın diyeceğine boşanın o zaman demişler kafayı yememek elde değil
Evi üzerinize vermiyorsa boşanın zaten , sizi kullanmışlar, mal kaçırmışlar senden ...

Yazık ya, sokakta çöpten yiyip kendi kendinize mi büyüdünüz, anne baba emeği hiç yok mu? Nedir bu iğrenç adamlarla evli kalma isteği, hem de hamile kalıyorsunuz bunlardan. Biz de sanıyoruz ki kendi maaşından ödüyor ama evine harcayacak kadar eline para kalıyor. Hem karısının altınlarına çöktürmüş hem ailesine ev almış kredisini kendi ödüyor hem de yetmediği için her ay karısından destek para istiyor alamayınca da evden kovuyor. Sizi evden kovup süre veren adamdan çocuk mu yapıyorsunuz? Çok yazık ben utandım yeminle. Ya siz memursunuz garanti düzgün geliriniz var, istediğinizi alamıyorsunuz, istediğiniz yatırımı birikimi yapamıyorsunuz, çocuğunuz olsa onu bile eksik bırakıp kayınailenin borcunu ödeyeceksiniz. Hamile bırakacaklar ki gidemeyin bir yere ayağınız bağlansın. Eşiniz ana babasına , siz de eşinize bakacak haracını vereceksiniz. Kolay mı bırakıp gitmek? Bu kaçıncı seviye bir arsızlık, kadın evin faturalarını mutfak alışverişini masrafları ödesin üstüne kocasına harçlık versin.

Ben kafayı yemeden biri gelip anlatsın nedir bu erkeklerin sırrı? Kardeş, hem konu sahibi hem siz evlenmemiş avlanmışsınız. Yırtıcılar gözlerine sizi kestirmiş, avlamış, şimdi de kemire kemire yiyorlar. Keşke bu konuyu kredi aşamasında açsaydınız şimdi saç baş yolmazdınız. Bakın konu sahibini uyandırdık cesaretlendirdik vazgeçirdik bu saçmalıktan. Onun bebeği düşmüş, sizinki kimyasal gebelik olmuş. Evren kainat yaratıcı ne derseniz diyin o bile karşı çıkıyor.
yaaa ben bunları söyleyince vefasız oluyorum hiç bir emek vermemiş oluyorum. beyefendi hem evi babasının üzerine yapıyor hem benden para istiyor vermeyince de boşanırım diyor. Her defasında yüzüne vuruyorum babamın evi git kendin öde diye. Oldu, bunlar ev sahibi olsun ben evi geçindireyim ama en son dönüp baktığımda onların bir evi olacak benimse hiçbirşeyim. Zaten ailesi ilgisiz bir kez arayıp sormadılar, kavga edince eşim onların evine gitti o zaman bile arayıp sormadılar bana sorun ne diye. cidden galiba fazla kendimden veriyorum, ama bir şekilde altınlarımı almam gerekiyor hakkım olmayan bir evde kuruşum kalsın istemiyorum

Evi üzerinize vermiyorsa boşanın zaten , sizi kullanmışlar, mal kaçırmışlar senden ...
hepsinin farkındayım bin kez kavga ettim söyledim ama bahaneleri şu; babası konut kredisi çekmiş eşime çıkmamış , babası da bunu para koymuş arabasını satmış bilmem ne. adam allah korusun ölse 2 tane görümce var ki hiç anlaşamayız onlara da hak doğacak.

kuzeninin eşi de aynı tavsiyeyi verdi ben olsam evi üstüne almadan çocuk yapmazdım dedi, çok doğru tamam memurum gelirim var ama barınma konusunda bir güvencem yok kavga edince evden gönderilen ben oluyorum birde beyefendi bana süre veriyordu evden çıkmam için. tüm eşler altınları alıp sonra veririm diyip kandırıyor bunun zor olacağını biliyorum ama bir şekilde geri almaya bakıcam olmadı dava açıcam enayi gibi hissediyorum kendimi. Hayır birde tamam babası kredi çekti ama sonuçta 1 yıl 8 9 bin ödeyip bize devretti kalanı araba aldığı için. eşim her ay 50 bin ödüyor başka parası kalmıyor bir ihtiyaç olduğunda ya da şuraya gidelim dediğimde de para yok diyor, sonuç olarak ben de bu borcun cefasını çekiyorum evin gelirinden gidiyor tüm masrafları da bana yıkıyor. şimdi babasının borcunu da üstlendiği için sıkıştı banden her ay 5 bin istiyor ev borcu için, ben de bu ev sizin siz ödeyin dediğimde kavga çıkıyor bana sırf bu yüzden 5 bin vermedim diye boşanma davası açacaktı bu ay ben de dilekç yazdım sen değil ben boşanıyorum dedim ama sonra kimyasal gebelik falan oldu olay kaynadı
Bu nasıl bir dünya arkadaş..Bu kız bu adamdan boşansa, boşandığı gün ailesi oğullarına verir bu evi. Sonra da başka bir gelin alıp günlerini gün ederler olan da bu kıza olur. Kendinizi kullandırtmayın, altınları verdiğinizi ispat edebilir misiniz? Maaşınızdan da bir kuruş vermeyin. Bu uyanık aile evi size ödetip bir kenara koyarlar sizi, sakın çocuk da yapmayın.

Bu nasıl bir dünya arkadaş..Bu kız bu adamdan boşansa, boşandığı gün ailesi oğullarına verir bu evi. Sonra da başka bir gelin alıp günlerini gün ederler olan da bu kıza olur. Kendinizi kullandırtmayın, altınları verdiğinizi ispat edebilir misiniz? Maaşınızdan da bir kuruş vermeyin. Bu uyanık aile evi size ödetip bir kenara koyarlar sizi, sakın çocuk da yapmayın.
kesinnn, boşansak dertleri kalmaz anca o zaman verirler oğullarına sonra tekrar evlenir böylece ev tamamen onların olur. geçen ay para vermediğimde kavga çıkmıştı ama araya olaylar girdi bu ayda isterse artık kıyameti koparırım bekliyorum pusuda. Çocuk konusunda da Allah işaret gönderiyor sanırım bir düşük bir kimyasal geçirdim bunlar da bende travma olarak kaldı

hepsinin farkındayım kaç kez boşanma dilekçesi yazdım kaç kez kavga ettik , borç bitince üstüme alıcam diyor
Yalan söylüyor, babası suanda borca katkıda bulunmazken borç bitince verir mi sandın, ben ciddi ciddi boşanmaya giderdim , ister evi üzerine alsın ister almasın sen bilirsin deyip çıkardım işin içinden, eğer evi üzerine alıp gelirse ne ala ama üzerine almazsa boşanmadan dönmezdim, hamile falan kalma sakın senin durumlar kritik ...

Yalan söylüyor, babası suanda borca katkıda bulunmazken borç bitince verir mi sandın, ben ciddi ciddi boşanmaya giderdim , ister evi üzerine alsın ister almasın sen bilirsin deyip çıkardım işin içinden, eğer evi üzerine alıp gelirse ne ala ama üzerine almazsa boşanmadan dönmezdim, hamile falan kalma sakın senin durumlar kritik ...

ev geçen yıl alındı babası aylık 8 9 ödedi daha kredinin 3 yılı var bu yıl bize kitledi borcuda, yalandan 1 yıl ödedi işte göz doldurmalık. biz 50 60 öderken o 8 bin ödedi. kredi bitmeden eşimin üstüne istede de veremez zaten. o yüzden emin olmak mümkün değil

hepsinin farkındayım bin kez kavga ettim söyledim ama bahaneleri şu; babası konut kredisi çekmiş eşime çıkmamış , babası da bunu para koymuş arabasını satmış bilmem ne. adam allah korusun ölse 2 tane görümce var ki hiç anlaşamayız onlara da hak doğacak.
Bak suanda ben de eşimle ev kredisi ödüyorum, ben de memurum , yemin ederim ki bu şekilde bir olay yaşansa dünyayı başlarına yıkıp ayrılırım, size tavsiyem kuruş vermeyin , altınlarınızı talep edip boşanın, sakın çocuk yapmayın, mahkemede altınlarınızı ispatlarsanız alırsınız, düğün foto ve videolarını delil olarak sunun, sakın hamile kalma , bunlar ölene kadar sizi kullanacak evli kalırsanız, evi üzerlerine almaları büyük bir şerefsizlik, hakkınızı yedirmeyin böyle evlilik olmaz olsun ...

ev geçen yıl alındı babası aylık 8 9 ödedi daha kredinin 3 yılı var bu yıl bize kitledi borcuda, yalandan 1 yıl ödedi işte göz doldurmalık. biz 50 60 öderken o 8 bin ödedi. kredi bitmeden eşimin üstüne istede de veremez zaten. o yüzden emin olmak mümkün değil
Eşin evi üzerine almazsa boşan, sakın paranı da verme , sinsice hareket etmelisin , hamile kalmadan borcun bitmesini beklemen gerekiyor, eşi normalde nasıl sana karşı, genel olarak iyi ise borcun bitimine kadar sabret ama pislik bir herif ise zaten evi sana yar etmezler , ilişki durumuna göre bir karar ver , eşin evi gerçekten üzerine alır mı, ne hissediyorsun tam olarak bu konuda...

Back