Evleneli daha 5 ay oldu

ev geçen yıl alındı babası aylık 8 9 ödedi daha kredinin 3 yılı var bu yıl bize kitledi borcuda, yalandan 1 yıl ödedi işte göz doldurmalık. biz 50 60 öderken o 8 bin ödedi. kredi bitmeden eşimin üstüne istede de veremez zaten. o yüzden emin olmak mümkün değil
Çok zor bir durum, en baştan kabul etmeyip dava acsaydın ev işi belki de olmayacaktı hiç, bundan sonra cesur davran lütfen, böyle bir evlilik olsa ne olmasa ne , kendinizi kullandırmayın...

O nasıl olacak? Hem kredi ödeyip hem altınlarınızı geri verirler mi? Ya sağlam bir çıngar çıkacak bulup buluşturup verecekler ama evliliğiniz çatırdayacak ya da sen git soğuk su iç diyecekler yine evliliğiniz çatırdayacak. Çocuk için evi bekliyorum diye şart koşun ki ben olsam böyle yapardım. Yani bir gün biz bu evi istesek de istemesek de vereceğiz i kafalarına sokardım. Yok kocamdan bu yönde sinyal alamıyorsam da bir an önce yoluma bakardım. Şimdi gidip istemiş vermemişler 2 sene sonra da vermeyecekler. Utanması olan insanlar biz bu kızın altınlarını aldık hak geçmesin ya tapuyu ortak yapalım ya da altınların borcunu ödeyelim der.

Aileniz de hain kusura bakmayın. Kira ödemeden oturuyorsun ses etme ne demek, siz o kirayı altınlarınızla peşin peşin ödemişsiniz. Üstelik kocanız krediyi ödediği için hane geliriniz düşmüş. Onlar pasif olduğu için siz hakkınızı arayamıyorsunuz. Sağlam bir ayar çekselerdi, kızımızın altınına garantisine güvenerek kimse kredi çekmesin ev almasın deselerdi cesaret edemezlerdi belki.
Bence 1scorpio 1scorpio konu açmalı, çok güzel fikirler gelir kk kadınlarımızdan, aramızda avukat ve hakime hanımlar da var , mutlaka mantıklı bir çözüm sunan olacaktır, ay çok üzüldüm ben bu konuya ya , ah bu kadınlarımız ahhhh kocayı görünce felekleri şaşıyor adeta ...

Bence 1scorpio 1scorpio konu açmalı, çok güzel fikirler gelir kk kadınlarımızdan, aramızda avukat ve hakime hanımlar da var , mutlaka mantıklı bir çözüm sunan olacaktır, ay çok üzüldüm ben bu konuya ya , ah bu kadınlarımız ahhhh kocayı görünce felekleri şaşıyor adeta ...
açayım o zaman akşam şimdi dersteyim klübün fikirlerini merak ediyorum

ev geçen yıl alındı babası aylık 8 9 ödedi daha kredinin 3 yılı var bu yıl bize kitledi borcuda, yalandan 1 yıl ödedi işte göz doldurmalık. biz 50 60 öderken o 8 bin ödedi. kredi bitmeden eşimin üstüne istede de veremez zaten. o yüzden emin olmak mümkün değil
Kredisi devam eden evi oğlunun üstüne borclariyla devredemiyor mu? Kesin bir yolu vardır, yoksa kredisi devam eden evler satilamazdi

açayım o zaman akşam şimdi dersteyim klübün fikirlerini merak ediyorum
Mutlaka açmalısın, çok değerli üyeler var, mutlaka fayda görürsün, ben baya faydalandım birçok konuda , senin göremediğin şeyleri görüp yüzleşmeni sağlıyorlar, bazen yüzüne yüzüne söyleyince ağır da gelse koca bir yalanla yaşamaktan iyidir...

hepsinin farkındayım bin kez kavga ettim söyledim ama bahaneleri şu; babası konut kredisi çekmiş eşime çıkmamış , babası da bunu para koymuş arabasını satmış bilmem ne. adam allah korusun ölse 2 tane görümce var ki hiç anlaşamayız onlara da hak doğacak.
Şart mıymış ev almak peki? Kredi çıkmıyorsa çıkmıyor, kirada otururdunuz, kafanız rahat olurdu. Hepsi bahane. Daha bir de çocuk diyorsunuz.

Bu kredi borcu için eşinizin ya da sizin para gönderdiğinize dair kanıt toplamaya bakın derim.

Evlenmeden once seni çok mutlu edeceğim ve aşırı ilgi varken şuan durumbu eğer sinyal verse imzayı atar miydim
ayinesi iştir kişinin lafa bakilmaz derler. adamin bin kere belli ettigine eminim ama siz duydugunuz sözlere kanmak istediniz.
bu acgozlu kayinbaba, ibiş damat mesela sözde, nişanda, ev alisverisinde, gelinlik vs alirken bonkörlerdi, gerekeni yapalim dediler, seni kirmadilar, koca adayi anne babasinin agziyla is yapmadi vs vs de nikah kiyildi bir anda icinden canavar mi cikti? buna kim inanir?

eşi normalde nasıl sana karşı, genel olarak iyi ise borcun bitimine kadar sabret ama pislik bir herif ise
Herif pislik maalesef. Bütün maaşıyla kredi ödeyip karısından para istiyormuş. Kadın vermeyince de evden kovup süre veriyormuş gitsin diye. Keşke film dizi olsa kapatır seyretmezsin, bir yerlerde hemcinslerimin bunları yaşaması beni o kadar kızdırıyor ki. Evi istemiş zaten, vermemişler boşanırsanız boşanın bize ne demişler.

İkisi de aynı. Maaşı garanti memur kız bul, seviyorum ölüyorum de evlen, ailenle kafa kafaya verip kızın parasına altınına çök, anan baban için ev alınsın ve tapu onların üstüne olsun ki boşanırsan eşin havasını alsın. İkisi de düşük yapmış, kainat bile bu iş olmaz diyor resmen. Biri uyandı gözünü açtı ama 1scorpio sizin de aksiyon almanız gerek. Çok geç kalmış sayılmazsınız. Sizin babanız bunu yapsa eşiniz ne derdi? Hadi ailesi kötü olur, yılanlık peşinde koşar ama koca dediğin eşini korur kollar, kendisi ailesiyle görüşür, atsan atılma satsan satılmaz ailem sonuçta der ama sizi muhatap etmez ... Sizin düşman bizzat kocanız.

Herif pislik maalesef. Bütün maaşıyla kredi ödeyip karısından para istiyormuş. Kadın vermeyince de evden kovup süre veriyormuş gitsin diye. Keşke film dizi olsa kapatır seyretmezsin, bir yerlerde hemcinslerimin bunları yaşaması beni o kadar kızdırıyor ki. Evi istemiş zaten, vermemişler boşanırsanız boşanın bize ne demişler.

İkisi de aynı. Maaşı garanti memur kız bul, seviyorum ölüyorum de evlen, ailenle kafa kafaya verip kızın parasına altınına çök, anan baban için ev alınsın ve tapu onların üstüne olsun ki boşanırsan eşin havasını alsın. İkisi de düşük yapmış, kainat bile bu iş olmaz diyor resmen. Biri uyandı gözünü açtı ama 1scorpio sizin de aksiyon almanız gerek. Çok geç kalmış sayılmazsınız. Sizin babanız bunu yapsa eşiniz ne derdi? Hadi ailesi kötü olur, yılanlık peşinde koşar ama koca dediğin eşini korur kollar, kendisi ailesiyle görüşür, atsan atılma satsan satılmaz ailem sonuçta der ama sizi muhatap etmez ... Sizin düşman bizzat kocanız.
Birde şu evden kovma durumu var, ben gerçekten kızları ve ailelerini anlamıyorum.
50 bin TL kredi ödeniyor aylık, bu adamı ve ailesini bosarim, kendi paramla 1+1 küçük bir ev tutar istediğim gibi yaşarım. Hatta ailem bana bunu yaptığı için onları da hayatımdan çıkarırım. Bana bu zor zamanımda destek olmayacaksa aileye ihtiyaç yok

Kredisi devam eden evi oğlunun üstüne borclariyla devredemiyor mu? Kesin bir yolu vardır, yoksa kredisi devam eden evler satilamazdi
Kredisi devam eden evlerde satış banka gözetiminde oluyor. Kredili evler bankaya ipoteklidir, satış yapılırken banka satış bedelinden kalan borcunu tahsil eder ve artan parayı satış sahibine aktarır. İpotek kalkmadan tapu devri yapılamaz. Bu yüzden de ipotekli yani kredisi devam eden evlerin kişiye devri mümkün değildir. Yeni konut kredisi koşulları yüzünden başka bankadan kredi çekerek kalan borçla birlikte evin devrini yapmak da ikansıza yakın.

bizde evlendikten sonra ev aldık evi babasının üzerine yaptı ama biz oturuyoruz peki buna kaç puan
Niye öyle bir saçmalık yaptı beraber aldığınız bir evken neden baba üzerine yapiliyor eşinin veya senin üzerine yapilmiyor bi sebep mi var dq

aslında iznimle olmadı, babası konut kredisi çekti eşim de kredi ona çıkıyor diyip karşı gelmedi babası 1 yıl kadar ödedi yardım etti şimdi geri kalanı yine biz ödeyeceğiz, bu konu yüzünden evlendiğimizden beri kavga ediyoruz ama asla hatasınu kabullenmiyor, yazın tartıştık yine bu konudan ailesinin evine gitti onlar da tamam evi üzerinize alın diyeceğine boşanın o zaman demişler kafayı yememek elde değil
Evin borcunun bitmesi cokmu bitince evimizi üzerimize verin deyin ozmn

kabul etmedim hatta ev alınacağı zaman evden gittim bir süre konuşmadım ama eşim bana kredi çıkmıyordu babama konut kredi çıkıyordu dedi, babası bi miktar çekti eşimde ihtiyaç kredisi çekti, sonra araba satıldı arabayı da ortak almışlar babamın da payı var arabada dedi, şimdi eşim kredisini kendi ödüyor her ay ben karışmıyorum, ama babası 1 yıl aylık çok az bi miktar ödeyip sonra kendine araba alıp tamamen bize bıraktı ödemeyi onu da eşim ödüyo. evleneli 1.5 yıl oldu bu konunun kavgası hiç bitmedi hala güven sorunu yaşıyorun
Evliliğiniz çok güzel mutlumuydnz çünkü evlilik içinde alinan herşey ikiyr bölünür bosaninca aceba eşiniz bunu mu düşünerek verdi ki

ayinesi iştir kişinin lafa bakilmaz derler. adamin bin kere belli ettigine eminim ama siz duydugunuz sözlere kanmak istediniz.
bu acgozlu kayinbaba, ibiş damat mesela sözde, nişanda, ev alisverisinde, gelinlik vs alirken bonkörlerdi, gerekeni yapalim dediler, seni kirmadilar, koca adayi anne babasinin agziyla is yapmadi vs vs de nikah kiyildi bir anda icinden canavar mi cikti? buna kim inanir?
İnsanın gözüne perde iniyo bazı konularda o an gerçekten göremiyor
Eşim hakkında bir çok konuda kendime diyorum nasıl görmedim nasıl duymadım diye

Cidden şöyle tatlı bir canlı öneririm kedi olur köpek olur can dostu olur evlat olur hem sizi nasıl sever biliyormusunuz kredi cekmenizide istemez hem . Telefonada bakmaz siz üzgünken dibinizden ayrilmaz

İnsanın gözüne perde iniyo bazı konularda o an gerçekten göremiyor
Eşim hakkında bir çok konuda kendime diyorum nasıl görmedim nasıl duymadım diye
iste kkda bile işi arabasi olan gencecik kadinlar konu aciyor "herkes evlendi ben evlenemedim, beni gören soruyor" falan diye. toplumun- medyanin oyle bir baskisi var ki evlen yuvan olsun, senden küçükler evlendi, bak gec kalirsan cocugun olmaz, 35inde adam erkek genc kizlarla evlenir de 35inde kadin kimseyi bulamaz falan :)
insanlar karsisina iyi kotu isi gücü tipi olan, kendisiyle de evlenmeye niyetli insani görünce gözünü gelinlik bürüyor, gercekleri göremiyor, görse de herkes "ooo masallah masallah" derken birakmak istemiyorlar.
bence sorunun esas kaynagi bu.
yoksa bu kadar ayan beyan kendini belli eden insanla evlenmeyi aşkın körlüğüyle aciklayamam

iste kkda bile işi arabasi olan gencecik kadinlar konu aciyor "herkes evlendi ben evlenemedim, beni gören soruyor" falan diye. toplumun- medyanin oyle bir baskisi var ki evlen yuvan olsun, senden küçükler evlendi, bak gec kalirsan cocugun olmaz, 35inde adam erkek genc kizlarla evlenir de 35inde kadin kimseyi bulamaz falan :)
insanlar karsisina iyi kotu isi gücü tipi olan, kendisiyle de evlenmeye niyetli insani görünce gözünü gelinlik bürüyor, gercekleri göremiyor, görse de herkes "ooo masallah masallah" derken birakmak istemiyorlar.
bence sorunun esas kaynagi bu.
yoksa bu kadar ayan beyan kendini belli eden insanla evlenmeyi aşkın körlüğüyle aciklayamam
Yaş baskısı çok bende 33 teevlendim belki ondandır ama gerçekten kulaklarım duymamış
Şimdi farkediyorum ve batıyor hareketleri ama ne yapabilirsin iste

Back