Evleneli daha 5 ay oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rakon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında iznimle olmadı, babası konut kredisi çekti eşim de kredi ona çıkıyor diyip karşı gelmedi babası 1 yıl kadar ödedi yardım etti şimdi geri kalanı yine biz ödeyeceğiz, bu konu yüzünden evlendiğimizden beri kavga ediyoruz ama asla hatasınu kabullenmiyor, yazın tartıştık yine bu konudan ailesinin evine gitti onlar da tamam evi üzerinize alın diyeceğine boşanın o zaman demişler kafayı yememek elde değil
Eeeee sen ne yaptin sustun yuttun mu bu lafi......

Sonuç olarak evliliğine devam ederek kabul etmişsin işte?
Bakın krediyi eşim ödüyor ben karışmıyorumla olmaz. Iki kişi aylık 100 TL kazanıyorsa ve bunun 30 tlsi krediye gidiyorsa siz gayette ödemeye hayat standardınızı düşürerek katkıda bulunuyorsunuz.
Aileniz bişey demedi mi? Ben en çokta kız ailerinde bunu anlamıyorum. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama şu yapılan net boşanma sebebi
tabi benimle harcayacağı ev bütçesinden ödemiş oluyor çok sinir bozucu sorsan ben kuruş yardımda bulunmamışım birde düğündeki altınlarımı falan aldılar yani evi. ailem de en azından kira vermiyosun diyip bir şey demiyorlar

Faturaları ben takip ederim evin tadilat tamirat işlerini yine ben tamir ederim Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu mahlukati
Faturaları, evin tadilat tamirat işlerini sen hallediyorsun. Tüm ev işlerini yapıyorsun, çalışıyorsun ve maddi manevi sömürülüyorsun. Kendi üzerine kredi çekilmesi isteniyor şaka gibi. Yetmezmiş gibi daha 1 aylık evliyken bebeğinin düşmesine sebep oluyor bu herif. Psikolojik şiddet uygulanıyor. Eşin de TV telefon öyle kendi halinde takılıyor. Tabiki de böyle bir evlilik normal değil. Her şeyi hep sen yapmışsın, adam da oh kafam rahat modunda salmış kendini. Eril- dişil enerji, alma-verme dengesi zaten hiç kalmamış ortada. Sevgi,ilgi, saygı da yok. Daha 1 aylık evliyken düşük yaptığın gün o herife s.ktir git çekmen lazımdı. Bu konu sinirlerimi çok bozdu. Neden kendinizi ezdirip duruyorsunuz nedennn 😡😡 daha fazla düşünmeden boşanma davası açın.

tabi benimle harcayacağı ev bütçesinden ödemiş oluyor çok sinir bozucu sorsan ben kuruş yardımda bulunmamışım birde düğündeki altınlarımı falan aldılar yani evi. ailem de en azından kira vermiyosun diyip bir şey demiyorlar
Sürgündeki altınlarınızı da mı verdiniz?
Lütfen yanlis anlamayin ama siz dolaylı olarak kira ödüyorsunuz.
Benim ailem sizinkiler gibi sakin kalmazdı.

Sürgündeki altınlarınızı da mı verdiniz?
Lütfen yanlis anlamayin ama siz dolaylı olarak kira ödüyorsunuz.
Benim ailem sizinkiler gibi sakin kalmazdı.
hepsinin farkındayım kaç kez boşanma dilekçesi yazdım kaç kez kavga ettik , borç bitince üstüme alıcam diyor

Konu sahibinin kocasi da 'tabii aşkım, ceketimi alır çıkarım sen geniş geniş otur' deyip gider zaten 😃
Eski eşiniz devlette doktordu sanırım, size bişey yapamamistir. Burdaki koca bildiğin dağ ayısı, belki kaybetmekten korktuğu bir saygınlığı , meslegi vs vs bile yok.
Sahsen benim canım kıymetli, nerde güvende olacaksam orda olmayı tercih ederim. Bazı şeyleri gereksiz zorlamak anlamsız.
Hayır benim eski eşim özelde doktordu ve asla “ay karıcım sen çocuklarımızla otur, ben giderim” diyecek bir tip değildi, hatta anasıyla ve bacısıyla engelli çocuğuma rağmen beni kovma planları yapıyorlardı. En son olayda ben darp raporu aldım ve öyle boşandık. Şimdi iki çocuğumla benim mutlu bir hayatım var o hala kendine düzen kuramadı, ben evden gitseydim iki çocukla babam burnumdan getirirdi, ben benim için en hayırlı olanın evimde kalmak olduğunu biliyordum, burada da bana evi terk et diyen çok olmuştu ama ben kazandım. Kadıncağız evini dayamış döşemiş maaşı da var neden düzenini bozsun ? Kendisi ne yapacağına bu süreçte karar verir. Ayrıca o dağ ayıları polisi görünce dağ faresine dönüşüyorlar, o pisliklere güzel bir ders vermeden evlilik sonlanmamalı, o adam iyice sürünüp hak ettiğini bulmalı. Konu sahibinin eşi devlet memuru kendisi gibi, hiçççç bir şey yapamaz.

Bacım senin diğer konuna dünya dolusu şey yazdık, doğru düzgün cevap vermedin çoğuna şimdi tekrar burda niye 2.kez açıyorsun aynı konuyu?

EVET EVLİLİK BÖYLE SENİN YAŞADIĞIN GİBİ BİR ŞEY DEĞİL. bok gibi bi şey senin yaşadığın. Kocan seni sevmiyor saymıyor, para makinası olarak görüyor.

Hadi yaptık biz yorumlarımızı. Sen boşayacak mısın bu adamı? Boşamayacaksan tekrar tekrar konu açıp berbat evliliğini gözümüze sokup vaktimizi alma.

Konuyu sabote ediyoruz (kusura bakma rakon) ama sizin koca da kullanışlı eş bulmuş. Evin ön ödemesini denkleştirmek, altın toplayabilmek için mi evlenmiş? Ben sizleri anlamıyorum, bu kadar hain düşünen adamlarla nasıl yiyip içiyor aynı yatakta yatabiliyorsunuz? Karım sabahtan akşama kadar çalışsın ev alınsın, tapu da babamın adına olsun. Bu hainlik değil mi?

Son düzenleme:
Evleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi
E dünde dedik. Evlilik böyle bir şey değil.

hepsinin farkındayım kaç kez boşanma dilekçesi yazdım kaç kez kavga ettik , borç bitince üstüme alıcam diyor
Kredi kaç senelik ki, tahminen 10 yıllıktır 😃 10 sene sonra almıyorum derse ne yapcaksin, ya da babası 10 sene içinde ölürse ne olacak? Kardeşleri haklarından vazmi gececekler?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kredi kaç senelik ki, tahminen 10 yıllıktır 😃 10 sene sonra almıyorum derse ne yapcaksin, ya da babası 10 sene içinde ölürse ne olacak? Kardeşleri haklarından vazmi gececekler?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
4 yıllık 2si bitti sayılır, kredi bitince ya da erken ödenirde biterse bakıcam üstüne almıyorsa boşanıcam bu hainliği kaldıramıyorum artık

Borcu bitmemiş evi vermemişler, boşanın bize ne demişler, borç bitince niye versinler? Oğlumuzsa tamam miras hakkı oluyor zaten, gelinden bize ne demişler.

4 yıllık 2si bitti sayılır, kredi bitince ya da erken ödenirde biterse bakıcam üstüne almıyorsa boşanıcam bu hainliği kaldıramıyorum artık
Kredi bitene kadar çocuk sahibi olmazsın umarım. Belki gerçekten eşinin dediği şekilde evi üstünüze alırsınız.

Hayır benim eski eşim özelde doktordu ve asla “ay karıcım sen çocuklarımızla otur, ben giderim” diyecek bir tip değildi, hatta anasıyla ve bacısıyla engelli çocuğuma rağmen beni kovma planları yapıyorlardı. En son olayda ben darp raporu aldım ve öyle boşandık. Şimdi iki çocuğumla benim mutlu bir hayatım var o hala kendine düzen kuramadı, ben evden gitseydim iki çocukla babam burnumdan getirirdi, ben benim için en hayırlı olanın evimde kalmak olduğunu biliyordum, burada da bana evi terk et diyen çok olmuştu ama ben kazandım. Kadıncağız evini dayamış döşemiş maaşı da var neden düzenini bozsun ? Kendisi ne yapacağına bu süreçte karar verir. Ayrıca o dağ ayıları polisi görünce dağ faresine dönüşüyorlar, o pisliklere güzel bir ders vermeden evlilik sonlanmamalı, o adam iyice sürünüp hak ettiğini bulmalı. Konu sahibinin eşi devlet memuru kendisi gibi, hiçççç bir şey yapamaz.
Bilemiyorum açıkçası, ben kendi evimde kalmak istemezdim. Eşim gelse bana şiddet uygulasa o cüssesi ile elinde kalırım. Birde benim ailem her zaman destek, bir dönem boşanmaya karar verdigimde ailemle kaldım, gayet mutlu zamanlardı. Ben kendi şartlarıma göre düşünüyorum sanırım

işte en mantıksız davrandığım kısmıda çocuk sahibi olmaya çalışmam, bazen bunları düşünüp ertelemek istiyorum emin olamıyorum ama anaç tarafım durmuyor
O zaman yanlis yapıyorsun. Çocuk sorunsuz, oturmuş aile ortamında dünyaya gelmeli...sen kafanda boşanma ihtimali ile yaşıyorsun. Allah korusun tabii ama çocuksuz boşanmak o kadar büyük bir nimet ki.

O zaman yanlis yapıyorsun. Çocuk sorunsuz, oturmuş aile ortamında dünyaya gelmeli...sen kafanda boşanma ihtimali ile yaşıyorsun. Allah korusun tabii ama çocuksuz boşanmak o kadar büyük bir nimet ki.
ay evlendiğin kişinin böyle artniyetli davranışlarını gördükçe insan evlilikten nefret ediyor

Evleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi
Madem ailene çok ev almak istiyorsunuz hepiniz birleşin alın evinizi sende git ailenle yaşa kredinizide ödersin.Bu eve de bir hayrın yık.Böyle bir evlilik olmaz.Geliyorsun elinde kumanda yaptığın hiç bir şey yok.Belli ki sen de mutlu değilsin.Herkes yoluna sen de aile evine onlara ev almaya diyeceksin...
Kabul etmeyecek. O zaman diyeceksin ki
Neden itiraz edip küfür ediyorsun.Bu şekilde haklı olacağını mı zannediyorsun.Bu durumda sana şunu sormak istiyorum.Siz bu ev işini benim gibi maaşlı bir gelin bulunca mı aklınıza getirdiniz.Sen de çalışıyordun.Kardeşlerinde var sen madem hayırlı evlatsın neden daha önce aklınıza gelmedi anana babana ev almak.Çevreme bakıyorum geline ev aldırılmayı ilk defa gördüm.Ayıp ettiğinizin varkında mısınız.....
Şayet kv ararsa bunu da ona söyleyebilirsin..

Back