- 25 Nisan 2018
- 4.282
- 8.342
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi ödemesine karışmayın, maaşınızı kendinize harcayın çünkü o evi eşinizin üstüne vermeyeceklerini söylemişler. Hatta ben olsam bu durumu tehlike olarak görüp kişisel birikim yapardım. Sizin dışınızda kimsede iyi niyet görmedim ben. Söz konusu sizin babanız olsa kocanız kabul eder miydi, biz ödeyelim ama tapusu babanın üstünde kalsın der miydi?aslında iznimle olmadı, babası konut kredisi çekti eşim de kredi ona çıkıyor diyip karşı gelmedi babası 1 yıl kadar ödedi yardım etti şimdi geri kalanı yine biz ödeyeceğiz, bu konu yüzünden evlendiğimizden beri kavga ediyoruz ama asla hatasınu kabullenmiyor, yazın tartıştık yine bu konudan ailesinin evine gitti onlar da tamam evi üzerinize alın diyeceğine boşanın o zaman demişler kafayı yememek elde değil
Neden hemen çocuk? Çok geçmiş olsun ama bebek yaşasaydı bu heriften boşsnmanız çok daha zor bir hal alacaktı.Allah'a havale ettim çok rahat vurdumduymaz biri her gören bu sahtekari nerden buldunda evlendin tam bir uckagitciya benziyor diyor
Bunlar yaşanmış sen hala konu açıp ne yapacağım diye mi soruyorsun ciddi misin?Evlendikten bir ay sonra gebeydim. Ve o süreçte beni her gün ağlattı. Yine sebebi anası denen kadın yüzüne. Ve hamile olduğumu biliyorlardı. Her gün kavga gürültü eksik olmadı. Korkutarak kapıyı actirmaya calisiyordu kapıyı kilitliyor dün. Kapıyı kırdı. Bebek düştü
Bunlarin hepsini delil olarak sakla mesaj falan varsa..Agizi küfürlü evlenir evlenmez ailesine ev alma durumu maaşıma el koyma psikolojik şiddet her şey var istemiyorum evlilik falan tek istediğim ozgurlugume kavusmak
BosanKonuştum konuyu bir ömür boyu bunlara mi calisacaksin dedim içimden. Değecek insanlar olsa amenna o koca bozuntusuna da para için evlenmisin benle belli dedim. Öyle put gibi duruyor. Kaderime üzülüyorum. Bu pislikten nasıl bir an evvel kurtulurum onu yana yakıla düşünüyorum. Kesinlikle para için boşanmak istemeyecek. Aklı olan biri bunun gibi ayıyla evlenmez.
yok ben asla katılmıyorum kredi ödemesine, madem öyle kendi evleri kendileri ödesin. ben de bundan sonra bir mal aldığımda ailemin üzerine yapıcam. krediyi babam çekti falan bahane mal kaçırma dertleriKredi ödemesine karışmayın, maaşınızı kendinize harcayın çünkü o evi eşinizin üstüne vermeyeceklerini söylemişler. Hatta ben olsam bu durumu tehlike olarak görüp kişisel birikim yapardım. Sizin dışınızda kimsede iyi niyet görmedim ben. Söz konusu sizin babanız olsa kocanız kabul eder miydi, biz ödeyelim ama tapusu babanın üstünde kalsın der miydi?
Bu kaçıncı yahu geline güvenip ev almalar? Eskiden evi olmayan erkeğe kız vermezlerdi şimdi çalışan kredi çekebilen mümkünse memur olan gelinler gelip oğlumuzu istesin kafasına evrilmişler.
Neden kabul ettiniz? Valla ben gerçekten anlamıyorum, evlisiniz ama söz hakkınız yok. O kredi ödemesi sizin hane gelirinizden gidiyor ve susup evliliğe devam mı ediyor sunuz?bizde evlendikten sonra ev aldık evi babasının üzerine yaptı ama biz oturuyoruz peki buna kaç puan
Neden konu sahibi evinden gidiyor, gitmesi gereken kişi belli değil mi ? Kadınlara böyle evinden çıkması yönündeki tavsiyelere sinir oluyorum. Konu sahibi ne olursa olsun evinden çıkma, bu seni boşanma sürecinde de haksız duruma düşürür. Eşiniz çok üstünüze gelirse Kades’e basın, bunu boşanmanızda da kullanırsınız.Çık ailenin yanına git neyi bekliyorsun hala
Lütfen ama lütfen korunun.Faturaları ben takip ederim evin tadilat tamirat işlerini yine ben tamir ederim Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu mahlukati
Allah'ın cezası dediğin, ortak karar alamadığın huzursuz olduğun adamla evli kalmanın manası yokEvleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi
kabul etmedim hatta ev alınacağı zaman evden gittim bir süre konuşmadım ama eşim bana kredi çıkmıyordu babama konut kredi çıkıyordu dedi, babası bi miktar çekti eşimde ihtiyaç kredisi çekti, sonra araba satıldı arabayı da ortak almışlar babamın da payı var arabada dedi, şimdi eşim kredisini kendi ödüyor her ay ben karışmıyorum, ama babası 1 yıl aylık çok az bi miktar ödeyip sonra kendine araba alıp tamamen bize bıraktı ödemeyi onu da eşim ödüyo. evleneli 1.5 yıl oldu bu konunun kavgası hiç bitmedi hala güven sorunu yaşıyorunNeden kabul ettiniz? Valla ben gerçekten anlamıyorum, evlisiniz ama söz hakkınız yok. O kredi ödemesi sizin hane gelirinizden gidiyor ve susup evliliğe devam mı ediyor sunuz?
Evleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi
Evi terk etmesi boşanma konusunda haksız duruma düşürmez, bu konuda yanlış bilgilendirme yapmayalım. Karşı taraf boşanma davası açabilir, terk eden tarafın kusurlu olduğunu kanıtlaması gerekir. Kadının çocuğu düşmüş, her gün küfür hakaret birde üstüne eş ailesine ev alınması isteniyor. Napsin kadın?Neden konu sahibi evinden gidiyor, gitmesi gereken kişi belli değil mi ? Kadınlara böyle evinden çıkması yönündeki tavsiyelere sinir oluyorum. Konu sahibi ne olursa olsun evinden çıkma, bu seni boşanma sürecinde de haksız duruma düşürür. Eşiniz çok üstünüze gelirse Kades’e basın, bunu boşanmanızda da kullanırsınız.
Sonuç olarak evliliğine devam ederek kabul etmişsin işte?kabul etmedim hatta ev alınacağı zaman evden gittim bir süre konuşmadım ama eşim bana kredi çıkmıyordu babama konut kredi çıkıyordu dedi, babası bi miktar çekti eşimde ihtiyaç kredisi çekti, sonra araba satıldı arabayı da ortak almışlar babamın da payı var arabada dedi, şimdi eşim kredisini kendi ödüyor her ay ben karışmıyorum, ama babası 1 yıl aylık çok az bi miktar ödeyip sonra kendine araba alıp tamamen bize bıraktı ödemeyi onu da eşim ödüyo. evleneli 1.5 yıl oldu bu konunun kavgası hiç bitmedi hala güven sorunu yaşıyorun
Boşanma sürecinde oturulan ikametgah erkeğe bile ait olsa oturma hakkı kadına ait. Neden kadın evinden çıksın, düzenini bozsun, tüm suç da erkeğe ait. Boşanma sürecinde kimin ne iftira atacağını bilemezsiniz, sizin başınızdan geçti mi bilmiyorum ama benim başımdan bir boşanma geçti. Avukatım sıkı sıkı evi terk etme ve karakola git gerekirse, bunu boşanmada kullanırız diye tembihlemişti, ben de her konuda kadınlara evinizi terk etmeyin diye yazıyorum. Bir de aile evine kocası dönsün bir zahmet, kadının ne suçu var ? Konu sahibi evden gitse adam zaten oralı bile olmaz ama adam kovulursa çok şey değişir..Evi terk etmesi boşanma konusunda haksız duruma düşürmez, bu konuda yanlış bilgilendirme yapmayalım. Karşı taraf boşanma davası açabilir, terk eden tarafın kusurlu olduğunu kanıtlaması gerekir. Kadının çocuğu düşmüş, her gün küfür hakaret birde üstüne eş ailesine ev alınması isteniyor. Napsin kadın?
Umrumda değil tek istediğim boşanmak gram sevgim yok bişey hissetmiyorum
Konu sahibinin kocasi da 'tabii aşkım, ceketimi alır çıkarım sen geniş geniş otur' deyip gider zatenBoşanma sürecinde oturulan ikametgah erkeğe bile ait olsa oturma hakkı kadına ait. Neden kadın evinden çıksın, düzenini bozsun, tüm suç da erkeğe ait. Boşanma sürecinde kimin ne iftira atacağını bilemezsiniz, sizin başınızdan geçti mi bilmiyorum ama benim başımdan bir boşanma geçti. Avukatım sıkı sıkı evi terk etme ve karakola git gerekirse, bunu boşanmada kullanırız diye tembihlemişti, ben de her konuda kadınlara evinizi terk etmeyin diye yazıyorum. Bir de aile evine kocası dönsün bir zahmet, kadının ne suçu var ? Konu sahibi evden gitse adam zaten oralı bile olmaz ama adam kovulursa çok şey değişir..