geç uandığımız için sabah-öğlen menüm:
5 tane etiform bisküvi
3 çatal sebzeli omlet
2 siyah zeytin
yarım kk köy peyniri
1 tatlı kaşığı labne peyniri
yarım salatalık-domates
3 bardak şekersiz çay
2 çay kaşığı çilek reçeli( dün aşkam yaptım tadına bakmak için yedim)
1 litre su
regl oldgum ıcın odem ayrıca cop gbı degılım malesef
xxmutluxx canm cok sewındım hayrlı olsunnn kredımı cektınız nasıl yaptınız anlatsana masallah canım gule gule oturun
eylul canm aranda cok ıyı bnde dus tan sonra turk kahvesı keyfı yapıcam
kızlar ınanılmaz sısım
1 saat tempolu yurudum
hımm anladım canım bende regl olmadan önce acayip şişiyorum.
öptüm birazdan çıkıcam ben.
xxmutluxx canm cok sewındım hayrlı olsunnn kredımı cektınız nasıl yaptınız anlatsana masallah canım gule gule oturun
kızlar ınanılmaz sısım
1 saat tempolu yurudum
geç uandığımız için sabah-öğlen menüm:
5 tane etiform bisküvi
3 çatal sebzeli omlet
2 siyah zeytin
yarım kk köy peyniri
1 tatlı kaşığı labne peyniri
yarım salatalık-domates
3 bardak şekersiz çay
2 çay kaşığı çilek reçeli( dün aşkam yaptım tadına bakmak için yedim)
1 litre su
kızlar ınanılmaz sısım
1 saat tempolu yurudum
Regli dönemleri metabolizmamızın en hızlı çalıştığı zamanlarmış eğer kendinde o gücü bulabilirsen spor yap çok iyi gelir...
Kuzu bizim altınlarımız duruyordu bozdurmamıştık 20 bin lira onlar tuttu... Kayınvalidem emekli oluyor emekli ikramiyesini iki çocuğu arasında paylaştıracak 35 bin gelecek ordan da 55 bin peşinatımız oldu 102 binde kredi çektik 155 bine ev aldık... 2+1 90 metrekare... Kredinin 30 binini ödememize de yardım edecek kaynanam sağolsun
Evet adet dönemınde sporda daha fazla kalorı harcıyormussun(bunu bana lısede bır kız arkadasım söylemıstı)hayırlı olsun huzurla oturun,aile ne guzel destek olmus darısı basımıza olsun:))
Çok teşekkür ederim allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Regli dönemleri metabolizmamızın en hızlı çalıştığı zamanlarmış eğer kendinde o gücü bulabilirsen spor yap çok iyi gelir...
Kuzu bizim altınlarımız duruyordu bozdurmamıştık 20 bin lira onlar tuttu... Kayınvalidem emekli oluyor emekli ikramiyesini iki çocuğu arasında paylaştıracak 35 bin gelecek ordan da 55 bin peşinatımız oldu 102 binde kredi çektik 155 bine ev aldık... 2+1 90 metrekare... Kredinin 30 binini ödememize de yardım edecek kaynanam sağolsun
elıne sağlık guzel olmus menun
karnın ağrımıyormu brawo
Evet adet dönemınde sporda daha fazla kalorı harcıyormussun(bunu bana lısede bır kız arkadasım söylemıstı)hayırlı olsun huzurla oturun,aile ne guzel destek olmus darısı basımıza olsun:))
karnım agrıoda ole delı gbı degıl cok halszlık var bas donmesı vs ama zorladım kndımı en azından 20 dk yurım dedım ama cıkmısken bırakmadım yarın yapmıcam
esım aksam dısarı cıkarım dedı ıstemıorm dedım ya gtsemmı acaba halımde yok ama canmda sıkılıo
Bence cık ıyı gelır yarın calısmayacaksa yarın da cıkabılırsınız,gezıp kafa dağıtırsınız guzel olur..
yarın napcak bılmıorm canm ya denız kenarına gotrcem dedı en sevdgım sey bılmıorm ya napsam saat bıraz gecsınde
sen napıosn canm bugun esın yok dımı
Evet yok canım hatta yarın da yok,öğlen geldı bıber fıdesı getırmıs gıttık saksı falan aldık onu ektırdık:))bahce ısıne gırdık..Denız havası ıyı ıste neyı dusunuyorsun
erken gelırse cıkım ozaman
sana yarın eslık edebılırım
canm o bıberler bı lezztlı olur varya ımmmmm bebek gbı olur bıberlerı domateste eksene
gel eslık et canımantepten arkadası vermıs özene bezene can suyunuda verdı hevesle:))domateste dusunuyoruz,patlıcan bıber falan
antep bıberı yedım ben eylul cok acı yıyeb bırıyım hıc koymaz mıde agrsı yapıo ama yıyebılıorm benı bılen bı ark. eskı ıs yerımde sana acı bıber getrımmı dedı antepten dedım getr ama delı acı esım bıle yıyemıo dedı dedım senın esın benm yanımda kım kı o konuda( adam dogulu ve gorsen bole dev gbı bısı esmer) benimdede marmara ıc anadolu ve ege bölgesınden kokenlerım
neyse kız getırdı mınık bısı ısırdım ucundan aman allahım eylul o nasıl bısı gozum kulagım mıdem azım gaz sactı sankı bıber bole bı sey yokrengım attmıs benım kızarmısım mıllet krıze gırdı gulmekten caktrmıyorum bıde durdum durdum mutfaga bı kosuyorum
sakın tadına dılınle bakmadan ısırma
Antepmıs bakalım daha henuz kucuk bır ot sayılırben cok asırı acı yıyebılıyorumm ama tabı mıdem yanar sonrası,esım bendende acı sever kırmızıysa super olur,yetıstırcez bakalım olucakmı resmını cekerım cıkarsa
ay olur ınsallah ama kesın olur sew onu bole cıcı cıcı de
cıcı cıcı dıye yapraklarnı oksarım toplam 5 dal fıde bakalım ıkı saksıda bırınde 3 dığerınde 2,esım dıyorkı bırınıe ben dığerıne sen bak bakalım hangımız daha cok bıber verıcek dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?