tarıfın guzelmıs canım denıycem bırgun ,eylulunde ama sızden tekrar ısterım
kabagım var guzel gorunuyo
acaba labne yerıne baka bısı olabılırmı
yanı beyaz peynır taze sogan karstırsam ıcını doldrsam bıde karnı yarık gbı yarıosun dımı kabagı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ıstahım var bugun kızlar ya
1 zeytın 1 zetın buyunda dılım peynır 1 kasık fasulye 3 tane fasulye vardı kasıkta
yanı beyaz peynır taze sogan karstırsam ıcını doldrsam bıde karnı yarık gbı yarıosun dımı kabagı
hımm değişik bir yemek ama eşim kabakta sevmiyor tavukta,
misafir geleceği zaman deneyebilirim:)
bende bunun bir değişik tarifini verim:
kabak graten: kabakları uzunlamasına ikiye kesip içini kaşıkla alıyorum(sandal gibi)
1 paket labne peynir-bir tutam maydonoz-yeşilsoğan azcıkta kabağın içinden çıkanlar
tuz-karabiber karışımını sandalların iiçine doldurup üstüne kaşar rendesi koyuyom,
fırına sürüp pişiriyorum, günlerde güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim.
bence beyaz peynır de olabılır dedığınde denenır
çok ıstahım var bugun kızlar ya
1 zeytın 1 zetın buyunda dılım peynır 1 kasık fasulye 3 tane fasulye vardı kasıkta
beyaz peynır yada lıght labne alırsın kalorısı dusuk olur hemde,dereotunun da aclığı bastırıcı etkısı varmıs..
bu arada yarın aksam ne yapıcağımı sımdıden dusundumelktrık ızgarasında patlıcan domates bıber kozlıycem salata gıbı yapıp yanında tavuk but kanat ızgara:)))
olur bence canım dereotuda ilave et
evet karnıyarık gibi kesiceksin
yapacağın zaman sorabilirsin canım,tekrar söylerim.
iştahın varsa ye canım nolcakki:))) meyve ye şişir mideni o zaman yemek yemessin tatlım.
labneyle hafif oluyor,zaten üstü kaşarlı olduğu için beyaz peynir belki ağır gelebilir ben denemedim.
süzme yoğurt varsa onlada olabilir tatlım,isterseniz içine dereotuda koyabilirsiniz 2-3 sap kadar.
beyaz peynır yada lıght labne alırsın kalorısı dusuk olur hemde,dereotunun da aclığı bastırıcı etkısı varmıs..
bu arada yarın aksam ne yapıcağımı sımdıden dusundumelktrık ızgarasında patlıcan domates bıber kozlıycem salata gıbı yapıp yanında tavuk but kanat ızgara:)))
Merhaba pes dıyorum yanıaksam es gecıpp kı aksam en az yenılmesı gerekn öğün allah bılır neler yedındun cok yedığın yetmıyor bırde öğlen su böreği yas pasta
bu sekıl kılo verebılırmıyız?bence aksama hıc bısey yeme sadece meyve ye yarında kalorısız az yemelısın bunu telafı etmen cok zor cunku
ahhh en sevdiğim şeyler ızgara ve közlenmiş sebzeler..........
saolun kızlar böyle yemek tarıfı paylasınca sankı dıyet gunluğu değilmiş gbi olduama sonucta dıyet yemeklerı denenmıs yemeklerı yapmak keyıflı guvenlı
meyve de yedım valla yıcem bırazdan bı porsıyon daha kızlar denıcem bu tarıfı cok hos olur emnmkı kabak yemegı sıktı artık
lıght alırım ozaman labne alırsam eger ewde olmazsa lıght peynırle yaparım bakarız haber veverım sıze tadı nasıl oldu dıye
eylulcum senınde ıstah baya acık bnce de dunun menusunu bıle yapmıssın
tabiki zor ama arada işte oluyor ,
akşam o kadar da çok yemedim ya ıspanaklı rulo tavuk,1 adet,haşlanmış sebzeler vardı ,1 domates,ezme,1 dilim ekmek, o kadar çok yemedim,
SANDAL SEFASI – VEJETERYAN
Malzemeler:
Kabak (2 adet)
Mantar (1 büyük kase ince doğranmış)
Dereotu (1 küçük kase ince doğranmış)
Sarımsak (2 diş kıyılmış)
Domates (1 orta boy)
2 yemek kaşığı light kaşar rendesi
Hazırlanışı:
Kabakları boylamasına ikiye bölüp, içini çıkarın. Mantarları ince ince doğrayıp, kabak içi ve ince kıyım dereotu ile harmanlayın içini doldurun. Küçük küpler halinde doğranmış (çekirdeği alınmış) domatesleri en üstüne yayın, harcın içine sarımsakları ekleyip fırınlayın. Pişmeye yakın light kaşarı serpin tekrar fırınlayın. Karabiber serpip servis edin. Yanında light yoğurt sunabilirsiniz.
meyve de yedım valla yıcem bırazdan bı porsıyon daha kızlar denıcem bu tarıfı cok hos olur emnmkı kabak yemegı sıktı artık
lıght alırım ozaman labne alırsam eger ewde olmazsa lıght peynırle yaparım bakarız haber veverım sıze tadı nasıl oldu dıye
eylulcum senınde ıstah baya acık bnce de yarının menusunu bıle yapmıssın
esımı arıyorum her defasında spor yaptınmı dıye soruyo
dedımkı en sonunda sende alıstın tabı kurdan bacaga spor yapımmı ıstıosn guluo pis ewet dıo
en ıyısı bn spor yapım